Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama śpącej królewny

pomóżcie, co może jej być

Polecane posty

no więc tak moja 7 miesięczna córka od jakiegoś czasu zaczęła źle sypiać. Non stop się budzi i nawet nie płacze tylko miauczy jak by ją coś bolało. Ale już chyba wszystko wykluczyłam. A co najgorsze to że jak rano wstanie to nie może otworzyć oczu. Bawi si ę raczkami, nawet grającą zabawką ale przy tym ma zamknięte oczy. Dopiero jak ją potrząsnę to otworzy. Kobitki powiedzcie co mam robić do jakiego lekarza iśc

Gość guuu
idź do pediatry on rozwieje twoje troski - może mała się nie wysypia w nocy bo idą jej zęby a rano nie może się obudzić bo jest po prostu śpiąca -

Najpierw powinnas sie wybrac do pediatry i powiedziec o wszystkim a on napewno skieruje was do specjalisty, nie lekcewaz takich objawow.

a jeśli by szły jej ząbki to mógłby to być powód nie wysypiania??? W dzień zachowuje się normalnie, śmieje się bawi... ale bardzo się ostatnio ślini.

Ma 7 mc wiec moze chodzic i zeby mojej pierwsze wyszly jak miala 7 i pol tyle ze ona w nocy spala a w dzien byla marudna, ale dawalam czopka i bylo ok.

Gość do 3 lat powinno byc
zeby jak nic

napisałam na pediatra do lekarza online i trochę mnie wystraszył bo uaża że to może być problem ze wzrokiem

Gość anna ...............
pediatra online!? gratuluje rozsadku! do lekarza normalnego idz, jesli macie takie objawy!!!