Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakura haru

mam taki glupi problem ze przy seksie czuje sie jakby mi sie chcialo sikac

Polecane posty

Gość sakura haru

wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo :D:D bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?

tez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece siku

Gość sakura haru
po seksie strasznie mnie piecze i nie mogę się wysikać, a cały otworek jest czerwony rozepchany, może chłopak ma za dużego

Gość sakura haru
Niedawno zabawialam sie z psem. Lizal mi c*pke i dupke. Sikalam mu w pyszczek bardzo mu sie to podobalo wiec i ja polizalam jego malego penisa. Powiem wam ze to bylo cudowne. Zaden mezczyzna mi tak nie zrobil. Dzis znow chce z nim dojsc

Gość sakura haru
mhmmmm onanizujesz sie przy tym podszywaczu czy jak?

Gość vcxvcx
2 godziny przed seksem nie pij zadnych napojow i wysikaj sie przed stosunkiem . Powinno pomoc .. Rob to na pustym pecherzu ..

Gość Ta ze szpara miedzy jedynkami
ja to jak mam takie duże parcie to leję na mojego faceta a on bardzo lubi czuć mój mocz na swoich jajach oraz kutasie

a jak sie seksu nie planuje a tak zazwyczaj jest to juz ta rada sie nie sprawdza, dziewczyna sie odwodni

Gość kurcze mam to samo buu
a mam jednego faceta od 9 lat, jest moim mezem, i tez tak mam, zawsze po od razu ide siku, normalnie w niektorych pozycjach mam straszne parcie, jakby mi ugniatal pecherz, przy palcowce tez, nie wiem strasznie to wkurzajace

Gość Mężatka i już
Ja też tak mam. facet zwyczajnie uderza w pęcherz. Znajdźcie inną pozycję.

Gość sakura haru
jak na razie w sumie to odwiedzam toalete przed bo wole sie kochac po prysznicu itp...kurcze glupie to straszne :D to jakie pozycje polecacie?

Gość Ta ze szpara miedzy jedynkami
niemożliwe, mnie zawsze rżnie w cipkę a nie w pencherz

Gość sakura haru
kurcze mam to samo buu-ja tez...jeszcze jak wchodzi wolno to pol problemua le jak zaczyna szybko to gorzej ..

Gość sakura haru
chyba będę zmuszona nadstawiać mu swojej drugiej dziurki, może wtedy nie będzie mnie bolał ten cholerny pencherz

Gość Summer19.
wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo? wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?

Gość Pochlapie minete
uffffffffffffff ledwo to wszystko pszeczytałem

Gość Summer19.
Pochlapie minete Pochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minete WSZYSTKIM!!!

Gość rekurencja
Forum - strona główna Życie erotyczne Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat mam taki glupi problem ze przy seksie czuje sie jakby mi sie chcialo sikac 21:54 sakura haru wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo? 21:55 [zgłoś do usunięcia] Summer19 tez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece siku 21:55 [zgłoś do usunięcia] sakura haru po seksie strasznie mnie piecze i nie mogę się wysikać, a cały otworek jest czerwony rozepchany, może chłopak ma za dużego 21:55 [zgłoś do usunięcia] sakura haru Niedawno zabawialam sie z psem. Lizal mi c*pke i dupke. Sikalam mu w pyszczek bardzo mu sie to podobalo wiec i ja polizalam jego malego penisa. Powiem wam ze to bylo cudowne. Zaden mezczyzna mi tak nie zrobil. Dzis znow chce z nim dojsc 22:00 [zgłoś do usunięcia] sakura haru mhmmmm onanizujesz sie przy tym podszywaczu czy jak? 22:02 [zgłoś do usunięcia] vcxvcx 2 godziny przed seksem nie pij zadnych napojow i wysikaj sie przed stosunkiem . Powinno pomoc .. Rob to na pustym pecherzu .. 22:02 [zgłoś do usunięcia] Ta ze szpara miedzy jedynkami ja to jak mam takie duże parcie to leję na mojego faceta a on bardzo lubi czuć mój mocz na swoich jajach oraz kutasie 22:03 [zgłoś do usunięcia] Summer19 a jak sie seksu nie planuje a tak zazwyczaj jest to juz ta rada sie nie sprawdza, dziewczyna sie odwodni 22:07 [zgłoś do usunięcia] kurcze mam to samo buu a mam jednego faceta od 9 lat, jest moim mezem, i tez tak mam, zawsze po od razu ide siku, normalnie w niektorych pozycjach mam straszne parcie, jakby mi ugniatal pecherz, przy palcowce tez, nie wiem strasznie to wkurzajace 22:08 [zgłoś do usunięcia] Mężatka i już Ja też tak mam. facet zwyczajnie uderza w pęcherz. Znajdźcie inną pozycję. 22:09 [zgłoś do usunięcia] sakura haru jak na razie w sumie to odwiedzam toalete przed bo wole sie kochac po prysznicu itp...kurcze glupie to straszne to jakie pozycje polecacie? 22:10 [zgłoś do usunięcia] Ta ze szpara miedzy jedynkami niemożliwe, mnie zawsze rżnie w c*pkę a nie w pencherz 22:12 [zgłoś do usunięcia] sakura haru kurcze mam to samo buu-ja tez...jeszcze jak wchodzi wolno to pol problemua le jak zaczyna szybko to gorzej .. 22:21 [zgłoś do usunięcia] sakura haru chyba będę zmuszona nadstawiać mu swojej drugiej dziurki, może wtedy nie będzie mnie bolał ten cholerny pencherz 22:24 [zgłoś do usunięcia] Summer19. wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo? wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje 22:26 [zgłoś do usunięcia] Pochlapie minete uffffffffffffff ledwo to wszystko pszeczytałem 22:28 [zgłoś do usunięcia] Summer19. Pochlapie minete Pochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minete WSZYSTKIM!!!

Gość Mam ochote na cipke
Pochlapie minete Pochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minetePochlapie minete WSZYSTKIM!!! 22:32 [zgłoś do usunięcia] rekurencja Forum - strona główna Życie erotyczne Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat mam taki glupi problem ze przy seksie czuje sie jakby mi sie chcialo sikac 21:54 sakura haru wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo? 21:55 [zgłoś do usunięcia] Summer19 tez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece siku 21:55 [zgłoś do usunięcia] sakura haru po seksie strasznie mnie piecze i nie mogę się wysikać, a cały otworek jest czerwony rozepchany, może chłopak ma za dużego 21:55 [zgłoś do usunięcia] sakura haru Niedawno zabawialam sie z psem. Lizal mi c*pke i dupke. Sikalam mu w pyszczek bardzo mu sie to podobalo wiec i ja polizalam jego malego penisa. Powiem wam ze to bylo cudowne. Zaden mezczyzna mi tak nie zrobil. Dzis znow chce z nim dojsc 22:00 [zgłoś do usunięcia] sakura haru mhmmmm onanizujesz sie przy tym podszywaczu czy jak? 22:02 [zgłoś do usunięcia] vcxvcx 2 godziny przed seksem nie pij zadnych napojow i wysikaj sie przed stosunkiem . Powinno pomoc .. Rob to na pustym pecherzu .. 22:02 [zgłoś do usunięcia] Ta ze szpara miedzy jedynkami ja to jak mam takie duże parcie to leję na mojego faceta a on bardzo lubi czuć mój mocz na swoich jajach oraz kutasie 22:03 [zgłoś do usunięcia] Summer19 a jak sie seksu nie planuje a tak zazwyczaj jest to juz ta rada sie nie sprawdza, dziewczyna sie odwodni 22:07 [zgłoś do usunięcia] kurcze mam to samo buu a mam jednego faceta od 9 lat, jest moim mezem, i tez tak mam, zawsze po od razu ide siku, normalnie w niektorych pozycjach mam straszne parcie, jakby mi ugniatal pecherz, przy palcowce tez, nie wiem strasznie to wkurzajace 22:08 [zgłoś do usunięcia] Mężatka i już Ja też tak mam. facet zwyczajnie uderza w pęcherz. Znajdźcie inną pozycję. 22:09 [zgłoś do usunięcia] sakura haru jak na razie w sumie to odwiedzam toalete przed bo wole sie kochac po prysznicu itp...kurcze glupie to straszne to jakie pozycje polecacie? 22:10 [zgłoś do usunięcia] Ta ze szpara miedzy jedynkami niemożliwe, mnie zawsze rżnie w c*pkę a nie w pencherz 22:12 [zgłoś do usunięcia] sakura haru kurcze mam to samo buu-ja tez...jeszcze jak wchodzi wolno to pol problemua le jak zaczyna szybko to gorzej .. 22:21 [zgłoś do usunięcia] sakura haru chyba będę zmuszona nadstawiać mu swojej drugiej dziurki, może wtedy nie będzie mnie bolał ten cholerny pencherz 22:24 [zgłoś do usunięcia] Summer19. wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo? wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kochanie nie daje rady dlugo bo zaczelismy niedawno....czuje sie tak w zasadzie w kazdej pozycji choc czasem mniej a czasem bardziej... ktoras tak ma i ma na to jakis sposob czy wygodna pozycje?a moze po jakims czasie jak sie ''rozciagne'' to minie samo?wiem ze to brzmi idotycznie ale po kilku minutach stosunku naprawde sie tak czuje...o tyle dobrze ze moje kocha

Gość Mam ochote na cipke
tez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece siku tez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikutez tak czasami mam , szczegolnie przy pozycji od tylu, czasami pierwsze co robie po to lece sikuv

Gość Ja sie zakochalem w Summer
To ja

Gość cipka
Ale ja cie kocham i zapne od tylca nawet bedziesz mogla wszystko polknac taki bede mily dla ciebie,zycie jak w bajce normalnie mowie ci krolowo kochana tylko daj mi ta jedna jedyna szanse a tak cie zapne ze hej a nawet huj,poza tym biore codziennie grzybki halucynogenne i ogladam zone romantica trzepiac konia

Gość Summer19.
u mojego chlopaka zapachu nie ma zadnego, posmaku tez nie ma w ustach, no chyba ze sie spusci do buzi