Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie wybACZE

Jestem suka, dziwka, szmata! nigdy sobie tego nie daruje

Polecane posty

Gość nigdy nie wybACZE

Musze to wreszcie wyrzucić!!! Poznałam zajebistego faceta. Mój ideał dosłownie. Był bardzo znany w swoim otoczeniu, dziewczyny sie za nim uganiały a on wybrał własnie Mnie. A ja to spieprzyłam . I to w tak kurewski sposób. :( Oczywiscie byly momenty ze mnie wkurzał, ze nie dawał mi tyle uczuć ile chciałam. Bo po prostu taki był, taka była jego natura ze nie był zbyt romantyczny. A ja tego nie umiałam zrozumiec, chciałam zeby widział tylko mnie. Pewnego razu bylismy na imprezie w klubie. Byli tez jego koledzy, przyjaciele. W pewnej chwili powiedział ze musi wyjsc, nie chciał mi powiedziec gdzie i po co (ale pewnie chodzilo o bójke, jak zwykle...) powiedział swojemu kumplowi zeby sie mna zajal tzn popilnował itp. Ja wkurzona zaczełam pić bo mielsimy ten wieczor spedzic razem a on gdzies poszedl . Upilam sie. I wiecie co zrobiłam? zaczelam sie calowac z tym kumplem ktory mnie 'pilnowal' i to ja kurwa zaczelam go pierwsza calować! Na widoku jego kumpli !! Perfidnie lizałam się na oczach znajomych którzy wszystko zobaczyli. Ale gdy sie calowalam z nim to wymawiałam imie swojego faceta. Wiem ze nie moge zwalac winy na alkohol ale gdybym nie pila to by do teho nie doszlo zapewne:( On sie oczywiscie dowiedział o wszystkim i zaczelam przy wszytskch w klubie plakac i go przepraszac... ale uslyszałam tylko od obok stojacej dziewczyny 'odpierdol sie od niego!' potem to byla masakra juz... ryczałam w toalecieto byl koniec. Spierdoliłam uczucie ktore moglo trwac do dziś. Teraz mozecie smiało nazwać mnie KURWĄ.

Gość buhahaha zajebisty ideał
skoro gustujesz w takich, co chodzą na dyskoteki i często wdają się na nich w bójki :D

Gość sakura haru
kurwa to nie ale jeszcze mloda niedojrzala glupiutka dziewczyna jestes:) wrzuc na luz ,zwlaszcza ze mam wrazenie ze lepszy ideal jeszcze mozesz znalezc

Gość ruda-antonina
daj spokój nic takiego nie zrobiłaś żeby tak się wyzyawać, do najgorszych, byłaś pijana, a facet który miał cię pilnować cię całował, to do niego pretensje

Gość POomarancka
Nie żałuj faceta, który lubi się bić... Co to za facet, który nie dość że uwielbia mordobicie, to jeszcze zamiast towarzyszyć dziewczynie, z którą się umówił, zostawia ją kumplem, bo pięści go swędzą i musi komuś przyłożyć... Nie ma sensu za nim rozpaczać. Daj sobie spokój z szemranym towarzystem. Nie jesteś dziwką.

Gość POomarancka
No dokładnie.... czemu do kolegi nie ma pretensji, skoro miał byłaś zostawiona pod jego opieką? Zmień towarzystwo, bo to jest beznadziejne. Zwłaszcza ten chłopak, ktory wdaje się w bójki na dyskotekach... Bez obrazy, ale to jakiś matoł musi być.

Gość nigdy nie wybACZE
Zmieniałm towarzystwo, juz dawno... bo wiekszosc jego kumpli wlasciwie to duza wiekszosc i tak uwaza mnie za dziwke. Tak juz jest i koniec, nikt nie zważa na to że byłam pijana.

Gość bumcykcyktrala
haha facet niczego nie winien a tu go wszyscy jada, pewno gdyby nie otoczenie ludzi to bys dupy nadstawila z checia temu kolesiowi jestes szmata i tyle

Gość nigdy nie wybACZE
dziewczyny...nie pocieszajcie mnie. i tak przegrałam to...przegrałam czesc swojego zycia

Gość nigdy nie wybACZE
up!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość POomarancka
A o tym koledze nie mówia, że męska dziwka? Dlaczego nie? Dlaczego tylko o Tobie? E tam, ciesz się, że uwolniłas się od faceta, który uwielbia mordobicie... Za jakiś czas, jak spojrzysz na to z perspektywy, będziesz zadwoolona, że nie jesteś w zwiazku z facetem, ktry uwielbia się lać po mordzie.... Nie jesteś dziwką.

Gość nigdy nie wybACZE
masz racje ten koles jest meska dziwka, potem widzialam go kilka razy na imprezach jak hasał z dziewczynami, za kazdym razem innymi.

Gość przypomniały mi się dawne czas
też kiedyś odwaliłam numer, miałam chyba z 17 lat, zaczęłam kręcić z pewnym kolesiem, był ode mnie 3 lata starszy, kilka dni później poznałam jego brata, młodszy ode mnie o rok i całowałam się z tym jego bratem, też wszyscy jego koledzy uznali mnie za dziwkę, oczywiście straciłam ich obu...

Gość dgfhhrujtyu
Źle się stało, ale nie jesteś dziwką. A za chłopakiem, który jest taki porywczy i skory do bójek nie warto płakać. Ludzie, którz czerpią przyjemność z bicia kogoś, są obdarci z wyższych uczuć... Głowo do góry, zycie toczy się dalej :)

Gość przypomniały mi się dawne czas
poza tym też podobali mi się "niegrzeczni chłopcy":P

Gość dgfhhrujtyu
Niestety po alkoholu różne dziwne rzeczy się dzieją, zwłaszcza jak ktoś jest nie przyzwyczajony do picia... Źle zrobiłaś, ale ważne jest to, co teraz czujesz i jak oceniasz tą sytuacje. Człowiek uczy sie na błędach. A tego chłopaka bym nie żałowała...

Gość nigdy nie wybACZE
no wlasnie mnie tacy chlopacy pociagają. Tacy silni, dobrze zbudowani i lubiacy sie bic... dziwie sie mu ze mi wtedy z banki nie zajebal po tym incydencie

Gość dziewczyna ktora wie
Rozumiem co Ci się w nim podoba. To tak jak dziewczyną podobają się tacy źli i brudni mężczyźni z filmów.(którzy są jakimś gangsterami etc) albo sam ten efekt placebo jak wszyscy mówią że ktoś jest fajny, ładny, przystojny itp to w końcu w oczach osób które to słyszą taki się staje. Ale na pewno nie napisałaś tego po to żebyśmy komentowały tego chłopaka i to dlaczego on Ci sie podoba. Chcesz jakiejś rady i wyjścia z sytuacji, postaramy się Ci pomóc. Powiedz mi jak często się widujecie? tzn. czy np. chodzicie do jednej szkoły i widzicie się codziennie. czy mieszkacie na jednym osiedlu i widzicie się np. raz na tydzień czy mieszkacie na 2 rożnych końcach miasta i jeśli się nie umówicie to się nie spotkacie. Mniemam że po tej sytuacji nie będziecie już sie spotykać w składzie takim jak zawsze(jesli tak bylo) czyli np. Ty + jego koledzy, wgl kontakt między Wami przestanie istnieć. A jeśli wpadłaś na pomysł żeby np. spytać o radę jego przyjaciela/kolegi/koleżanki(kogoś poznanego przez niego) albo coś w tym guście to od razu mówię Ci że to zły pomysł. wgl zanim coś zrobisz to zastanów się 100razy bo teraz ważą się Wasze losy.

Gość dziewczyna ktora wie
a z tą "bańką" to rozumiem że żart. bo chłopak może bić się z innymi, ale powinien szanować kobiety.

i dobrze ze sie tak skonczylo...bo obawiam sie ze nie predzej to pozniej TY byla bys ta dziewczynka do bicia...zroszta co do za faacet!! to bandzior jakis....

Gość TPS
owszem jestes, ale z innych powodów Dla ciebie s przejdzie ci, ale i tak coś o zostanie Ts

hahahhahahah :D niesamowita historiaaa..... właśnie dlatego kafe to takie cudowne forum ależ mi się humor poprawił :D 🖐️

Gość to prowo
to na 100% prowokacja czytalam ta chistorie jakis czas temu na kafeee

Gość Kung Fu Pinda 9
W pewnej chwili powiedział ze musi wyjsc, nie chciał mi powiedziec gdzie i po co (ale pewnie chodzilo o bójke, jak zwykle...) Faktycznie zajebisty facet z klasą:classic_cool:

to prowo to na 100% prowokacja czytalam ta chistorie jakis czas temu na kafeee serio???? widziałaś tu już podobne chistorie?? :classic_cool:

Gość Kung Fu Pinda 9
Zauważyliście, że teraz patologia i dresiarstwo po gimnazjum ma dostęp do mompów? Zastanawialiście się jak to się dzieje? Ja widziałem w śródmieściu taką patologiczną rodzinę, gdzie widać, że ojciec menel pracą nigdy się nie schańbił, córka tania dziwka, dresiara ze zniszczonymi czarnymi włosami i syn dresik z odstającymi uszami o wyglądzie downa. Na ławce na przystanku tramwajowym mieli pełno kartonów ze sprzętem AGD, komp itd. Oczywiście łatwo się domyślić, że gdzieś ukradli kasę i pojechali się obkupić.

Gość zastanawiam sie dlaczego
dziewczyny same tak sobie dowalają ? temat ewidentne prowo pisane przez faceta którego jakaś laska zrobiła w trąbe :D

Gość gość
hahah ja peirdole d****a