Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bu,czikczik

problem z facetem - POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość bu,czikczik

chodzi o to, ze sie na mnie smiertelnie obrazil, a ja uważam, ze nie ma powodu bo to nie moja wina w ogóle. otóż z racji takiej, ze ja jestem zwykle zalatana pa miescie to on sam mi zaproponował zebym wszelkie paczki i zakupy na allegro adresowała na adres firmy w której pracuje. w miniony czwartek zamówiłam na allegro kulki i poleciłam wysłać kurierem na jego nazwisko do jego firmy. niestety albo kurier, albo sprzedawca sie pomylili i dostarczyli ta paczke nie bezposrednio do mojego faceta tylko do sasiedniego budynku gdzie zwykle kurierzy dostarczaja paczki dla tej firmy. w efekcie paczka zostala otwarta przez jakis jego kolegow, dopiero jak zobaczyli co jest w srodku sprawdzili na kogo jest adresowana. no i przez to, ze chyba malo ktory facet wie o kulkach gejszy to wzieli je za kulki analne. teraz podobno wszyscy sobie zartuja z mojego faceta, a jak sie tlumaczy ze to dla mnie cos to mu nie wierza. jest na mnie smiertelnie obrazony! nie wiem co mam juz z tym robic. przeciez to nie moja wina tylko tych kolesi co otwieraja cudza korespondencje!!!!

Gość hhahahaahhhahahaahahahaahahaah
o kurwa :D

Gość bu,czikczik
dzieki :(