Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misterium zła

przyjaźń z seksem?

Polecane posty

Otóż mam dość dziwną sytuację,spotykam się z mężczyzną,on powiedział że nie jest gotowy na związek.W sumie jeszcze tkwię w jednym facecie,ale nasza żądza,pożądanie które jest pomiędzy nami skłania tylko do jednego.Dogadujemy się itd,ale on mi mówi że nie widzi we mnie partnerkę.Postanowiliśmy przejść na stopę przyjacielską,co mnie zabolało bo zaczęło zależeć mi na nim.Na ostatnim spotkaniu jak się widzieliśmy przez 2 godziny,byliśmy jak przyjaciele bez dotyku,tylko rozmowa,ale było zimno i oboje zmarzliśmy i zaczęliśmy się przytulać,później pocałunki,po czym sam powiedział że ma na mnie ochotę tu i teraz,przenieśmy się itd.Racjonalizm mi mówił to na tyle,nic się więcej nie działo.Teraz się zastanawiamy co dalej,on nie chce związku,ja nie jestem w stanie inicjować seksualnie bez związku.Chcę się wycofać,on mi proponuje wolny związek,czyli jesteśmy razem ale robimy to co chcemy.Nie umiem żyć ze świadomością,że byłabym z facetem i nagle on mi mówił że był z inną jestem za bardzo zazdrosną osobą,lubię mieć na indywidualność osobę.Co mi radzicie?co powinnam zrobić?Jestem dziewicą,i nie chce tak bez zobowiązań się kochać.

oddasz mu się a potem możesz tego żałować bo pojawi się w twoim życiu ktoś w kim się zakochasz z wzajemnością trzeba też mieć na uwadze że możesz zajść w ciąże bo żaden środek nie zabezpiecza w 100%

Gość gjkgkj
Ale Ty naiwna jestes , facet chce Cie rznac tylko i nic wiecej , bedziesz jedna z wielu .

Gość albo ma problem albo ma kogos
nie daj się. Nie chce związku to nie daj mu niczego. Wygodnicki, przeleci pół miasta na zasadzie wolnego związku :) a ty będziesz płakać.

Właśnie boję się że to będzie jednorazowy wyskok i mnie zostawi.Będę jak zraniona sarenka.Właśnie,raczej nie umiem żyć ze świadomością że będzie jeszcze kochał się z innymi.

Gość gjkgkj
NO TO ZROZUM ZE BEDZIESZ JEDNA Z WIELU!!!!!!ALE TY I TAK DO NIEGO POLECISZ....

to o co chodzi? Skoro nie chcesz dac się wykorzystać to w czym problem?

Gorzej jak się zaangażuję a on może sobie kogoś innego znaleźć,i że będziemy po prostu ze Sobą żebyśmy nie byli sami,i będę takim dodatkowym kołem.

Gość gjkgkj
Raczej dodatkowym otworem...

misterium zła -> to zależy czego ty chcesz. bo jeśli chcesz związku to nie powinno się zaczynać związku od seksu

Gość gjkgkj
Powiem Ci cos.Powiedz mu ze ok sex bedzie ale tylko wtedy gdy bedzie w zwiazku z Toba.On sie nie zgodzi na taki uklad , pytajac jednoczesnie czy nie da rady bez zwiazku , Ty odpowiesz ze nie po czym on juz z Toba sie nie skontaktuje.Oto co to za gosc.

Nie byłby to jednorazowy wyskok, tylko regularne wykorzystywanie Ciebie jako pojemnika na spermę. Mówi o przyjaźni, bo wie, że dziewczyna słysząc coś takiego nie będzie miała oporów w stylu "będzie mnie uważał za szmatę", a może nawet zrobi sobie nadzieję, że on z czasem się w niej zakocha i stworzą udany związek. Tymczasem nie - on wtedy powie, że niczego Ci nie obiecywał. Poza tym co to za przyjaciel, który chce sypiać z dziewczyną, bo jej pożąda, ale sam z siebie niczego w zamian nie da? Nawet jeśli teraz uważasz, że byś się w nim nie zakochała i jego odejście do innej dziewczyny albo skoki w bok by Cię nie bolały - mylisz się. Kobiecy umysł działa inaczej niż męski, seks przywiązuje Cię do mężczyzny. Zresztą samo przytulenie powoduje, że zaczyna on w Tobie wzbudzać zaufanie - jest to związane z hormonami i udowodnione naukowo. Nie daj się nabrać! Do tego kwestia higieny :/ Nie warto tracić dziewictwa z kimś, o kim z góry wiesz, że nie traktuje Cię poważnie. Zły start może też stworzyć w Tobie blokadę psychiczną i możesz mieć np. problemy z osiągnięciem orgazmu, czuć się zbyt niepewnie itd.

Mówię mu to że bez związku to nie ma opcji,będę czuć się jak dziwka.Skoro związek wolny,to tak jakby go nie było,jesteśmy ale jednak oddzielnie. Jednak nie daje za wygraną i nadal pisze. Wiem że związek na seksie nie da się zbudować,nie wiem tego z własnej autopsji,ale bliskie mi osoby przeżyły traumę rozczarowania.

Niezapominajka2012 masz totalną rację wycofam się z tego.Nie chce być popychadłem,i kobietą która będzie mu dawała.Skoro do tej pory dałam utrzymać swoje pożądanie,dam radę dalej utrzymać.

Gość gjkgkj
Ja spadam , ale na koniec Ci cos powiem dorze myslisz i nie daj mu sie omamic czulymi slowkami>Skoro nie chce byc z Toba to niech sie kula , takich jak ona na peczki co chca podupic i strzalke zrobic , nie badz glupia bo nie jestes .Powodzenia....(jestem facetem to wiem co mowie ;) )

daj sobie z nim spokój. teraz roi się od nieudaczników i tchórzy, którzy jedzą u mamy, stukają wszystkie laski, które przed nimi nie uciekną a swoim kolegom opowiadaą jacy są wspaniali :O i pamętaj - tylko puste i głupie laski godzą się na "wolne związki", każda kobieta warta uwagi ma stałego faceta. Oficjalnego, który sie jej nie wstydzi.

bo kobieta, która się ceni woli być sama i poczekać na wartościowego gościa niż puszczać się z chłoptasiem drugiej kategorii.

Trzymam kciuki :) Najlepiej powiedz mu, że przestaniesz się do niego odzywać jeśli nadal będzie składał te swoje propozycje. Swoją drogą samo składanie ich jest chyba wyrazem braku szacunku do kobiet :/ Pamiętaj też, że pewnie nadal będzie Cię próbował uwodzić, a jeśli posunie się do "kocham cię", to też może być to głupia desperacka gierka. Niestety wśród facetów zdarzają się tacy ch*** :/ Dość świeży przypadek, o którym niedawno wspominałam w innym wątku - facet obiecuje dziewczynie gwiazdkę z nieba, wszystko jest piękne, tylko trochę za szybko się dzieje, wybierają nawet kredyt na wspólne mieszkanie, on zabiera ją na weekendy w góry, ona zachodzi w ciążę, a on jej wtedy wyznaje, że mu się nie podoba jednak i odchodzi do innej (oczywiście pod koniec weekendu przepełnionego seksem, żeby nie stracić możliwości zaspokojenia swoich potrzeb) :/

Nie posuneliśmy się daleko,dobrze że nie jestem po fakcie dokonanym.Właśnie mi mówi jakieś piękne rzeczy,takie jakie kobieta chce usłyszeć,już kiedyś byłam w takim związku przepełnionym kłamstwem,nie mogłam się pozbierać.Byłam naiwna ,a on przebiegły.To powinno mi dać do zrozumienia a jednak nie cofam się.A powinnam.Prowadzi mnie do przodu,ale muszę wyjść z tego,aby nie stać się zabawką w ręku mężczyzny.