Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującapomocy

prosze o rade dotycząca faceta ....

Polecane posty

Gość oj dziewcze drogie
nie dosc, ze nie potrafisz sama myslec i musisz prosic na forum o rade, to jeszcze, jak Ci dobrze radza, upierasz sie przy swoim napalilas sie na tego fagasa, bo Cie olewa i trzyma na dystans otwarcie Ci powiedzial, ze nie ma ochoty Cie blizej poznac jedyne na co ma ochote, to zebys za nim latala, zeby Cie bzyknal, jak inne 'kolezanki', z ktorymi sie spotyka powiedzial Ci, ze nie ma ochoty na zwiazek, tylko przygodny seks, co jeszcze chcesz wiedziec? to jest proste, Ty chcesz zwiazku, on nie wasze potrzeby sie roznia, wiec znajdz sobie faceta, ktory chce tego samego, a nie probuj zmieniac takiego, ktory wie, czego chce

Gość dotarlo do mozgu
Ludzie poprostu facetowi ona sie nie podba i delikatnie ja splawia !!! Oczywiscie jesli autorka nie poplatala nic bo pisze troche chaotycznie.

Gość oczekującapomocy
żony nie ma i dzieci tez nie, to juz na samym poczatku sobie wyjaśniliśmy....w sumie mógł ściemnić. Kurcze zabolało,mnie jak napisał o tych kolezankach zwłaszcza,że iwedział że mój było mnie rolował na boku.

Gość oczekującapomocy
oj dziewcze drogie wcale go nie zmieniam .... i pytałam tylko o rade,a nie że nie potrafie logicznie myśliec. Potrafię tylko chciałam rady ...

Naprawdę dobra rada dla Ciebie DAJ SE SPOKÓJ ;) Ogólnie jest jedna super fajna zasada, facet lubi gonić króliczka... a ten widocznie lubi łapać wiele króliczków. Naprawdę z tego co piszesz to hm nie jest to kandydat na normalnego partnera, gdyby mu zalezało to sam by sie za Toba uganial. Sadze, ze to w ogole nie jest ten tym co szuka stalego zwiazku, pewnie jeszcze do tego nie dorosl, albo jest tym przypadkiem beznadziejnym i nigdy do tego nie dorosnie ;)

Gość oj dziewcze drogie
Chcialas tylko rady? To ja dostalas. Od kazdego taka sama - olej go.

Tylko teraz bądź mądra i ją wykorzystaj, żeby nasza gadanie nie poszło na marne :D

Gość oczekującapomocy
Dziękuję wam wszystkim za rady, rozwialiście moje watpliwości. Podjełam właściwą decyzję "olewam go"...

Słusznie, tak 3maj! :D nie ten to inny, tego kwiatu jest pol swiatu :D

Gość oczekującapomocy
Jante Dzięki wielkie :-) PS-na kafeterianów można zawsze liczyć :)

Gość filologia fińska
a ja mam fajnego chłopaka na roku, sądziłam że jest mną zainteresowany, bo ciągle się patrzył i jakoś tak był bardzo nieśmiały wobec mojej osoby, i włąściwie tylko wobec mojej osoby, spotkaliśmy się na wspólnej imrezie, zaczęliśmy rozmawiać, tańczyć, obiecaliśmy sobie że nie będziemy już stwarzać takiego dystansu w kontaktach jak dotąd i po imprezie sytuacja wróciła do normy, podoba mi się, ale gdyby mu zależało to ciągłe gapienie się zamieniłby w czyny, więc dałam spobie spokój

Hehe w wiekszosci przypadkow to mozna liczyc jedynie na to ze Cie obraza, poniza i wysmieja :D ale trzeba przyznac, zdarzaja sie wyjatki ;)

Gość filologia fińska
żałuję że rodzaj męski tak się sflaczył, nie ma porządnych facetów już chyba na tym świecie, albo szukają jednorazowego seksu, albo tak się czają, że okazja przelatuje im przed nosem.........cóż co zrobić

Gość oczekującapomocy
A jak juz znajdziemy tego jedynego to i tak sie okaże, że to nie ten. Po czasie mu różki urosną, oglada się za innymi....

olej go bo macie rozbieżne cele! 31lat i nei ma jeszcze "parcia na ślub", to już Ci sie powinna zapalić czerwona lampka! jeszcze nie wyruchał wszystkich doooooooop!

Gość oczekującapomocy
setunia Masz racje, to jest bardzo dziwne, zwłaszcza,że z tego powodu z byłą sie rozstał....

Oczekujaca jakvby facet po 2m-cach chciał ślubu, to też bym chbya się wycofała z tego związku;) no chbya, że bym naprawdę tak szybko się w nim zakochała i czułabym, że to ten jedyny:D

Gość oczekującapomocy
nie wiem za bardzo jak to było, nie wtajemniczył mnie az tak bardzo

Gość oczekującapomocy
nie dodałam byli ze soba rok,a ona po 2 m-cach chciała już ślubu czyli jednak byli 10 m-cy i chyba to akceptował :)