Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal rocznik 85

1-wsze randka z dziewfzyna z internetu, dac jej kwiaty ?

Polecane posty

Gość michal rocznik 85

argumenty za i przeciw prosze

Gość dsff
daj jej taki bału bukiecik np. stokrotek a nie wieeelki bukiet bo mało wygodnie.

Gość Tollleczka777
Nieeeee...... Lepiej na drugiej;)

Gość odpowiem też .......
a ja myślę że dziewczynie będzie bardzo miło jeśli dasz jej jakiś mały bukiecik na pierwszej randce i wcale nie będziesz musiał na każdej kolejnej pojawiać się z kwiatami

Gość ja ja jjjjja
lepiej na kolejnej randce dać, nie na pierwszej, dziewczyna może się speszyć

Gość michal rocznik 85
czy mam kupić prezerwatywy na 1-wsą randke ?

Gość michal rocznik 85
Chce jej dac kwiatki a w srodku powsadzane kondony beda , zeby skumala o co mi chodzi

Gość dotarlo do mozgu
kup kondony lepiej

Gość Bert Power
i jeszcze kup i podaruj dziewczynie bombonierkę

Gość bywalec2222
Jak masz wątpliwości odnośnie randkowania online, ściągnij sobie ebooka ze strony perfect dating, tam masz rady odnośnie pierwszego spotkania, a co doi kwiatków to NIE KUPUJ JEJ NIC ABSOLUTNIE. Może okazać się, że przyjdzie jakiś paszkwil na spotkanie, poza tym ty też jej możesz się kompletnie nie spodobać i tylko się wykosztujesz, bo na pewno na wiecej randek z Tobą się nie umówi.

Gość daj jej kwiatki
Mój facet, którego poznałam na necie przyniósł mi kwiatki na pierwszą randkę co było bardzo miło, dostałam 11 czerwonych róż . Po prostu zrobiło mi się miło.

Gość ja ja jjjjja
nie sugeruj się powyższym postem ja na 1 randce dostałam kwiatek, ale koleś mi sie nie podobał, nie chciałam się z nim 2 raz spotkać, dostałam też na 4 spotkaniu kwiaty od innego kolesia, to było miłe, widać że się starał

Gość daj jej kwiatki
a co mają kwiatki do tego czy Ci sie ktoś spodoba czy nie ? to miłe jeżeli ktoś wręcza Ci kwiaty, świadczy o jego kulturze. To, że Tobie się nie spodobał to trudno a może wstydziłaś się że siedzisz z takim "brzydalem" i ktoś zobaczy że to randka bo Ci kwiatki dał hehe ?

Gość wtfgw3tf
Co za głupota dawać kwiaty na 1 spotkaniu z dziewczyną zapoznaną w necie.

Gość wtfgw3tf
daj jej kwiatki wreczenie kwiatów nie świadczy zupełnie o kulturze w tym wypadku,tylko o przypodobaniu sie dziewczynie,aby w jej oczach wyjsc na takiego super szarmanckiego.Zwykła głupota i fałsz.

Gość ja ja jjjjja
daj jej kwiatki "a może wstydziłaś się że siedzisz z takim "brzydalem" i ktoś zobaczy że to randka bo Ci kwiatki dał hehe " na to bym nie wpadłam, ale kto tak pisze sam musiał tak mieć;p

Gość daj jej kwiatki
całe szczęście, że ja trafiłam na fajnego faceta, który dał mi kwiatki na 1 randce chociaż poznałam go w necie. Dla mnie było to na plus, zapunktował tym u mnie.

Gość daj jej kwiatki
hehehhe nie nie miałam tak ;) ale czytając historie ludzi z kafe to różne rzeczy im w głowach siedzą :P

Gość ja ja jjjjja
wiadomo, facet wręczający kwiatki ot tak to żadkość z reguły dostaje się od święta - imieniny, urodziny itp na pierwszych randkach także, potem faceci już zapominają

Gość wtfgw3tf
daj jej kwiatki no i o to facetom chodzi ,aby zapunktować,a wy biedne dziewczątka na to sie nabieracie. A po latach bycia w zwiazku tacy faceci zapominja o namnijszym kwiatku . Tyle teamtow na kafe juz było o tym,ze faceci zapominaja o rocznicach,imieninach etc.

Gość wtfgw3tf
ja ja jjjjja rzadkosc,a nie żadkośc :-)

Gość kwiatkii
a co? to ,że z internetu to już nie zasługuje na kwiatka? taka to sama randka jak poznana dziewczyna np. w realu

Gość ja ja jjjjja
chyba mam dyslekcje

Gość daj jej kwiatki
hahah mój ex nie dał mi kwiatka ani na pierwszej ani na kolejnych randkach, za to dostałam pół roku pozniej na walentynki z tekstem, że ile go te kwiatki nie wyniosły, wolałabym nic nie dostać za to mój obecny dał mi kwiatki na pierwszej randce , pamięta o urodzinach i ogólnie wszystko sie układa, na to reguły nie ma.

Gość wtfgw3tf
daj jej kwiatki do czasu :-)

Gość totalny odlocik
zero kwiatów...baby dziwnie reagują na nie zbyt często..U mnie zawsze to pogarszało relacje po pewnym czasie.Czuły się zbyt pewnie.Od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale zależy od odbiorcy.Kiedyś rano rozrzuciłem kwiaty wisni przy łóżku na którym spała laska i była wniebowzięta, ale to był wyjątek

Gość daj jej kwiatki
hmm być może, chociaz moj tata mojej mamie czasem kwiatki kupi bez okazji, pamieta o ich datach czy jej urodzinach. mysle ze masz zle doswiadczenia ;p

Gość daj jej kwiatki
dobra ja zmykam nauka wzywa, a autor niech zrobi co uwaza za sluszne :)

Gość ah to były czasyyy
pamiętam moją pierwszą radnkę z chłopakiem z netu uuuhhh :)

Gość michal rocznik 85
wiecie co,dupcze to jednak jej nie dam kwiatkow,gumki dostanie i styknie,bo przeciez nie oszukujmy sie,chodzi o ruchanko :P