Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oł maj

Co to moze byc?? cos dziwnego z piersią...

Polecane posty

Gość oł maj

moje piersi sa w ksztalcie stozkow, wiec bez problemu moge je scisnac dlonia (cos a la mammograf :D ) nie sa obwisle! po prostu maja taki ksztalt. mniejsza o to. czytalam ze samobadanie robi sie okreznymi ruchami, bla bla bla. gdy tak robie nic nie wyczuwam, ale gdy je scisne tak jak opisalam to wyzej, w jednej piersi czuje DUZA kulkę w srodku. a podobno guzek (rak) jest maly. w drugiej piersi nic takiego nie ma, wiec to mnie niepokoi. co to moze byc? panikuję? myslicie ze lekarz mnie wysmieje? dodam ze to boli gdy tak sciskam ta "kulke".

Gość Lekarz na pewno nie wysmiej
lekarz na pewno nie wysmieje,tez wyczulam guzek,dlugo zbieralam sie zanim poszlam do lekarza,tam dostalam skierowanie na usg i biopsje,okazala sie ,ze to nic groznego,zaden rak

Lekarz Cie nie wysmieje. Lepiej idz do ginekologa jak najszybciej. Moze to byc cysta, ale skontrolowac trzeba.

Gość oł maj
zdechniesz? :O ty chyba nienormalna jestes

Gość mrrraaauuu
licencja, współczuję ci inteligencji, a właściwie jej braku

Gość oł maj
wyrazaj sie dziecko :O

Gość marex marex
licencja rozpędź się a ściana cie sama znajdzie pustaku

ja takze ktoregos pieknego razu wyczulam cos w piersi. Poszlam do ginekologa i ten wystawil mi skierowanie do chirurga. on z kolei zrobil mi usg. To nic groznego mam tluszczaka....teraz chodze co roku na kontrole (kazda kobieta powinna to robic raz do roku przynajmniej)

Gość przyszłość LICENCJI już znam
licencja przepowiadam ci że ty zdechniesz szybciej , intuicja nigdy mnie nie myli, wiem to dokładnie. Na bank do przyszłego roku zdechniesz i zostanie po tobie śmierdzące ścierwo..tfu