Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pruselia

po schudnięciu

Polecane posty

Gość pruselia

Płakać mi się chce gdy patrzę w lustro.Schudłam z powodu stresu w moim zyciu osobistym.Schudłam 3 kg ,ale głównie z biustu ,miałam taki fajny 75C i co mam dwa flaki.Proszę poradźcie co jeść ,pić ,wcierać ,nie mogę na siebie patrzeć.

Gość izoldaxxxe
mam tak samo a mam kurwa 18 lat

Moja rada - odpowiednio dobrać stanik. Ile masz teraz cm ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście?

Gość pruselia
głaszczka jak pomierzę to odpowiem,ale w tej chwili nie umiem na to odpowiedzieć też już myślałam o dobrym staniku,tylko kompleksy zaczynają się nie gdy jestem ubrana tylko rozebrana,czuję się bardzo nieatrakcyjna...

Nosząc zły stanik robisz dalej krzywdę swoim piersiom. Za luźny obwód, za mała miska i za wąskie fiszbiny powodują, że Twój biust jest spychany pod pachy i tam zostaje, jest rozpłaszczany po klatce piersiowej. Za luźny obwód nie daje podtrzymania piersiom. Bardzo dużo kobiet po zmianie rozmiaru na odpowiedni zauważyło zmiany w swoim biuście, piersi stały się pełniejsze, wróciły spod pach na swoje miejsce. Naprawdę warto nosić dobrze dobrany stanik, nie dość, że kondycja biustu się poprawia, to i jest o wiele wygodniej na co dzień, nic Cie nie uwiera, po podniesieniu rąk nie musisz wszystkiego poprawiać. Popatrz np tutaj: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=113%3Akobieca-w-kadym-wieku&catid=55%3Azdjecia-po-warsztatach&Itemid=85&lang=pl i zapraszam do lektury wszystkich artykułów, jest tam mnóstwo ciekawych zdjęć i informacji :)

Gość pruselia
dziękuję Ci głaszczko