Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkjgjugjugjgj,

Najgorsza obsługa w sklepie

Polecane posty

Gość bkjgjugjugjgj,

według mnie w PEPCO no masakryczne sa te lalunie...nie mozna wejsc z torbą, kaza zostawic zakupy a nie pilnuja tego, sa niemiłe i pyskate. A wy jakie macie doswiadczenia ?

Gość ojeaabejbeeeee
aj dont noł

Gość Fraszka970
ja tam pracuję

Gość takie sie tobie
trafily, bo u nas jest facet i baba i nie zwracaja nawet na nicv uwagi ;)

Gość bkjgjugjugjgj,
a u mnie nie mozna z torbą z zakupami wchodzic, baby sa jedzowate, do ludzi odzywaja sie jak do bydła. A jeszcze panie na kasie w tesco jakies lalunie, ksiezniczki nic nie zrobia

Gość no to zglos je gdzies
do szefa, niech sie tak nie panoszą

Gość bkjgjugjugjgj,
ja to zaraz wychodze bo mam je gdzies ale wiecej w tym sklepie zakupów nie zrobie

Gość sephora okropnosć
Nie mozna spokojnie nic obejrzeć,ledwo człowiek przekroczy próg atakowany jest przez ekspedientki.Szukałam prefum,chcialam kupić coś nowego,grzecznie podziękowalam za pomoc,a kobieta nachalnie prezentowala mi kolejne zapachy,nie moglam się od niej opędzić. Wkurzyla mnie,jestem co najmniej 20 lat od niej starsza i nie uzywam juz zapachów dla podlotków;),ktore ona mi proponowala.

Gość bkjgjugjugjgj,
raz miałam w torbie zakupy( kosmetyki) za 150 zł i sie pytam czy jak jej zostawie to da mi gwarancje ze tego nikt nie wezmie jak ona bedzie obsługiwac kase a ta ze nie bo ona za to nie odpowiada no to ja ze nie zostawie tej torby a ta ze mam wyjsc no bezczelna małpa. Te baby mysla ze sa jakimis bogami w tym marnym sklepie?

Gość bkjgjugjugjgj,
jak sie mnie pytaja w czym moga pomoc to odpowiadam w nieprzeszkadzaniu mi ;) i sie zaraz zmywają ;)

Gość bkjgjugjugjgj,
za to moge pochwalic orsay tam babki mówia kazdemu dzien dobry i tyle dopiero jak widza ze ktos cos usilnie szuka to ida z pomoca albo przy kasie czy jeszcze czegos nie chce sie dobrac bo maja to i tamto

Gość endoolina
i tak powinno być podchodzi sie do klienta z pomocą JEŚLI USILNIE SZUKA A nie - atakują każdego