Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującapomocy

prosze o rade dotycząca faceta ....

Polecane posty

Gość oczekującapomocy

Witajcie, Kilka dni temu poznałam fajnego o 6 lat starszegi faceta (ja mam 25,on 31) zanim się spotkaliśmy rozmawialiśmy kilka godzin na gg. Przed spotkaniem pisał kilka razy smsy, zadzwonił. Spotkaliśmy się, po postkaniu odezwał sie na gg jeszcze tego samego wieczoru. Przez weekend sie nie odezwał, bo go nie było. Ale nie w tym rzecz. No a teraz w weekend odpisał na mojego smsa. Wczoraj tez napisałam smsa to odpisał. Wiem,że jest bardzo zapracowany,bo na gg rozmawiamy dopiero około 22. Sam jak do tej pory nie napisał nic, kolejnego spotkania nie zaproponował. Przez gg zwraca sie do mnie "mała" bądź "laska". Boje się,że go osaczam pisząc do niego sama. Ale z drugiej str. nic takiego nie powiedział. Chciała bym sie z nim spotkać i nie wiem co zrobić. Czy sama mu zaproponować spotkaie czy czekać aż sam zaproponuje. Co wy na ten temat sądzicie?

Gdybys naprawde chciała sie z nim spotkac to bys juz dawno wiedziała jak to zrobic. "Boje się,że go osaczam pisząc do niego sama"- nie osaczasz a chcesz go poprostu poznac. ....pewnie całe zycie ci mówili co masz robic wiec teraz nie jestes wstanie sama podjac decyzji, potrzebujesz aby ci kots powiedział. Chyba sama wiesz dobrze co zrobic :) Masz to w srodku ale nie słuchasz. Sama wiesz bardzo dobrze co robic :) tylko posłuchaj.

Gość oczekującapomocy
Chce go poznac lepiej, i to bardzo... Tylko boje sie,ze pomyśli że mu się narzucam...

Gość odpowiem też .......
wiesz możesz w trakcie rozmowy na gg zapytać np czy nie wyskoczylibyście do kina czy na kawę ...zobaczysz co odpisze a tak na marginesie nie podoba mi się że facet który ma 31 lat zwraca się do kobiety laska czy mała wg. mnie dojrzały facet powinien okazać większą kulturę słowa

nie patrz na to co powinien bo nie jestes od wychowywania tylko na to jaki jest a te słowa ci dobrze mówia juz co soba reprezentuje : "Przez gg zwraca sie do mnie "mała" bądź "laska"." jesli nie wiesz to pomysl bardziej.

Tylko boje sie,ze pomyśli że mu się narzucam..." ale inicjatywa wyjsca do kina czy na kawe z twojej strony nie bedzie odebrane jako narzucanie sie .. mamy takie a nie inne czasy i kobiety wychodza z takimi propozycjami do facetów ... jezli skonczy sie tylko na kawie i obejrzeniu wsppólnie filmu to ja tu nic złego nie widzę

Gość dotarlo do mozgu
jak dla mnie to ona mu nie przypadla do gustu bo juz by dawno napisal. A same okreslenia typu "laska" maja ja splawic chodz moge siemylic

Najlepiej żeby to on zaproponowal kolejne spotkanie, ja bym czekala, nie oszukujmy sie jak komus zalezy to nie ma takich argumentow ze brakuje czasu itd. zwlaszcza na poczatku ;) Mozesz odezwac sie i cos zazartowac ale sama propozycja powinna wyjsc od niego.

Gość oczekującapomocy
myślałam,żeby zaproponować mu spacer. Wczoraj jak na gg rozmawialiśmy, mówił że w niedziele miał spotkanie do późna. Zapytałam o nie. to na początku nie odpowiedział, a poźniej napisał "Czy Ty nie jestes jakimś szpiegiem obce

Gość oczekującapomocy
myślałam,żeby zaproponować mu spacer. Wczoraj jak na gg rozmawialiśmy, mówił że w niedziele miał spotkanie do późna. Zapytałam o nie. to na początku nie odpowiedział, a poźniej napisał "Czy Ty nie jestes jakimś szpiegiem obcego wywiadu za dużo chcesz wiedziec na mój temat nie mozna" ..... ""za duzo chcesz wiedziec o mnie prawie sie nie znamy nie moge Ci wszystkiego mówić" Kurcze zanolało mnie to, bo gdy mnie o cos pytał to odpowiadałam. Na koncu powiedział "mam kolezanki, z którymi się spotykam i nic w tym nadzwyczajnego"

Gość dotarlo do mozgu
dziewczyno nic z tego nie bedzie. Jak kobitka facetowi sie podoba to sam do niej napisze.Przykro mi ale taka prawda. znajdz sobie innego

odtraca cie i nie zaprasza do swojego zycia Spytaj sie go nastepnym razem "a czemu nie chcesz mi powiedziec?" i obserów jak bedzie sie jąkał.

Gość oczekującapomocy
sorry miało byc zabolało

Gość dotarlo do mozgu
On ja zwykle splawia a ona nie czai bazy

jakby facetowi zależało to byłby bardziej otwarty i nie robiłby tajemnic ze spotkania ( domyślam się że mówił że to służbowe a że w niedziele cóż dziwne )....a to jak odpowiedział daje do myślenia wydaje mi się że niezbyt mu zależy na Waszej znajomości

Gość oczekującapomocy
Jante myślisz,ze powinnam ?

odpuść sobie, on widzi że na niego lecisz i to wykorzystuje... a na boku ma seksik z łatwymi panienkami...

nie zdążyłam doczytać ....łe daj sobie dziewczyno spokój z tekst z koleżankami chyba załatwia sprawę ....jakby mu zależało na Tobie to nie latałby na początku Waszej znajomości na spotkania z koleżankami a to z Tobą by chciał spędzać jak najwięcej czasu żeby Cię poznać

Gość annonimmowo
narzucasz mu się, sama pierwsza piszesz na gg. jeszcze chcesz pierwsza proponowac spotkanie - to by było juz przegięcie. Jesli mu zalezy to sam bedzie do ciebie dzwonic i pisać. Juz dałaś do zrozumienia że zależy ci, teraz niech on sie wykaże

Gość dotarlo do mozgu
Jestem facetem i mowie ci ze nic z tego nie bedzie. Kazdy normalny facet jak dziewczyna mu sie spodoba pisze po 1 randce chyba ze jest mega niesmialy

Gość oczekującapomocy
wiem,że ok roku jest sam z ostatnia ex rozstał sie m.in.bo ona chcaiła slubu po 2 m-cach. a on niby nie ma jeszcze ciśnienia na ślub.

Gość oczekującapomocy
on twierdzi,że jest nie śmiały ,ale po spotkaniu to sam sie odezwał jescze tego samego wieczoru.

"jest nie śmiały ," on twierdzi a ty co widziesz? To co on mówi o sobie to jedno a to jak sie zachowuje to drugie.

Gość anik@
a ja myślę, że facet szuka rozrywki, z tego co piszesz i piszą inni "nie zaprasza Cię do swojego zycia" tez bym olała, poszukała innego, spróbuj sie nie dzywać do niego przez kilka dni... Ale skoro facet nie ma czasu w weekendy to halo!! podejrzane... 31 l. wiec ma zone i dzieci... a skoro pisze po 22 to zona spi...:p niestetty prawda jest okrutna bawi się Tobą, DAJ SOBIE SPOKÓJ... poznaj innego...

Gość dotarlo do mozgu
niby czemu ma miec zone i dzieci ? 31 lat to jakas zasada ?

Gość anik@
nie ma zasady... ale skoro nie ma czasu w weekendy to z kim ten czas spędza??/ skoro w tygodniu pracuje to powinien czekać na weekend by spotkać się z nowo poznaną dziewczyną... a on się miga.. nie wiem czy ma żonę, ale mówie szuka rozrywki