Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona dziewczyna M

Facet oświadczył mi że jest maminsynkiem. co z tym zrobić?

Polecane posty

Oboje mamy po 25 lat i planujemy wspólne życie - 1.5 roku razem. wiem że kocha matkę i traktowałam to jako coś pieknego odnosząc do zasady że jaki facet jest do matki taki będzie do żony. ale do czasu gdy jego mama z którą miałam naprawdę dobre kontakty nie poczuła, że synuś wyfruwa z gniazda. na święta życzyła mu żeby jak najpóżnej wziął slub, a ostatnio z sąsiadką rozmawiały o tym że młodzi nie chcą brac ślubów a ona na to że do jej syna przychodzi taka jedna i jak idą spać to jej nie ma a jak wstają to jest.(przypominam 1.5 roku razem)oczywiście to wszystko powiedział mi mój wspaniały chłopak który stwierdził ze mamusia żartowała. oczywiście wybuchnęłam i zaczęłam mówić jaka ona jest fałszywa bo przy mnie miła i na śniadanie jak nocowałam sama mnie wołała a on na to ciszą aż w końcu oświadczył : wiesz że jestem maminsynkiem. nie wiem czego to się miało tyczyć w tej chwili ale kompletnie tymi słowami mnie zaskoczył.

tlumaczy mi że mam być taka jak jego mama z tą tylko różnicą że mam mu dawać dupy bo mama nie chciała

poszyw :) i to jaki szybki

moj mimo , ze maminsynek to jest taki szybki szybko rucha i szybko zasypia

Gość kooooooaoa
Ale masz problem mja jebie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no madsakra jakaś poprostu.!!!!!!!!!!!weź się ogarnij i niewiem powiedx mu,że jesteś mamicórką i będzie rewanż....