Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidkq

Pomóżcie :)

Polecane posty

Gość równowaga w przyrodzie
no dobra mam nazwę i musisz ja wziąć: Zbielałe oko sąsiada :D

Gość dzidkq
I tu rozpocznie sie moja walka... nie chce byc "towarem luksusowym" chce uswiadomic ludzi - przynajmniej z mojej oklicy ile daje im koordynator i ze wcale wesele nie jest przez to drozsze (naogol rabaty i bonusy wypracowane przez koordynatora u uslugowacow pokrywaja jego wynagrodzenie) no ale to wywód nie do konca w temacie;) Powiem tak... nigdy nie bylam swiadoma tego jak trudno wybrac nazwe dla wlasnej firmy... tak by sie podobala i bym mogla sie z nia identyfikowac :)

Gość dzidkq
"Zbielałe oko sąsiada " coś w tym jest ;) :D

Gość The Best Band
Ja tam śpiewam w zespole muzycznym i nie mam wątpliwości, że jego nazwa jest w porządku bo dokładnie odzwierciedla jego możliwości i jestem tego pewna i klient ma to przez nazwę odczuwać, nawet podświadomie.

Gość dzidkq
Tak... ale planuja ślub jedna z pierwszych rzeczy jakie sie robi to pedzi sie do best band ;) a jezeli chodzi o koordynatora to nie jest to juz tak oczywiste:)

Gość The Best Band
A propos, obserwując te branżę stwierdzam, że to ciężki "kawałek chleba". Tylko od strony obsługi muzycznej.Trzeba mieć mocne nerwy oby się w to pchać. Kasa niezła ale "nerwy nadwyrężone". Ale nic za darmo. Więc życzę powodzenia i polecamy się do współpracy(rabacik na początek, nie ma problemu :-))

Gość dzidkq
nie dziekuje za powodzenia;) Jestem swiadoma ze rzucam sie na gleboka wode... ale odnajduje w tym zawodzenie mozliwosc realizowania moich pasji i predyspozycji... skad jestes??

Gość dzidkq
Ok dziekuje wam za pomoc... jak nasunie mi sie cos nowego poddam go waszej ocenie;)

Gość dzidq
a może biały rumak lub studio rumak?? jakie bylo by wesele organizowane przez "Studio Rumak"??

Gość dzidq
a może "biały rumak" lub "studio rumak"... Jakie według was byłoby wesele organizowane przez studio rumak??

Błękitna Lilia Studio Kokosowe Malinowy Ptak Kremowe Wzgórze Kolorowy Paw

Gość dzidq
Dziekuje za ciekawe propozycje na pewno przemysle;)

Gość The Best Band
Dzidkq jesteśmy ze wschodniego Mazowsza

Gość allewesele
może po podgladzasz nazwy na allewesele :] Jakaś ciekawa może ci się rzuci w oko i zainspiruje :]

Gość Paulina :)
przeczytałam wszystko... STOKROTKA kojarzy mi się z siecią sklepów spożywczych :D Nie mam pomysłu na nazwę. Przyszło mi do głowy tylko "Twoje wesele"

Gość dzidkq
no właśnie Stokrotka też mi się tak kojarzy:( ale "Studio stokrotka" chyba już odbiega??

Gość dzidkq
Chciałybyście zorganiowaś swój ślub w "Studio stokrotka"?... co ta nazwa do was mówi?? jakie bedzie to wesle??

Gość dzidkq
Witajcie dziewczyny... odświeżam temat:) "Studio welon" - Tworzymy niezapomniane dni. Jak wam się ta propozycja podoba??

Gość jak chcesz coś z tym
Amorem to ja proponuje skrót: "Studio Amora"

Gość dzidkq
a nie miałas skojarzenia z hmmm... biurem matrymonialnym?? :D

Studio niezapomniancyh chwil - to chybba lepsze i nazwa kojarzy sie pozytywnie

albo po prostu śludio ślubne.

Gość dzidkq
hmmm... może jest tak że chce przekombinowac :) już miałam na mysli studio motyl z haslem tworzymy niezapomniane dni...

A czemu tak się tego "studia" trzymasz? Studio w ogóle nie kojarzy mi się z aktywnym wedding plannerem, tylko z foto albo z video.

Gość dzidkq
studio wg mnie tworzy zaufanie... a co kojarzy ci sie z aktywna koordynacja slubu??

No nie wiem, popatrz na konkurencję - mają nazwy takie bardziej "dynamiczne", jak Aspire, Favore, albo coś w stylu Magia ślubu, We-dwoje, lub coś co ładnie się kojarzy, jak White Roses czy MalinowyMus. Jakieś takie są "lżejsze". Dziękuję osobie która wpisała "U Marty" - padłam :D

Jeśli mam Ci coś doradzić (sama jakiś czas temu tworzyłam nazwę dla 2 firm) to: 1. wybierz łatwą do zapamiętania, oryginalną (różnych firm z wyrazem "studio" jest pełno) ale nie śmieszną - masz większe pole do popisu niż większość firm, bo i zakres masz szerszy 2. sprawdź czy na pewno dla wybranej nazwy jest wolna domena z końcówką "pl"

A i jeszcze jedno - nazwy anglojęzyczne nie są w tym przypadku fanaberią, nie uciekaj od tego, bo duża część klientów koordynatorów ślubów to Pary które mieszkają na co dzień poza Polską, w tym Pary mieszane, dwunarodościowe. Chyba że Cię ten target nie interesuje.

Gość dzidq
zabulina dziekuje bardzo za wypowiedzi ;) no wlasnie szukam oryginalnej nazwy latwej do zapamietania:D ale wbrew oorom nie jest to takie proste :(.... tak jak pisalam chce uniknac ocierania sie o slubny kicz w postaci "magic day" np... może to tylko dla mnie kicz??