Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardze nimi

Wyjezdzam do Hiszpanii - mam tam sponsora ktory ma dom z basenem !!!

Polecane posty

Gość gardze nimi

jeden w madrycie drugi w valencji , bylam u niego przed swietami , teraz jade na stale hahaha :) ma mnie wkręcic do swiata mody :) trzeba wiedziec jak sie ustawic

ojj kochana;) żebyś nie wróciła z brzuchem i z płaczem:) niejedna taka była co się tak mądrzyła, a potem na kolanach błagała by ją matka do domu znów przyjęła;)

Gość podpity romek
i tak skończysz w burdelu:)

Gość gardze nimi
wezme postinor w razie czego ,spokojnie :))))

po 1 to mnie podszyw, ale jeśli nie to : 1. postinor nie daje 100% pewności 2. 5 dni po zapłodnieniu ciąży nie usuniesz postinorem 3. Bóg Ci to wynagrodzi ( z nawiązką) 4. Będziesz się w piekle smażyła;]

Gość gardze nimi
gardze wami :) umiem sie zabezpieczac , nie jestem niedouczoną wiejską lafirynda :D tutaj i tak juz nic lepszego mnie nie spotka...tam mi sie podobalo, wiec ... rodzina zna adres ,wiedzą gdzie jade - po co? nie wiedza... dokumenty zostawiam w skrytce w banku ,zeby nie miec problem ze skradzionym dowodem itp

Gość kopnij w zadek patafiana
jedz, jedz :D sayonara i good luck :P

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, a se jedz w siną dal :). Nikt Cię tu zatrzymywać nie będzie. Tylko pamiętaj - jak już się znudzisz swemu amandowi to nie wracaj z płaczem. OK? Naturalnie, jeżeli Ci się uda w tym świecie mody to tym lepiej. Sukces krajanki zawsze mile widziany.

Tylko nie wiem czemu "nami" (czyli kim?) gardzisz? Coś złego Ci tutaj ktoś zrobił?

Umiesz się ustawic i nie jesteś wiejską lafiryndą ?? no to na własny koszt się ustawiaj a nie na czyjś ?? a propo lafiryndy ?? jak inaczej nazwac dziewoją, która jedzie do Hiszpanii bzykac się za kontrakt i $ ?:P

Gość gardze nimi
gadajcie co chceciec :) nie mam zamiaru zyc w biedzie jak Wy z kredytem do emerytury :)

Ja nie mam żadnego kredytu :). Zatem odpowiedz, czemu "nami" (czyli kim?) tak gardzisz?

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee
nie każdy ma kredyt wiesz? pewnie ty go masz skoro jeźdisz do Hiszpanii w wiadomym celu....

I jakoś biedy nie odczuwam, żyje mi się całkiem przyzwoicie.

Gość gardze nimi
gardze tymi8 , ktorzy mnie potępiają.... chce sie ustawic na czyis koszt - zgadza sie , nie chce mi sie ciezko pracowac - zostalam tak wychowana - wszystko podstawione pod nos... Mam wiele pomyslow na biznes - ale na to potrzebna mi spora gotowka ... za 2-3 lata wroce :) tak mysle

Jeśli chcesz to rób ze siebie tanią dzi*keee.... Jak można sprzedawać sie za jakiś kontrakt i pieniądze?! Zero szacunku do siebie masz... Zresztą reszta dobrze mówi, jeszcze wrócisz do matki z brzuchem jak się temu fagasowi znudzisz... Powodzenia...

Autorko, "chce sie ustawic na czyis koszt - zgadza sie , nie chce mi sie ciezko pracowac - zostalam tak wychowana - wszystko podstawione pod nos" Poprostu tragedia... aż szkoda mojej klawiatury na coś takiego. No nic, jedź tylko nie płacz jak coś będzie nie tak.

Gość jedno ale.......
śoz - ty chyba jako jedyny potrafisz cos konkretnie i uprzejmie napisac :) nawet jesli dostaniesz prace w ''swiecie mody'' reklamie czy co tam chcesz - to zawsze ryzyko istnieje ,ze ktos ''uprzejmy'' doniesie co robilas wczesniej - i albo bedziesz silna psychicznie i to wytrzymasz albo sie osmieszysz.... aha...i zeby zablysnąc w tv - trzeba miec troche oleju w glowie...oddanie tyłka facetowi z paroma zerami na koncie niewiele pomoze...

Gość BAYUBAYY
SZEROKIEJ DROGII!!WSZYSTKIM WYJAZDZAJĄCYM DO SPAIN!!

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.