Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to bedzie

Matka i Tesciowa PROBLEM ehh

Polecane posty

Hey. No więc tak mam chlopaka z ktorym jestem b szczesliwa i spodziewamy sie dziecka ale mamy problem .. z matka i przyszla tesciowa. Bo moja matka nie chce poznac jego matki nie wiem czemu. poprostu nie chce. a ja nie moge jej przeciez zmusic. ale musza sie poznac bo przeciez beda babciami. a poza tym co sobie jego matka pomysli a ona bedzie dupe pewno truc zeby sie poznaly. i co teraz? wyjde na idiotke i ona se nie wiem co pomysli .. Wiecie moze co moge w tej sytuacji zrobic?

Gość Żywe srebro żywym srebrem
zaproś obie na obiad w tym samym czasie ale niech jedna o drugiej nie wie.Postawisz mame przed faktem dokonanym.

tak ale jak mi wtedy wwstydu narobi to bede miala hehe ;)

Gość ewekdfsdf
nie no musisz pogadac zmama dlaczego nie chce poznac tamtej pani. a ten chłopak to twoj maz?? jelsi nie jest mezem to wcale sie nie dziwie ze twoja mam anie chce tambej babki poznac. no bo kim ona jest? nikim. wcale sie nie dziwie.

nie jest mezem ale chlopakiem i bedziemy miec dziecko

ja mam 18 a on 24.. mieszkamy sami nA stancji

nooooo.Moi rodzice poznali moich przyszlych teściów i masakra więcej napewno ich nie zaprosimy jezeli nie bedzie takiej koniecznosci

Aha a dlaczego?? heh. Ja to wolala bym uniknac tego spotkania..

to były zareczyny.A na drugi dzien matka mojego narzeczonego juz po domach weselnych jezdziła sama i ogladala .A co najlepsze bez naszej wiedzy nawet termin wstepnie zarezerwowala.Strasznie sie teraz poobrażali jak im uwage zwróciłam.Wogóle dziwni ludzie mysleli ,że beda wszystkim rządzić.

no a matka mojego chlopaka to taka plotkara i jak cos nie tak pojdzie to zaraz bd cala jego rodzina wiedziec ehh

moja przyszla tesciowa to plotkara na cale miasto:D tez gada non stop wymysla jakies brednie i wygadaju .idiotka.Ale takiej gemby nie zamkniesz zawsze bedzie gadala nawet jak wszystko pojdzie ok to taki typ ludzi