Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata23

Sprzedam - Sukienka ślubna princessa - roz 36/38 - malbork

Polecane posty

Gość małgorzata23

Witam Mam do sprzedania przepiekną suknie ślubną , w której każda Panna Młoda wygląda jak księżniczka. W tak wyjątkowym dla Ciebie dniu nie warto wypożyczać sukienki, bo wypożyczenie wyniesie drożej niż kupienie sukni. A dodatkowo dorzucam gratis halkę z kołem i bolerko na długi rękaw. A więc moze jednak warto??? Opis sukienki: - sukienka składa się z gorsetu i spódnicy (+ halka z kołem GRATIS ) - gorset jest sznurowany z tyłu wstążką i usztywniany z przodu na biuście drutem a nie gąpkami - nie ma jakotakiej miseczki wszystko zalezy od indywidualnego rozmiaru biustu, gorset dopasowuje się do biustu , ja mam miseczke B , ale na C także będzie pasowało bo gorset jest sznurowany mozna ciaśniej związać i można też luzniej - sukeienka idealnie będzie leżała na Pani z rozmiarem 36, lecz jest możliwosć przerobienia jej na rozmiar 38 ( od nowego suknia miała rozmiar 38 panie w salonie dopasowały ją do rozmiaru 36 robiąc zakładki, więc jest mozliwość aby z powrotem wróciła do rozmiaru 38 bez widocznych śladów na sukience ) - zdjęcia nie oddają w pełni efektu suni, więc zapraszam do przymiarki w Malborku - mam 170 cm wzrostu i miałam buty ślubne na 6cm obcasie tak aby sukienki nie ciągnąć po ziemi , ale i nie była zakrutka - długość pod biustem zalezy od zawiązania gorsetu więc nie da sie podać długości - najlepiej zapraszam do przymiarki w malborku wtedy będzie wszystko wiadomo, - sukienka niposiada żadnych uszkodzeń ani plam, nie jest postrzępiona - talia 75 cm ale może być więcej bo tak jak pisałam gorset mozna zasznurować ciaśniej bądż luzniej - sukienka jest rozszerzana od pasa w duł więc nie mają znaczenia centymetry - sukienka układa się tak jak wczesniej ponieważ była oddana do czyszczenia w tym samym miejscu gdzie ją kupiłam ( salon sukien slubnych) - od pachy do ziemi 135cm ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI W MALBORKU NAWET JEŚLI NIE JESTEŚ DO KOŃCA ZDECYDOWANA CZY KUPIĆ ODEMNIE TĄ SUKIENKE CZY NIE. W przypadku jakich kolwiek pytań proszę pisać lub dzwonić , zachęcam :) pozdrawiam, zdjęcia sukni na stronie : http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sukienka-slubna-princes-roz-3638-malbork-ogl3352172.html

Gość małgorzata23
zależy od gustu, każdemu podoba się coś innego, pozdrawiam

Gość ola_ja
fajne meble :)

Gość iijjj
jak chcesz cos sprzedac to najpierw popraw bledy typu gapka, zakrutka

Gość Asia 528
witam śliczna sukienka,też zawsze o taką chciałam mieć na meila wysłałam moją propozycje ile mogłabym dać za nią może da sie ponegocjować???? pozdrawiam

Gość Ola kraków
śliczna sukienka i zdjęcia również :) oge prosić o namiary na fotografa???? pozdrawiam

Gość Paulina 21
nie rozumiem co to za oburzenie dziewczyna zrobiła kilka błędów może przypadkowo i tego nie zauważyła a tu już wyzwiska itp mi się podoba sukienka i wcale nie uwarzam że jest wsiuńska, wprost przeciwnie ma cos w sobie taki urok, jest niespotykana - te koraliki dodają jej całej ozdoby :) pozdrawiam p.s. Małgorzata23 nie przejmuj się tymi bzdurnymi wypowiedziami, piszą pewnie te co zazdroszczą :)

Gość Stokrota12768
czym sugerować się w wyborze fotografa i kamerzysty ???