Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewica. Prawdziwa. Jedyna.

Noc z dziewicą, oferta, pytanie.

Polecane posty

Gość Dziewica. Prawdziwa. Jedyna.

Kto chce mnie rozdziewiczyć? Czekam na poważne oferty.

Gość Hahaha!
Zależy ile mi zapłacisz. Liczę, że nie będziesz krwawić jak zarzynana świnia, bo jak tak to koszty wzrosną. Nie lubię krwi.

"Kto chce mnie rozdziewiczyć?" Po co? Niech się jakiś frajer męczy z dziewczyną, z której pożytek w łóżku jest bliski zeru.

nie, ale jak będę jakiś miał to zostawię owoce dla Ciebie, będziesz miała towarzystwo

Gość Piętnastak
A na co komu dziewica mialem dwie i dziekuje. Lezy jak kloda,nie wie co do czego i jescze krwawi masakra:/

Gość Piętnastak
A jescze jedno taka oferta to tylko do starych geriavitów moze trafic i zainteresowac. Oglos sie w niecie niech licytuja :D

wiecie co ja niewiem czy tu wierzyc w dziewice zobaczcie co sie dzieje 12 lat i brzuch pod nosem a tu niby dorosla dziewica a szuka huja do dupy na kafeterii cyrki smiech na sali z niej taka dziewica jak ze mnie edyta gorniak

teraze sa juz czasy zacofania i dziewczyny sa cwane wiedza ze to kosztuje i jak juz ktos tu wspomnial w internecie tego wbrod wiec czemu na ta kafeterie wlazlas gdzie ludzie pisza o pierdolach i roznych innych rzeczach co nie masz juz za grosz szacunku do siebie samej ty pseudodziewico. mowi maz do zony w noc poslubna hanka mowilas ze jestes dziewica no pewnie ze jestem henka spytaj

Gość papappaa
edyta?

Gość jesteś ku**ą
Jak widać dziewice to też prostytutki. Zachowuje błonę żeby uzyskać kasę za przebicie. Chce ci się ruch*ć, a nie masz odpowiedniego faceta to kup sobie dildo, wibrator czy to tam chcesz, a nie rób z siebie prostytutki.