Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkowanie na 100%

co mam zrobic?????plis o rade....

Polecane posty

Gość edytkowanie na 100%

witam! z mezem jestesmy 7 miesiecy po ślubie,gdy tylko sie wprowadziłam do niego wszystko zaczeło sie psuc:( nie ma takiego dnia zebysmy sie nie kłócili....mamy dziecko ma 6 miesiecy i nawet dzieckiem sie nie interesuje!do dwóch dni nie spimy razem,nawet ze soba nie rozmawiamy,wczoraj napisał mi ze ja nie jestem ta osoba która kiedys kochał.upokarza mnie przy wszystkich a pozniej mowi ze on nic nie zrobił.co ja mam zrobic-odejsc od niego?????prosze o rade a nie głupie komentarze! pozdrawiam

Gość dsff
nie jestes osoba w ktorej sie zakochał czyli co? nie wiem jak jest naprawde ale chyba on nie dorósł do roli meza i ojca. myslal ze bedziecie sobie lekko zyc, smichy, chichy a tu nagle jego wesoła zonka mniej sie smieje a ma wiecej obowiazków. musisz z nim pogadac. o co mu konkretnie chodzi. moze jesli uwaza ze np. nie jestes juz tak wesola jak kiedys, nie mozna sie z toba zabawic niech cie odciazy w domowych obowiazkach by nie wsyztsko było na twojej głowie. musicie porozmawiac. a ty nie mozesz byc taka sierotka. jak cie upokarza przy wsyztskich to tupnij nogą!!!!

Gość LubieŻelki
a ja mysle ze przydalo by mu sie troche walki o ciebie.Niech poczuje sie zagrożony .z doświadczenia wiem ze to naprawde dziala cuda

spisz sobie na kartce co robisz żle a co dobrze...wiem wydaje sie byc głupie ale..ale pomaga....zrób sobie rachunek sumienia. Jak jest dziecko kobieta sie zmienia tym bardziej przy takim maluszku. Może nie potrafisz zadbać o siebie ...faceci to wzrokowcy. Pomyśl jak chodzisz ubrana, lub czy zrobiłaś coś ostatnio dla was ale dla waszej dwójki...On też pewnie nie jest swiety. Warto porozmawiać spokojnie i usłyszeć opinie o sobie.

Gość edytkowanie na 100%
rozmawiałam juz nie jeden raz.Uwaza ze to wszystko moja wina a on jest swiety!gdy ostatnio sie kochalismy to powiedział mi ze chciałby mnie zdradzic:-( a nastepnego dnia powiedział ze zartował... LUBIEŻELKI-czyli co mam zrobic????

Gość edytkowanie na 100%
a najgorsze jest to ze wszyscy uwazaja ze to ja wazystkiemu jedtem winna!

Gość totalny odlocik
JEŚLI FACET NIE ROZUMIE, ŻE KOBIETA TO NIE LALKA A ZWŁASZCZA PO PORODZIE, TO JEST DEBILEM A DZIECKO TO NIE ZAGROŻENIE. BYLE NIE POMIJAĆ FACETA PRZY DZIECKU I ZACHĘCIĆ GO DO WSPÓLNEJ OPIEKI

Gość LubieŻelki
przechodzilam dokladnie to co ty.staral sie o mnie i bylo super dopuki nie zostalam w domu z maluchem przy piersi odcięta praktycznie od świata.Wtedy Pan poczul ze jest wazny.Na kazdym kroku odbieral mi pewnośc siebie .sprawial że nawet jak chciałam się ladniej ubrac to czułam sie jak idiotka,wmawiał mi zę nikt mnie nie lubi i powinnam byc wdzięczna że On jest taki laskawy i ze mna jest

Gość LubieŻelki
az pewnego dnia pierdzielnelam tym wszystkim ,znalazlam opiekunke ,zapisalam się na silownie i juz po kilki dniach poznalam nowych ludzi i wzasadzie wystarczyło tylko to że mój mąz się przekonal ze nie jestem taka sierotka domowa

to spytaj sie go jakiej zmiany by chciał. Nie mówie ze musisz sie zmieniać bo to tylko twoja decyzja a nie jego.

Gość LubieŻelki
kilka esemesów ktore odebralam późnym wieczorem ,najpierw była niby awantura ale potem przekonalam sie Mój WŁadca zachowuje sie inaczej

tak to jest jak się seksi nie myśląc o konsekwencjach a potem bierze ślub bo jest dziecko. masz 2 wyjścia pokazać mu że źle robi i liczyć że się zmieni lub odejść od niego

Gość LubieŻelki
pare razy wyszlam z koleżanka wieczorem do klubu a on czekal na mnie w domu

Gość LubieŻelki
i zadzialalo. Mozna powiedziec ze az za bardzo bo przez to wszystko zrozumialam ze jest totalnym PALANTEM i teraz jestem juz pare lat po ślubie z innym facetem a tamto mi się sni tylko w koszmarnych snach

Gość LubieŻelki
bo tak naprawde tacy faceci sie nie zmieniaja na trwałe ,zawsze jak poczuje sie troche wazniejszy to Cie zdołuje ,i upokozy i życie z takim palantem to ciagla walka i łzy.Mi tez sie wydawalo ze tak juz bedzie wygladac cale moje zycie ze to juz koniec ale naszczescie nie teraz jesteśmy szcześliwsi i ja i moje dziecko a moze tez i On

Gość edytkowanie na 100%
Chciałabym odejsc i miec juz spokój ale nie mam gdzie isc.U mnie w domu nie ma warunków a ja sama nie dam rady bo nigdzie nie pracuje.znacie moze jakies linki pracy w internecie?????

a ja mysle, ze wy dopiero teraz sie pozbnajecie jacy jestescie naprawde i wychodzi na to, ze nawzajem sobie nie pasujecie. dlatego jestem przeciwna zbyt szybkiej legalizacji zwiazkow. macie zamiar cos z tym zrobic, probowac sie dogadac kompromisy itp czy dalej odbijac ta pileczke i w rezultacie skrzywdzic dziecko?