Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiana

nietolerancja wobec palaczy

Polecane posty

Gość zrobię porównanie
A te leki choremu psychiczne trzeba zapisać, trzeba go zdiagnozować, zalecić mu coś, ocenić, a zeby to robić musi się wyuczyć i mieć chociażby pomieszczenie które nie ma darmowego czynszu - to wszystko kosztuje i płacimy za to w podatkach, nawet jeśli sami nie jestesmy chorzy.

Gość malutkannnnnn
"Nie chcesz palacza? - Buduj palarnie, miejsca gdzie wygodnie będzie komuś palić. Palacze nie palą złośliwie, żeby zarazić Was rakiem. Są uzależnieni i dopóki nie rzucą muszą to robić. Jeśli nie ma palarni - zapalą przed blokiem. Podobnie jak matka zmieni pampersa na ławce w parku, jeśli nie ma w pobliżu dogodniejszego miejsca." Ku***, mam płacić za palarnie?! :O Nie lepiej te pieniądze przeznaczyć na szkoły, domy dziecka, tworzenie obiektów sportowych itp. itd.? Jak można matkę z dzieckiem porównać do palacza :O Paląc truj tylko siebie a nie innych. Palenie bierne też zabija...

Gość sakura haru
tez nie znosze palaczy na ulicach , ktorzy sobie ida w tlumie i wszystko dmuchaja na ludzi wokolo ;/ po pierwsze-ja nie mam ochoty wdychac tego syfu i miec raka pluc a po drugie to smierdzi -dla palaczy moze nie ale dla niepalacych tak, wezcie i pochylcie sie nad gownem w kiblu i sobie tak oddychajcie kilka minut to moze zrozumiecie ze nie wszystkie zapachy sie ma ochote wachac...jeszcze rakotworcze, lol

Gość nierozumiana
ale ja nigdy nie palę jak idę ulicą, nawet byłoby to dla mnie nie wygodne iść i palić. a jak chcę to siadam na jakąś ławkę w parku i tam palę. a jak ktoś o widzi nie musi do mnie podchodzić ani nie daj boże usiąść obok na tej ławce

Gość nierozumiana
podnosze