Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde nie wiem co myśleć

tatuaz

Polecane posty

nibyw jakwodach???? specjalista do tlumaczenia prezydentowi jezyka Orangutanow na Baki lub Hawajach???? :D bo bedzie widac??? nie slyszalam o czyms takim

Gość 4445345
kaciaa, głupia jakaś jesteś, masz jakąs chorobę psychiczną? np. gdyby chciała pracować jako policjantka

Gość aklekkkss...27
We wszystkich służbach mundurowych, nie tylko jako policjantka.

chyba was pogielo moja kumpela pracuje w policji ma dwie dziary' jedna na karku druga na ledzwiach

Gość kurde nie wiem co myśleć
Dziękuję za odpowiedzi ;*

siostrzenica mojeg ojca w woju robi dziary ma moj byly kierwownik zawodowy wojskowy 8 dziar

Gość znam ten problemmm
autorko - na serio chcesz słuchać rad kogoś kto pisze o sobie w osobie trzeciej i mówi "dziary", do tego uważa że im więcej tym lepiej? Zapytaj lepiej osoby, które nie mają tatuaży co myślą o tych, które mają. Bo kierować się słowami kogoś kto ma tatuaże jest bez sensu.

Gość muszelek..
A czemu chcesz robić sobie tatuaż, skoro potem chcesz resztę dni spędzić na zastanawianiu się jak go zakryć? Już teraz rozważać czym go potem zakrywać - bransoletą, zegarkiem. A musisz robić akurat w tym miejscu? Sama nie wiem, ale powiem Ci szczerze: gdyby przyszły do mnie np. dwie dziewczyny - kandydatki na opiekunkę do mojego dziecka, obie miałyby te same kwalifikacje i byłyby tak samo miłe, ale jedna miałaby tatuaże a druga nie - wybrałabym tę drugą.

tak dla zartu jeja widze ze na kafe napawde kazdy sie o wsztstko czepia a co ma do rzeczy tatuaz jak rany moze by warto sprawdzic kwalifikacje osoby kora ubiega sie o to stanowisko tatuaz absolutnie o niczym nie swiadczy pokaz gdzie napisalam ze uwazam ze im wiecej dzir tym lepiej macie jakies chore pojecie o tatuazach i osobach ktore je maja i tyle

jeszcze cos dawno minely czasy gdy tatuaz kojarzyl sie z kryminalem i ptologia zdarza sie ze osoby robia tatuaz pod wplywem impulsu nie przemyslawszy tego dokladnie a potem przychodzi otrzzwienie i klops to tak jak z kolczykami w pepku np zaklada mloda dziewczyna bo szpan moda itd a potem placz uwazam ze tatuaz niewielki w jakims miejscu specyficznym na ciele wykonany starannie w profesjonalnym salonie moze byc wielka ozdoba mozna tez zrobic tatuaz w miejscu widocznym tylko dla jednej osoby i po sprawie np na posladku i wtedy twoja teoria hipotetyczna mamusko pryska no chyba ze kazesz potencjalnej kandydatce na nianie zdjac majtki :D i tak kacii tatuaze sie podobac i to bardzo :) a w zasadzie nie tatuaze a dziary :D

Gość mam tattoo
ja kiedyś słyszałam że nie przyjęli dziewczyny do pracy w szpitalu jako pielęgniarki bo miała tatuaz na nadgarstku...więc pewnie zależy od ''szefostwa'' :P...ja jeszcze nigdy nie zakrywałam mojego ..

zalezy na kogo sie trafi moja kumpela jest instrumetariuszka ma tatuaz na lopatce bardzo gustowny i na kostce zreszta pasuja jej i nikt sie jej nie czepial

ja babcia byla przeciwniczka tatuazy :) ale jak jej maz pokazal jej swoj zmienila zdanie :) i bardzo sie jej podoba :)

zaznaczam ze moja babcia ma 79 lat uwielbia Peje i Eldo i namawia mnie na zrobienie chocby malej dziary :D nawet chce mi za to zaplacic :D

Gość HEJ HOP W GORE BO JA
odswiezam