Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Umówiła byś się z facetem ,który nie posiada telefonu komórkowego?

Polecane posty

Gość jestem tępym fiutem
Bagno jak wszyscy pisze o sobie. O swoim zabagnionym życiu wewnętrznym. Deklaruje, że nie lubi kobiet, ale wciąż pyta, czy umówiłybyście się gdy facet nie ma komórki, samochodu itp. Wymienia to czego nie ma, bo w gruncie rzeczy pyta, czy któraś z kobiet umówiłaby się z nim. Chociaż to jeszcze i tak mało, bo on się was boi drogie panie, nie wie co z wami robić. Jest takim zagubionym bidulkiem :)

Gość jestem tępym fiutem
Ja biegam po jedno kiwi do sklepu o 2:00 nad ranem :classic_cool:

jestem tępym fiutem-Sam widzisz że mam rację.Kobiety nie chcą takich dziwaków jak ja.Wolą cwaniakczków w BMW,co szaleją na dyskotekach i ruchają wszystko co się da wyryuchać

Hatsumomo san-Czyli jednak byś go chciała sobie jak najmocniej podporządkować?

Gość phinka
wykształcenie o niczym nie świadczy- można być głupkiem z doktoratem i zaradnym mądrym człowiekiem po podstawówce. z tobą bym się jednak nie umówiła- chodzi o twoją postawę życiową- jesteś sfrustrowany życiowo, niezadowolony z pracy i jednocześnie nie widzisz sensu żeby cokolwiek zmieniać. brak telefonu komórkowego, a właściwie przeświadczenie, że go nie potrzebujesz świadczy tylko o twoim całkowitym wyalienowaniu ze społeczeństwa. masz szansę tylko u desperatek, bo nawet podobne tobie niedostosowane społecznie typy kobiet chcą normalnego partnera i o ile mają trochę urody mogą takiego znaleźć

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Bagno, dlaczego postrzegasz świat w taki sposób? Myślisz, że świat skałda się tylko z 2 rodzajów facetów? 1 - bez, komurki, samochodu, wykształcenia, ambicji 2 - ruchacz z BMW Różnorodność jest znacząco szersza. Większość kobiet by nie poleciała na żaden z typów, który przedstawiłeś.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
komórki*

Gość phinka
pomiędzy cwaniaczkiem z BMW, a dziwakami, którzy życie towarzyskie mają tylko w necie jest szeroki wachlarz różnych typów ludzi

Gość agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak cie czytam bagno to juz mi gorzej. ty masz prawo oceniac ludzi ale inni ciebie nie. ty jestes ten biedulek, bo zyjesz bez telefonu, wyksztalcenia i auta z wlasnej woli ale to oczywiscie wina wszystkich w kolo, ze taka podjales decyzje.

Hatsumomo san-Ja bym nie chciał ją zmieniać,wolał bym żeby miała swoje zdanie i była sobą,a nie podporządkowywała się podemnie Podsumowując,to mam rację co do siebie.Otóż żadna by mnie nie chciała z moim życiem.Mimo że mam spokojne i szare życie ,ale i tak panny wolą tych co chcą zdobyć świat i życie spędzić na pełnym biegu.

Gość gg3tg3g
Bagno co probujesz udowodnic swoim pytaniem? ze jak kobieta nie chce tepaka, lenia i obiboka to jest niedobra/? a ty bralbys gruba, brzydka, krzykliwą kobiete?? nie bo wy patrzycie na wyglad a my patrzymy na wasza zaradnosc i tyle a ze jestes nieudacznikiem to twoja wina bo kto ci kazal nim zostac? no nikt

agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-Nie mówię że to wina ludzi.Tylko są ludzie,którym seks i kobieta nie jest mu dana,z tego względu że ma takie podejście do życia,czyli inne niż większość ludzi.

gg3tg3g-Zgadzam się z tobą.Dlatego trzymam się od was z daleka.Po co mamy się nawzajem unieszczęśliwiać

Gość No to ja się wypowiem zaraz...
NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE! Znałam takiego bez szkoły, auta i telefonu, jeszcze się tym chlubił! Niestety, ale to nie jest normalne i świadczy, o tym, że ktoś ma wszystko totalnie w d. i nierówno pod sufitem. Najlepiej zwiać, bo życie z takim zazwyczaj kończy się tak, że trzeba pracować na pasożyta bez ambicji. A fe! Wstyd!

Gość L.H.O.O.Q
gg3tg3g ma całkowitą racje. kobiety w większości patrzą raczej na zaradność faceta niż na jego aparycje. ja oczywiscie nie twierdze, że posiadanie komórki czy samochodu jest jakimś wyznacznikiem zaradności, ale facet który w razie problemu odbierze telefon i przyjedzie ten problem rozwiązać, jest chyba milej widziany. poza tym, ja uwielbiam smsy na dobranoc. ;)

Gość gg3tg3g
co za problem miales z pojsciem na studia? teraz biedni ludzie ida na dzienne, pracuja w trakcje, latwia stypendia i maja sie dobrze niepelnosprawni studiuja chociaz im jest ciezko ale mimo to ja mam 2 osoby na wozku na roku i jest fajnie, nie narzekaja komórka najtansza kosztuje 100 zł nowa mozesz brac w mix plusie za 1 zł mozesz kupic w komisie do 50 zł taką uzywana ale w miare dobra co tam jeszcze samochod to wieksza sprawa i nie jest wymagana, zaden z moich bylych nie miał samochodu i jezdzilismy sobie podmiejskimi i nie było problemu wiec nie wiem z czym ty problem robisz zerwalam z nimi z powodów zupełnie innych niz brak samochodu heh poza tym sama nie mam i zyje brakuje ci kas-idz kurwa do pracy amen!

Bagno, stawiasz problem skrajnie. Ja nie mam bmw, nie posuwam każdej, która się nawinie i jakoś spotykam się z kobietami, bywam w związkach, rozstaje się. Są amatorki takich facetów, jaich opisałeś i jest wiele takich kobiet, które takimi kolesiami się brzydzą. Ja Ci to mówię, facet który miał dużo kobiet, rozmaitych, od głupich po mądre. Jest mnóstwo kobiet, które chciałyby takiego faceta jak Ty, który potrafi coś zrobić własnymi rękami, ma własne zdanie, choćby i kontrowersyjne, nie jest, jak mówisz paskudny. Nie miałeś ani jednej kobiety, ani razu nie byłeś w związku i wypowiadasz się ze znawstwem :D na ten temat. Pomiędzy patrzeniem z boku a aktywnym uczestnictwem jest różnica na miarę błędu w ocenie kobiet i siebie, jaki popełniasz. Samochód, komórka to przedmioty użyteczne. Warto je mieć, dla wygody. Ale można ich też nie mieć. Gdy ktoś ocenia człowieka wyłącznie z perspektywy jego stanu posiadania, to z tego człowieka należy zrezygnować i szukać kogo innego. Ty patrząc z daleka widzisz jedynie to co najgłośniejsze i najgłupsze, bo głupie zwykle drze się najgłośniej. Żeby zobaczyć jak naprawdę sprawy się mają, trzeb podejść bliżej i zacząć w nich uczestniczyć, czyli po prostu umawiać się z kobietami, w ten czy inny sposób. Portal randkowy to nie jest zła metoda. Mój kumpel poznał tak bardzo wartościową dziewczynę. Jest im dobrze, mają podobne zainteresowania, on nie jest ani majętny, ani nie ma bmw, ma cinquecento :D i to jakie nędzne :D starą komórkę. I jakoś go chciała i wcale jej się nie dziwię, bo on jest fajnym gościem, chociaż trochę dziwakiem. Cała Twoja obecność tutaj, jest wyrazem tęsknoty za kobietą.

Gość dodająca odpowiedź
ja sie spotykalam z takim jednym i nic mi nie przeszkadzało :D a własciwie nadal się spotykam, a to , że nie ma telefonu przy poznaniu zadziałało na mnie bardzo pozytywnie - od razu pomyślalam, ze facet ma swoje zasady.

Gość gg3tg3g
*trakcie

gg3tg3g-Kasy to ja mam dość,kilka tysiaków w banku sobie pracuje ,pracę też jeszcze mam.A uważasz że każdy musi studiować?Tylko kto będzie robił tą robotę na "dole"?Więc ja się cieszę że należę do klasy robotniczej i jestem z tego dumny.Chce tylko pokazać myślenie współczesnych kobiet.Mam nadzieję że inni zaczną się cieszyć z tego że nie mają kobiet.Gdyby nie studia,auto i inne rzeczy to pewnie kobiety też by ich rzuciły.Po za tym nie sztuką jest,znaleźć kobietę jak człowiek jest przy kasie.Prawidziwą i szczerą miłość można poznać tylko i wyłącznie w biedzie.

Gość gg3tg3g
ja bym wolala zeby bagno odpuscil sobie poszukiwania kobiety nie dlatego ze nie ma samochodu, fona itp ale dlatego ze pała nienawiscia do kobiet i jest to widoczne w wielu jego topikach szkoda tej biednej dziewczyny byłoby dla niego:o

Gość phinka
'Podsumowując,to mam rację co do siebie.Otóż żadna by mnie nie chciała z moim życiem.Mimo że mam spokojne i szare życie ,ale i tak panny wolą tych co chcą zdobyć świat i życie spędzić na pełnym biegu.' znam wielu ludzi, którzy wiodą spokojne i szare życie. nie robią 'kariery', nie zarabiają wielkich pieniędzy, ale sa szczęsliwi i maja kochających partnerów. twoim problemem nie jest stan konta. ale oczywiście lepiej winić świat i materializm kobiet. znam facetów co marnie zarabiają, ale kobiety się do nich garną bo mają wdzięk, poczucie humoru, inteligencję, urodę itp trzeba mieć do zaoferowania coś więcej poza problemami psychicznymi!!

Gość gg3tg3g
był byly tez byl robotnikiem na budowie i wcale nie przeszkadzało mi ze nie ma studiów:o wrecz przeciwnie bo po co mu one studia sa zeby miec lepszy start w zyciu a mu sie powodziło wiec nie byly mu potrzebne komorke warto miec chocby po to zeby wezwac karetke jak zasłabniesz czy bedziesz zle sie czuł albo ktos z twojej rodziny

Gość lose control
ja bym sie umowila;) moj facet nie ma samochodu,ma gowniana prace a telefon mamy na społe ;p

Mam nadzieję że inni zaczną się cieszyć z tego że nie mają kobiet. To jest właśnie to czym bagno się kieruje. Solidarność w nienawiści i niezadowoleniu. Brawo! trzeba mieć do zaoferowania coś więcej poza problemami psychicznymi!! Problemy psychiczne to także oferta dla niektórych kobiet. Są takie, które pociągają wyalienowani abnegaci :D

Gość gg3tg3g
bagno kiedy zrozumiesz ze to z toba jest cos nie tak? a nie z wszystkimi twoim zdaniem kobietami? mysle ze jestes socjopatą jak na uboczu bo twoje myslenie jest chore

Gość agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mimo, ze dziewczyny beda tu pisac, ze by sie umowily z takim gosciem to bagno za kazdym razem wymysli kolejny powod by jednak go olac. za chwile sie okaze, ze nie ma butow, je trawe i mieszka w dziupli na drzewie.