Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drań.....

HAHAH DURNE BABY!!!!

Polecane posty

Gość Drań.....
poważnie bez sensu ten topik przepraszam kobiet słyszycie!!!!! wybaczycie mi ? takiemu draniowi? miałem gorszy dzien błagam wybaczcie

Gość durna ciota:D
wreszcie napisał coś madrego!

Gość W eronika
no ale napisz to jeszcze raz! dpoisuj na koncu po kazdym takim rage'u ''Z drogi! Bo zgniote !'' :D :D :D

Gość Drań.....
a przepraszaj za siebie marna podszywko!! i jeszcze te wasze cyce, śmiech na sali normalnie, po co to jest?? wisi tylko i przeszkadza w bieganiu dlatego takie ciapy z was, biegacie gorzej niż dzieci, mój chomik biega szybciej hahahaha

Gość W eronika
Drań, nawet nie wiesz jak poprawiles mi humor :D :D :D

Gość Drań.....
podszyw to ty jesteś zjebany cycu! nie podrabiaj mnie! przeprosiłem powaznie dziewczyny a ty kretynie jak ci sie podoba ponizanie dalsze dziewczyn to zaloz sowj topik a z tego spierdalaj , powiedzialem ze mam gorszy dzien!! nie udawaj kogos kim nie jestes zasrany pederasto jestem pewnien ze podszywa sie za mnie facet ktoremu spodobalo sie ponizanie kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajdz swoj temat nędzny podszywie przeprosiłem tak?! slepy jestes nie musisz udawac wiec wypierdalaj szmaciarzu jebany

Gość Drań...
jak pisałem na początku umiem przyklejać tipsy :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
"porażka egzystencjonalna" :D:D:D:D:D dobre

kobiety poważnie przepraszam wiem ze beda sie do mnie czepiac nawiedzeni faceci ktorym temat sie podoba i beda chcieli was dalej smieszac z gownem powaznie mam gorszy dzien!!! nie wierzcie temu podszywowi!! PRZEPRASZAM

Gość Prawdziwy Drań.....
Widać że sie laska za mnie podszywa, wy nigdy nie umiecie trzymać nerw na wodzy tylko zawsze takie ęmącjąnalnę, takie niezrównowazone jesteście, walczcie na argumenty

Gość buehehehehahaha
nie wiem z czego się cieszysz koleś bo : - ty masz kawał dzyndzla który wygląda jak marny flaczek wiszący - za kilka lat może ci nie stawać, a po 40 to już na pewno co drugi raz nie stanie i będziesz się spalał ze wstydu - wyłysiejesz na pewno koło 40 i będziesz musiał se robić "zaczeskę" lub "na pożyczkę" (jak by się dało to i z klaty byście se zaczesali :D) - zapewne wali ci z butów starymi onucami - ród męski charakteryzuje się jeszcze ubogim słownictwem (pewnie ze 2 książki w życiu przeczytałeś i to w dodatku lektury były) TAK WIĘC NIE ŻAŁUJ NAS FRAJERZE BO NAM CIEBIE STO RAZY BARDZIEJ ŻAL BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

Gość anette1111
okres to akurat bardzo dobrze jest mieć. krew sie oczyszcza. a tobie tylko do fiutka napływa i przy odpływie mózg ci zanieczyszcza i pie...olisz jak potłuczony:-)

Gość LOLIPOOOO3939
DZIĘKUJEMY ! normalnie jest mi lżej jednak nie jestes takim szmaciarzem jakiego z siebie robisz :D:*

no poniosło mnie już nie najeżdzajcie tak na mnie , mam kompleksy ostatnio mam trudną sytuację w domu , mam dopiero 18 lat i nie miałem jeszcze dziewczyny to jest najgorsze! dlatego jestem na was taki zły.. nic od zycia nie dostałem

nikt sie nie podszywa zrozumiałem powagę, głupio mi zachowalem sie jak kretyn osadzam caly swiat za moje bledy , tez chce miec cos od zycia jestm zly na to wszystko ze tak mi nie wychodzi, co kogos poznam i sie zakocham dostaje kosza to okropne dlatego puscilem wam wiazenke

jeżeli chpodzi o wasze piersi to wspaniała część ciała , kocham patrzeć na wasze piersi! ! igdy ich nie dotykałem nie mialem okazji , w szkole patrze na w-fie jak dziewczyny biegaja pierw myslalam ze nie ma w tym nic podniecajacego ale sie bardziej zainteresowalem , jak wspomnialem jestem mlody chlopak 18 lat nawet nie bo dopiero w kwietniu

Gość kjkhjj
matko ludzie nie spinajcie sie tak to tylko beznadziejne prowo jakiegos sfrustrowanego gimgowna 🖐️ rety....

Gość Drań......
h

Gość kłamstwo krótkonożne
"pierw myslalam "-cytat kłamstwo ma krótkie nogi, nie jesteś draniem, jesteś laską z krótkimi nogami

Gość rozwódkaaaa
przekornie potraktuję temat poważnie... Jednak lepiej byc kobietą. Okres tylko kilka dni w miesiącu, a pozatym luzik. A facet? Przy każdym stosunku zastanawia się, sprawdził sie czy nie?, dobra długość?, dobra grubość?, wystarczająco długo wytrzymał? udawała czy nie? o ile o ogóle w trakcie nie opadł...