Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo--------annaaa

Miłość jest wtedy, gdy.... Dokończ.

Polecane posty

Gość Jo--------annaaa

Miłość jest wtedy, gdy czuję ciepło budząc się w Jego koszulce... Miłość jest wtedy, gdy nie złoszczę się, że poszedł właśnie spać, bo jest zmęczony, mimo, że za pół godziny powinniśmy wyjeżdżać na trening tańca... Miłość jest wtedy, gdy wstaję specjalnie o 5 rano, aby przygotować Mu kanapki do pracy... Miłość jest wtedy, gdy On całuje moje powieki i mówi "dobranoc Kochanie"... Miłość jest wtedy, gdy On gotuje mi obiad, bo wie, że mam ochotę coś zjeść... Miłość jest wtedy, gdy goni mnie do pokoju, abym założyła skarpetki, bo inaczej znowu będę kichać... :D

jest wtedy ,gdy myślę o nim w każdej minucie dnia jest wtedy,gdy podoba mi się w starej spranej bluzie jest wtedy ,gdy całujemy się na deszczu jest wtedy,gdy usmiecham się wypowiadając jego imię

Gość Jo--------annaaa
Staszek, widząc Twój nick już się zastanowiłam co mądrego powiesz tym razem. ;)

Gość KoloRowE wycinanki z papieru
miłość jest wtedy, kiedy "opuszcza" mi rękaw piżamy, abym nie zmarzła.. miłość jest wtedy, gdy oddaje mi swoje kapcie, gdy mam gołe stopy,by nie było mi zimno.. miłość jest wtedy, gdy opatula mnie kołderką,gdy jestem przeziębiona.. miłosć jest wtedy, kiedy całuje mnie w czoło, myśląc, że śpię... miłość jest wtedy, kiedy mówi, że nasze dziecko odziedziczy po mamusi urodę.. miłość jest wtedy, gdy mówi, że kiedyś będziemy staruszkami ,pijącymi herbatkę w fotelach... miłość jest wtedy, kiedy mimo porażek mówi "jestem z ciebie dumny kochanie".. miłość jest wtedy, kiedy ze swojego talerza odkłada mi coś, co tak bardzo lubie.. itd.......

Mee, bredzisz. To, o czym piszesz, to zakochanie a nie miłość. Głupie, różowe, romantyczne zakochanie. Miłość jest wtedy, gdy chorujesz a on podaje ci leki. Miłość jest wtedy, kiedy umierasz a on zostaje przy tobie i trzyma cię za rękę. Miłość jest wtedy, kiedy nie trzeba ubierać jej w słowa.

Gość jwlqoq
Miłość jest wtedy, gdy nie złoszczę się, że poszedł właśnie spać, bo jest zmęczony, mimo, że za pół godziny powinniśmy wyjeżdżać na trening tańca... hahahha

Gość Jo--------annaaa
Miłość jest wtedy gdy ważniejsze jest być z.. niż mieć... Miłość jest wtedy gdy widzisz swoje odbicie w Jego oczach... Miłość jest wtedy gdy On słucha z Tobą ruskich piosenek o miłości, mimo, że szczerze ich nie lubi. ;)

Gość Jo--------annaaa
Miłość jest wtedy, gdy On poda Ci gumę do żucia z drugiego pokoju, gdy razem oglądacie ciekawy film... Miłość jest wtedy, gdy wchodzi do łóżka tak cichutko, aby Cię nie obudzić... Miłość jest wtedy, gdy mimo, że Twoje włosy śmierzą papierosami po wizycie w domu rodzinnym, On się w nie i tak wtula.

Gość Jo--------annaaa
Góra.

Gość onadorotaona
Miłość jest wtedy, gdy - nie można sobie wyobrazić życia bez Niego, - On sprawia że Twoje życie staje się lepsze, - On każe Ci walczyc ze swoimi słabościami, - gdy chcesz mieć z nim dzieci, - pomimo przeciwności ludzie się wspierają, - ludzie, którzy Cie kochają podnoszą Cię gdy spadasz na dno :)

Gość lalalkalaka
Miłość jest wtedy, gdy on zawsze przy tobie jest, na dobre i na złe i mimo wszystko...

Gość aagnes28
miłość jest wtedy kiedy leżysz wtulona w niego przed tv i jesteś najszczęśliwszą osobą na świecie :)

Gość onadorotaona
aagnes28 zgadzam sie! tylko przy nim to wlasnie czuje :)

Gość efdefde
po pierwsze to się nazywa chemia, po drugie niech się wypowiadają osoby nie świeżo zakochane tylko ze stażem 3lata+

Gość Jo--------annaaa
Drach1 - dobry przykład.

Gość yhujuji
przestańcie im dobrze obciągać to zaraz po miłości :O

jo------annaaa wiem, tylko facet ktory to powiedzial, w wigilie ode mnie odszedl...

Gość Jo--------annaaa
Z jakiego powodu?

powiedzial ze przeroslo go wszystko ( facet ma 46 lat), 1,5 roku bylismy razem, mial byc slub itd. zaproponowal mi przyjazn, jak szczeniak.Minelo juz ponad 3 tyg. zero kontaktu.