Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza21

rzucilam palenie i wrocilam

Polecane posty

Gość koza21

witam was ja rzuciłam palenie 18 miesiecy temu przytylam 16 kg i teraz nie moge schudnac mimo iz jestem na diecie waga stoi w miejscu mam juz dosc dlatego znow zaczelam palic wlasnie dzis i tu bol straszny :(

Gość sama dieta to za mało
trza spalać

Gość bigannatrza
Ja nie palilam 3 lata i cholerka wrocilam...wiem doskonale jakie to paskudne uczucie wiec rozumiem Cie.Ale nie poddawaj sie!! rzuc znowu!Juz wiesz,ze mozesz wiec lepeij zrob to jak najszybciej bo potem bedzie trudniej.Ja przez ostatnie dni tez przygotowuje sie psychicznie do rzucenia palenia i jutro bedzie ten ostatni dymek. A jesli chodzi o wage to oprocz diety,duzo sie ruszaj,zamiast jechac autobusem idz na piechote,mozesz biegac z kolezanka,zapisz sie na jakis aerobic a zobaczysz ,ze schudniesz.Przypomnij sobie jakie zycie bylo przyjemne bez fajek,ze nie wydawalas kasy na to swinstwo itp. Dasz rade!!!

Gość martaaa8998
ja jak rzucilam palenie na 9 miesiecy przytylam 15kg;/ znowu pale i mam to gdzies lubie palic i bede do tego juz schudlam 8 kg :)

Gość przechodziłam to samo
ale gwarantuje ,że palenie nie spowoduje ,że schudniesz a szkoda twoich płuc ...ja nie pale od 1,5 roku i tez przywaliłam nieżle i teraz sie biore za siebie ...:O ale do palenia nigdy nie wróce \!🖐️