Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka67a23

czy możliwa ciąża ? :) prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość Lalka67a23

Witam. Mam takie pytanie... bo ponad miesiac temu chcieliśmy spróbować z chłopakiem kochać sie bez gumki... i dosłownie tylko raz włożył bo ta skórka się naciągnęła i go bolało... na sylwestra dostałam okres... był on inny niż zawsze bo bardziej taki ciemniejszy. i dodam że bolą mnie pieri i porobiły mi sie na nich rostępy śluz mam bardzo ciągnący się i taki mleczny. czy moge byc w ciąży ? dodam ze on twierdzi ze nie mial wytyrsku bo to nie trwalo nawet 1 minuty... Myśle ze nie powinnam byc w ciazy ale chcem sie upewnic .. mam nadzieje ze mi pomozecie. dodam ze mam 20 lat

Gość kolejne glupie pytanie
nuie odpowedzialnych smarkaczy czy jestem czy jest mozlwosc buahahah zygac sie hcce tu niw ma do jasnej cholery wróżek albo mam ci wyciagnac czarodziejską kulę i ci powrózyc??????

Gość Lalka67a23
Przepraszam Bardzo Pytam z ciekawości bo chcem byc w ciazy... moze mieliscie podobnie wiec tylko pytam. i prosze mnie nie obrazac !

Gość Lalka67a23
FOrum to nie jest nikogo własność ! kazdy ma prawo tu pytac i sie kogos poradzic ! nawet Smarkacze....

Gość kolejne glupie pytanie
moze jestes moze nie istniej mozliwosc poczekaj do dnia spodzewanej 2 i jak sien ie pojawi zrób test pozostaje ci czekac a jak masz watpliwosci zrób test jutro rano

Gość Lalka67a23
ale pewnie znowu sobie wbijam... bo tak bardzo bym chciala miec dziecko. ale nie napalam się. bo z tego co słyszałam bez wytrysku nie ma ciąży...

Gość wiesz co jednak
uważam, że jak ktoś mówi "ta skórka" o napletku i "chcem" a nie "chcę" to chyba nie powinien jeszcze mieć dzieci :P

Gość szczafofa
od całowania tez sie zachodzi w ciąze cembały