Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejjaktozrobic

pytanie do potrafiących gotować

Polecane posty

Gość ojejjaktozrobic

Chcę zrobić takie kieszonki z ciasta francuskiego. Jako nadzienie chcialabym tam powsadzac pokrojone na kosteczkę pomidory, paprykę oraz fetę. Boję się jednak, że przez "mokre" pomidory kieszonki nie wyjdą, źle się upieką. Czy ktoś kiedys tak probowal? Wyjdzie? ; )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harsh is dead
kup pomidorki odmiany LIMA - sam miąższ, mało wody, nie rozmoczą ci ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojejjaktozrobic
takie kieszonki można też zrobić z suchych krowich placków?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wystarczy w pomidorów
wyciągnąć nasienie ze się tak wyrażę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojejjaktozrobic
wiem wiem, tak bym sie nie zastanawiala, ale rodzice wracaja z zagranicy, po i tak skroconym urlopie, zmarnowani wiec chcialabym im cos dobrego przyszykowac, i oczywiscie zeby wyszlo ; ) ok, to sprobuje, dzięki ! ; )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wystarczy w pomidorów
nie ma sprawy. a teraz spadaj...:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×