Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkaaaa

łóżeczko

Polecane posty

Gość mammamiahereigoagain
koniecznie kojec moje sobie wykręciło nogę .. prawie złamało ! drewno sami my używaliśmy i klniemy na nie stoi w piwnicy jako eksponat ! nie polecam ! słyszałam o powykręcanych nogach i rękach połamanych nawet i powybijanych zębach złamanych nosach :) my mówimy drewno nie kojce są teraz tak ładnie zrobione że tylko inwestować .. chicco dobrze są zrobione

hehe miałam dla pierwszej córki takie turystyczne :) bardzo ładne, ale tak do dupy łóżeczka to nie widziałam... one wszystkie mają nozki z miekkiego plastiku, poza tym nie wiem czy materac znajdziesz do tego lozeczka, ja musialam specjalną deskę kupowac, bo ten niby ala twardy materacyk harmonijkowy byl strasznie nierowny. Ogolnie dziecko lezało pokrzywione. Materacyk po ciezkich kilku tygodniach szukania, kupiłam, ale teraz juz nie popelnie tego samego błędu. Obecnie u dziecka w pokoiku mam duże, białe sliczne, masywne drewniane łóżczeko, a w salonie kojec z podwieszonym dnem, ale ono to już jest bardzo stabilne i sie tak nie ugina jak tamte. Rozni sie rozmiarem, bo mój kojec ma 1m/1m i materacyk nie jest gietki a dziecku pod pleckami gości wygoda :) ma do kojca wlozoną mate z zabawkami i tam sobie przebywa. Jak podrosnie to oczywiście kojec pogłębimy, ale poki co, ja odradzam i piszę to z czystego doswiadczenia. Poza tym takie lozeczko na dlugo Ci nie starczy bo moze jest szersze ale dużo krótsze.

Gość Kasia Katina
Mi się też podobają

Gość karolinaSzzzzzz
My ostatnio sporo naszukaliśmy się naprawdę dobrego łóżeczka . Wbrew pozorom nie jest to takie proste jakby się mogło wydawać. Teraz z tego co widzę, to tutaj mają https://zaira.pl/pl/c/Lozeczka-dzieciece/372 łóżeczko niemowlęce , które pasowałoby do pokoju naszego malucha. Trzeba bowiem zwracać uwagę na wiele elementów. Ważne jest bezpieczeństwo i wygoda oraz cena i wygląd.