Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fraszka870

Ide dziś z chłopakiem wybrac pierścionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość Fraszka870

Powiedzcie mi, czy znajdziemy w miare ładny z cyrkonią w okolicach 300zł, bo dawno nie byłam u złotnika i nie wiem jakie są ceny. Wiem że zaraz napiszecie że za tani wiec od razu pisze że sama ustaliłam taką granice i droższego nie chce. Przeglądałam troche allegro i jest kilka które mi się spodobały, ale ciekawe jakie złotnik ma ceny. Jak myślicie?

Gość no boze idziesz
to sie dowiesz, zalezy od jubilera i pierscionka

Gość Fraszka870
Kurczę, jeśli nic nie znajdę wezmę chyba perłowy koralik z różańca mojej babci zamiast tej cyrkonii, myślicie, że ile wtedy taki złotnik spuściłby z ceny??

Pewnie, że wybierzecie. :) Nareszcie dziewczyna, która nie mierzy miłości chłopaka wielkością pierścionka. Życzę Wam wszystkiego dobrego!

Gość Fraszka970
A czy znajdziemy z brylantem za 500 zł?

Gość Fraszka870
Bo wiecie nie chce żeby było tak że powiemy żeby nam pokazał takie w okolicach 300zł a on powie że takich tanich to nie ma, albo będą 2 na krzyż czy cos takiego

Gość Fraszka870
Po co się podszywacie? nie rozumiem.

Gość notakhmm...
ja też będę wybierała pierścionek,i też nie chcę drogiego.myślałam o czyms w granicach 400 zł,czymś skromnym zecydowanie. i na pewno coś wybierzesz,spokojnie:)

Gość Fraszka870
Bo szczerze mówiąc jak przeglądalam teraz pierscionki na allegro to są troche drogie. no ja też myślałam tak ewentualnie do 400jakby był jakiś który bardzo mi się spodoba.

Gość tarataratra
Mój kosztował jakieś 350zł i jest przesliczny. Spokojnie znajdziecie coś za 300zł, ja uważam, że to bez sensu, żeby młodzi ludzie wydawali 2000zł na pierścionki z brylantami, na drogą biżuterię przyjdzie czas jak się dorobicie.

Gość Fraszka870
Też tak uważam i mi nawet nie zalezy żeby był drogi czy tam z brylantem. tratata a mozesz pokazac swój tzn zdjęcie?

Gość tarataratra
Pokazałabym chętnie, ale niestety zgubiłam kabel od telefonu, a w internecie nie znajdę:( Pierscionek jest klasyczny, złoty, z dwiema cyrkoniami.

Gość znajdziesz na pewno
ja ostatnio bylam u mojego jubilera to 2 pary wybieraly wlasnie pierscionki do 350zl i duzo im mial pokazac z tego co uslyszalam jak weszlam, ale musieli poczekac, bo najpierw obslugiwal mnie i jak wychodzilam tylko to widzialam, ze wyjmuje troche tych pierscionkow.

Gość to zalezy wsyztsko od
jak dla mnie pierscionek zareczynowy wcale nie musi byc drogi, bo to tlyko sobie wymyslily glupie idoiotki, ktore uwazaja ze wyznacznikiem milosci ich faceta jest to jak droga bizuterie im daje..jak pierscionek ebdzie tani to pewnie cih nie kocha...sratatat ale uwazam jednak ze toi facet powinien wybrac pierscionek zareczynowy a nie kobieta...dla mnie to jakies malo romantyczne...wybierz sobie pierscionek, a ja Ci sie oswiadcze...gdzie tu niespodzianka, zaskoczeni, romantyzm?

Gość notakhmm...
ja nie nosze bizuteri wlasciwie,dlatego musi byc skromnie zeby mi nie przeszkadzal.no i ja chce z bialego zlota pierscionek,nie lubie zółtego,do niczego nie bedzie mi pasował... Fraszka870---> wrzuc fotkę jak juz cos kupicie jak bedziesz mogła:)

Gość polik
dziewczynki nie gniewajcie się,ale takie pierscionki zaq 300 zl sa nic nie warte. To pierscionek zareczynowy i cale zycie sie go nosi a taki badziew tani szybko straci urode :-( ktos pisze, ze brylanty jak sie dorobi mloda para, ale niestety pierscionka zareczynowego nie kupi sie po raz drugi zreszta zawsze sa inne wydatki i trudno potem na cos takiego wydac

Gość to zalezy wsyztsko od
polik - dla ,mnie mowisz glupoty....zloty pierscionek z cyrkonia nie straci na urodzie itp...a Ty wlasnie nalerzysz do takich dziwnych dziewczyn "p[ierscionek zareczynowy nosi sie cale zycie sraratatata " nalepiej zeby kosztowal conajmniej 2 tys zebym sie mogla koleznaka pochwalic...

Gość polik
masz racje Ty jestes fajniejsza bo za 300 zł bedziesz miala pierscionek :-)

Gość Fraszka870
tarataratra - śliczny ,bardzo mi się podoba i naprawde niedrogi. też lubie takie skromne. wiesz obrączke się nosi całe życie a pierscionek to zalezy jedni noszą inni nie. w moim otoczeniu widze ze tylko te młode mężatki noszą a te z wiekszym stażem już nie. mi wystarczy taki, nie zalezy mi zeby był drogi. własnie też oglądałam te z różnymi kamieniami i podobaja mi się z szafirem i z topazem. ale nie wiem czy kolorowy to doby pomysł

Gość Fraszka870
nie ma co sie klócic, jedym zależy zeby miec pierścionek za kilka tysięcy innym nie żalezy. nie ma o czym dyskutowac. mi akurat nie zależy na cenie, chce żeby był ładny i mi się podobał

ja tez nie patrzylam na cene nie o to chodzi w Aparcie narzeczony wybieral sliczny delikatny z bialego zlota z cyrkonia 3 lata temu dal 320 zl :)

Gość Fraszka870
no w sumie podobają mi się. rubin nie, ale szafir i topaz śliczne sa. tylko wiecie kolorowe oczko może się znudzic i nie zawsze pasuje, chyba wole cyrkonie jednak. jak ktos się zapyta czy to brylant czy cyrkonia to odpowiem, dla mnie zaden wstyd

Super Fraszka nie ma sie czego wstydzic... :) ja tez sie nie wstydze pierscionek byl dany z wielkiej milosci szczerze z uczuciem i chyba o to chodzi ;) nie chcialabym diamentu nie umialabym go chyba nosic to nie dla mnie :) pozdrawiam sedrecznie

Gość tarataratra
polik, moja mama nosi pierścionek z cyrkonią kupiony za jakieś smieszne pieniądze i przez 30 lat nie zdążył się ani trochę zniszczyć, więc nie pieprz głupot. A i mama tego pierścionka w zasadzie nie zdejmuje.

Gość tarataratra
Moim zdaniem diamenty i brylanty mają sens, kiedy się oświadcza facet z już ugruntowaną pozycją zawodową i zarabiający konkretne pieniądze. No ale jak zaręczają się dwudziestolilkulatkowie to trudno, żeby mieli nagle uzbierać 2000zł, skoro zarabiają póki co połowę mniej. A już najbardziej śmieszą mnie dziewczyny przechwalające się drogimi pierścionkami, a potem wesele mamusia i tatuś fundują, bo przecież młodych nie stać:(