Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana facetem

jak rozkochiwałyście w sobie waszych facetów

Polecane posty

chciałabym znać wasze sposoby na nich... Ja nie potrafię ale chcę to zrobić i szukam poważnych podpowiedzi:-)

wiem że to trochę uzewnętrznianie się, ale nie wierzę też że to zawsze facet wybiera i rozkochuje, nie wiem jak to skutecznie zrobić, proszę o podpowiedzi sensowne, a wy powspominajcie:-)

Gość sam sie zakochał
nic..:)

to miałaś szczęście. ale jakoś go chyba wyróżniałaś z tłumu?

Gość sam sie zakochał
tak:) patrzyłam na niego;) krótko, długo, różnie;) I pisałam opisy gg czułe i romantyczne;)

Jak ja za nim "latałam" to mnie olewał. Jak ja go olałam to on zaczął się starać i tak się stara 1.5 roku :classic_cool:

Weridiana a długo latałaś? bo ja chyba za długo już

czasami zadzwonię - bo się znamy, ale rozmawiamy czysto koleżeńsko. Wiem że już dość późno i chyba czas spać a rozważania na jutro trzeba zostawić

Gość thaisse80
Ja nie wiem co podzialalo na mojego, poderwalam go ja bedac niezle napita. juz w tym samym dniu doszlo do pocalunkow, pieszczot ale do seksu nie. moze to podzialalo, ze go napalilam ale nie do kona? fakt faktem ze jestesmy razem juz 8 lat.

Gość sami sie zakochiwali
jak pamiętam ale właśnie..rozmowa..:) Więc chyba można intelektem, humorem, pasjami itp. Romantyzmem. Ale zależy od faceta:) są na pewno tacy, którym to mało do zakochania.

no właśnie - rozmowa, ale poruszać z nim ten temat jakoś? Boję się odrzucenia. A nie potrafię przestać o nim myśleć...

Gość thaisse80
Ja mysle, ze jak podobasz sie facetowi to co bys nie powiedziala bedzie za toba latal. ja z moim na poczatku nie gadalismy za wiele:)))

jeśli się kocha to nie jest żałosne... ten wykazał zainteresowanie, potem się wycofał i stwierdził: koleżeństwo na razie i to ja w zasadzie podtrzymuję kontakt - telefoniczny. ale jak zadzwonię to widzę ze się cieszy bo rozmawiamy długo i nigdy nie milczymy. a mnie to mało... dodam że jestem od niego starsza - sporo, więc może stąd te opory? a ja nie umiem przejść na inny etap - też się boję

a ja nie pamiętam. byłam kompletnie pijana jak go bajerowałam. i na tym moja rola się skończyła. potem to już on za mną dreptał. i to było trochę skomplikowane... ale jakoś wyszło ;p

No tak. milczenie to jest sposób, tyle że na tego nie podziała - jestem pewna. On jest i nieśmiały, i zakompleksiony - chociaż nie powinien (jeśli chodzi o wygląd przynajmniej). A ja już kiedyś tak milczałam. I co? Trafiłam na faceta, który też był nieśmiały i teraz po ponad 10 latach dowiedziałam się jak bardzo mu wtedy zależało, ale nigdy nie powiedział tego bo się bał i wstydził... i on jest teraz nieszczęśliwy ale już po ptokach... Przynajmniej z mojej strony:-)

Gość werftghygd
no niestety jesli oboje sie boja uczuć to nc z tego, trzeba sprawy w sowje łapy brac

oj no to wiem teoretycznie ale gorzej z praktyką - oboje mamy trudne charaktery. Poza tym uważam że trzeba być raczej w związku żeby mówić o uczuciach, a tu związku nie ma - jest koleżeństwo

"oboje mamy trudne charaktery" To mi trochę brzmi na tłumaczenie jego zachowania. Uwierz,że jeśli mu naprawdę zależy to nieśmiałość odstawi w kąt. Moze z wyznaniami nie będzie wyskakiwał od razu,ale smsa napisać może.. to nic nadzwyczaj odważnego :)