Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numer konta

Numer konta...

Polecane posty

Gość numer konta

Proszę się nie śmiać, mam fobię na punkcie bezpieczeństwa :O Czy bezpiecznie jest podawać numer konta bankowego, jeśli chcę pozostać anonimowa? Tzn. czy można po numerze konta dociec, jak się nazywam?

Gość dddddddddddddddddddd
pewnie,ze tak

Gość pata taj
pojebalo cie nie podawaj nikomu bo ci sie wlamia na konto i kase zapierdala!!! bron boze

Gość numer konta
Wiadomo, że muszę podać np. pracodawcy. Ale chodzi mi o publiczne podawanie np. na stronie internetowej.

Gość fdgdf
nie mozesz

Gość kierdoooo
no co wy pierdzielicie???????????? a na allegro tysiace podanych kont i nazwisk, niby jak ma sie kto włamać??

Gość numer konta
?

Gość kierdoooo
niby jak ma Ci sie ktoś włamać do konta? no niech sie teraz wypowiedzą Ci którzy stwierdzili,że jak poda to sie mu wlamia ? mądrale

Gość kierdoooo
a jeżeli chodzi o mazwisko to jeżeli ktos bedzie chciał przelac Ci pieniądze sam nr nie pomoze musi byc podana nazwa lub nazwiko inaczej przelew nie przejdzie

Gość numer konta
Boże, ja nie pytam, czy mi się włamią, tylko czy ktoś może po numerze konta dotrzeć do moich danych osobowych!

Gość numer konta
Czyli lepiej nie podawać numeru konta na stronie, tylko konkretnym zainteresowanym w mailu?

Gość ej a tak przy okazji
Jeśli podałam wszystkie dane osobowe poprawnie, ale pomyliłam się w numerze konta, to czy przelew przejdzie? Czy wyślą moją kasę komuś innemu..??? Bo kurna nie wiem, czy się nie rąbnęłam w nieco ważnej sprawie... :(

Gość iroveihftieq
do przelewu wystraczy sam numer konta a w inne pola mozna wpisac cokolwiek a i tak dojdzie bo liczy sie tylko i wylacznie numer konta. dane wlasciciel apotzrebne sa tylko wtedy gdy jakis ulom zle wpisze nr kont ai tzreba bedzie odkrecac przelew

Gość numer konta
toś pocieszyła osobę "ej a tak przy okazji" :D :D :D

Gość iroveihftieq
jesli podalas zly numer konta to pieniadze nie dojda do tego do kogo chcialas je wyslac, ale mozesz w banku cofnac przelew ze to pomylka itp na zasadzie przywlaszczenia pieniedzy

Gość ej a tak przy okazji
Ale to kwestia tego, że ja czekam na pieniądze, już dosyć długo i zaczynam schizować, czy przypadkiem nie pomyliłam się w numerze konta i czy zamiast mnie nie dostał tych pieniedzy ktoś zupełnie obcy....byłoby niefajnie delikatnie mówiąc... :P Ale mam andzieję, że to tylko moje schizy i że ten, kto miał mi zapłacić po prostu opierdala się z przelewem :P

Gość iroveihftieq
albo si eoperdala albo poczta nawala (jesli wplacal przez pcozte) jesli przelew internetowy to w kazdy dzien roboczy sa sesje wychodzace i przychodzace a jak rabnelas sie w numerze to niestety tylko ratuje cie odwolanie (przez tego wplacajacego) w banku

Gość japiedole
Ogarnąć się matoły!Albo przez Was ten kraj naprawdę nigdy nie wstanie z kryzysu... jak po numerze konta mogą Ci się włamać? Dla porównania jeśli posiadasz kogoś numer telefonu to możesz z niego dzwonić nie mająć cdostępu do fizycznego urządzenia tej osoby czyli telefonu? Poza tym ja w temacie, nie mozna zidentyfikować osoby po numerze konta nikt Ci takich informacji nie ujawni.