Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkaaaa

łóżeczko

Polecane posty

Gość Martynkaaaa

myślicie, że dla dziecka do domu można kupić takie łóżeczko turystyczne czy lepiej te drewniane?

Gość Martynkaaaa
hmmm...???

Gość Martynkaaaa
nikt nie wie?

Gość on wiedzial ze nie chcesz
ja wolalam drewniane, kojec tez duzy drewniany.

Gość adjoiljd;OLDJ
ja na poczatku miaam drewniane ale jak mały nauzył sie siadać to wymieniłam na turystyczne i zadowolona jestem bo mały wędruje po całym łóżeczku jak śpi i nie obija się o szczebelki,:) tylko radze dokupic materacyk bo tez w turystycznym jest cieniutki

ja zdecydowałam się na drewniane z szufladą. ale jeśli możecie coś doradzić-jaki wybrać materac? sama pianka, pianka-kokos, czy pianka-kokos-gryka? czy na któryś z tych składników dziecko może mieć alergię? (ja akirat w wieku dziecięcym byłam paskudnym alergikiem i materac z trawy morskiej musiał iść do ludzi)

ja kupiłam drewniane i jestem bardzo zadowolona. mam też turystyczne, ale używamy go tylko w wyjazdach. nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko spało non stop w turystycznym łóżeczku. a synek też wędruje podczas snu, ale mamy dobre zabezpieczenia na szczebelki i jest ok :)

Gość adjoiljd;OLDJ
my materac mamy w turystycznym wiec tez jest ok:) i chyba najlepszy pianka-kokos-gryka :)

Kasieńko ja mam pianka -kokos-gryka:) materac mam 2,5 roku i jestem zadowolona:) a co do łóżeczka to ja w domu mam drewniane ale u rodziców mam turystyczne i one również świetnie się sprawdza:) zawsze do turystycznego można dokupić zwykły materac jeśli komuś nie pasuje ten z zestawu:( http://dziecidzieci.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-spring-chicco-kolor-rozowy-p-1484.html

ja mam turystyczne i dokupiłam materac. jestem bardzo zadowolona, bo mały niedawno nauczył sie siadać i jeszcze nie zawsze mu to wychodzi;) i jak leci to zawsze na czoło:D gdybyśmy mieli drewniane to błby cały poobijany, a tak głowa delitaknie "zjezdza" po siatce na materac;)

mój mały śpi w turystycznym, a bawi się na codzień w drewnianym jest bardzo nieuważny i w nocy siada, wstaje, cuduje, wiec siatka w turystycznym jest jak zbawienie, bo głowa byłaby już nie raz posiniaczona, widzę co wyprawia w drewnianym podczas zabawy, ale widzę, a wnocy to śpię i niestety nie widzę, np. rozciętej wargi

Gość qqqqQAAA
różne są opinie, jedne wolą drewniane inne tylko turystyczne. w turystyczne na pewno bezpieczniejsze.

Gość mamamam26
ja mam turystyczne z piankowym materacem - wg mnie super sie sprawdza a maky strasznie ruchliwy jest - te drewniane to jak wiezienie za kratami...

ja mam turystyczne. w drewnianym spał pierwsze kilka miesięcy, ale uderzał główką w szczebelki i się wściekał przez pół nocy go poprawiałam. w turystycznym tego problemu nie ma. włożyłam do niego materacyk kokos-pianka gryka i jest super :)

Gość azawe
macie takie łóżeczka, które są do 3rż? lub 13kg? a potem co? bo sama się zastanawiam, wybierając drewniane, można wybrać takie z którego potem robi się tapczanik, sama już nie wiem

Gość ja iedyś zafundowałam sobie
potem sobie kupujemy łóżko dla dziecka:)

Gość azawe
a czy dziecko które ma powiedzmy 3 latka, może spać na normalnej kanapie???

Gość Martynkaaaa
pewnie że może spać tylko jakoś zabezpieczyć żeby nie spadlo. kurcze no i nie wiem czy moge kupic te turystyczne tak od razu na co dzień żeby dziecko spalo w nim, mam wrazenie ze nie bedzie sie wysypiać ;p

moj maly spal od poczatku w drewnianym ale ostatnio zauwazylam ze mu ciezko , nie wygodnie - po prostu wydaje sie za ciasne 120x60 - (syn ma juz 92cm wzrostu ) . teraz od 2 tyg jestem u rodzicow i spi w kojcu 110x110cm i ma miejsca ze ho ho i jest zadowolony - fakt ze materacyk jest do kitu bo twardy , cienki i nie wygodny ale polozylam mu koldre i jest super!! po powrocie chyba bedziemy musieli pomyslec juz o normalnym lozku dla niego ;)

ja kupuję łóżeczko turystyczne i do niego dodatkowy materacyk, bo te które są w zestawie nie nadają się do codziennego spania; moje dziecko od samego początku będzie spało w turystycznem. Teraz łóżeczka turystyczne są inne niż kiedyś, mają regulację wysokości, dodatkowe wyposażenie-są przystosowane do codziennego użytkowania.

Gość izia87
drewniane dlatego ze bobas jak sie uczy chodzic to sie próbije szczeblami podperać:)

moja siostra jakiś czas temu pokazywała mojemu synowi nowe turystyczne łóżeczko, które kupiła dla swojego syna. mojemu się spodobało i zaczął skakać w tym łóżeczku, a siostra mało co zawału nie dostała bo myślała, że zaraz całe łóżeczko się rozwali... wyciągnęłam go z tego łóżeczka oczywiście i pomyślałam sobie, że po cholerę dziecku łóżko, które trzeba traktować bardzo ostrożnie... w drewnianym skacze sobie ile chce i nic się nie dzieje :) stabilnie stoi na 4 nogach i nie buja się na wszystkie strony tak jak łóżeczko turystyczne. takie jest oczywiście moje zdanie na ten temat :) łóżeczko drewniane jest najlepsze :)

Gość qqqqqwertyuiokj
okropieństwo, widocznie siostra kupiła łóżeczko za 100zł, to co się dziwić?

Gość irryys
ja mam drewniane z szufladą, jesli miała bym znowu wybierać wybrała bym turystyczne ponieważ mała sie obija o szczebelki jak wariuje w łóżeczku a te ochraniacze to nic nie dają, i turystyczne można lekko bujać jak dzidzia płacze a w drewnianym to tylko wózek pozostaje bo bujania. a materac gryka kokos i polecam bo warto.

Gość qqqqqwertyuiokj
no 230zł za solidne łóżeczko turystyczne, które ma posłużyć ze 3 lata, to chyba tez jest niewiele? bardziej oscylowałabym w kwotach 400zł i wyżej,.

nie wiem ile to jej łóżeczko kosztowało. może 230 może 450. w każdym bądź razie nie było ani mocne, ani stabilne... może są bardziej wytrzymałe łóżeczka turystyczne, nie wiem. ja mam takie zwykłe turystyczne i używamy go tylko podczas podróży.

Gość qqqqqwertyuiokj
no widocznie kupiła szajs.

Gość mymielismy
My mielismy turystyczne z materacem kokos-pianka-gryka.Jak mały zaczął chodzić to kupiliśmy zwykłe łózeczko w ikei z takim zabezpieczeniem do dnia dzisiejszego (syn ma 4 lata) łózeczko spełnia swoje zadanie.