Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMinkaMalwinka

Była nadal mieszka z moim chlopakiem...Pomocy

Polecane posty

Gość MałaMinkaMalwinka
Przestancie! Ona oddawala mu sie w pupe i dlatego ja przyjal, chlopak ma niezlego hopla na tym punkcie, a ona nie ma zadnych oporow, sama zachecala, wiec zaproponowal jej mieszkanie. Dziwicie sie?

Gość chyba jesteś niedojrzałą
tak,na zachodzie inaczej się żyje,masz rację,tutaj jest wielka ochrona kobiet z dziecmi,mieszkam w Uk.I sama jesteś zapyziała,piczo jedna.Własnie za takich jak ty musimy się wstydzić zagranicą.raszplo jedna

Gość MałaMinkaMalwinka
Wielka to Ty masz dupe, a nie ochrone. Nie zycze sobie, abys tak pisala do mnie, zniknij stąd! U nas jest inaczej niż w dzikim UK gdzie wszystkich biją i wykorzystuja!

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
Tez mi się wydaje, że to jego dziecko. Ono ma 1,5 roku, no jaki facet związałby się z kobietą mającą półroczne niemowlę?

Masz szczęście,że dzieli nas monitor bo bym cię chętnie wytwrgała za te twoje kudły,bladzio jedna.Idź sprzątać chate wnukom Hitlera.

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
chyba jesteś niedojrzała, może ty przygarnij tą panią z dzieckiem?

Gość MałaMinkaMalwinka
To nie jego dzieciaczek, tak mi powiedział i wygląda nawet na to, w ogóle nie zwraca na nie uwagi, tylko z tą durną babą nie mozemy sobie poradzic! A ty franco z UK nie masz prawa już tu zaglądac, banuję cie na mojim topie, wypad gowniaro, uciekinierko, zdrajczyni narodu! szmatlawa polaczka

ban ban ban ban wybacz WIELKA PATRIOTKO co sprzątasz hitlerowskie kible. I miałam rację,to PROWO

Gość MałaMinkaMalwinka
Wyjdz już proszę bo nie mam siły na walkę z kolejną nieudaczniczką zyciowa. Z jedna już musze się szarpać zeby męzczyznę mojego życia odzyskać to jeszcze nawet zapytać polki to od razu tylko zjadą. Tragedia, dobrze ze ucieklam do fajnych Niemiec :(

Gość z tego co wiem to jesli
a ile oni sa razem?? bo moze ot jednak jego dzieciak, a tobie tylko tak powiedzial, ze nie

Gość sdfdsfsf
wiesz co? pisałam na opcztaku i probowałam dawac rady i ci pomoc. ale ta "kłotnia" tu z osobami sprawiłas ze nawet nie warto wchodzic na twoj topik. sory. co za zachowanie.

Gość MałaMinkaMalwinka
Nie wiem dokladnie jak długo ze sobą sypiaja, teraz już powiedział, ze ona mu sie nie podoba, że teraz ja się licze i mnie kocha, a dziecko nie jest jego!

Gość MałaMinkaMalwinka
Witam:)Wrocilam....te wypowiedzi wczesniejsze to oczywiscie nie moje

Gość MałaMinkaMalwinka
Nawet nie bede czytała tych glupot tego podszywacza

Gość MałaMinkaMalwinka
Myslelismy o zmianie zamków i o tym zeby wezwac policje bo tak dalej nie moze byc

autorko jesteś smieszna mówiąc o tym jakie to masz z nim plany.....czytajac to żal mi ciebie-ładował się między nogi innej zrobił jej dziecko a ty jesteś na tyle pusta że wiesz w jakiej sytuacji jest tamta dziewczyna-nie dość ze zabierasz dziecku byle jakiego ojca....to sobie samej marnujesz życie dla frajera-ale chyba jesteście siebie warci....

Gość MałaMinkaMalwinka
To nie jest jego dziecko!!

łooooo to mi umknęło-sorka-to niech baba spier>>>>dala!!!!!! zamki wymienić!!! zreszta dać jej adres ośrodka, spakować i zawieźć.....masakra

Gość MałaMinkaMalwinka
Juz została poinformowana,ze do konca miesiaca i papa

Gość MałaMinkaMalwinka
Chcielismy to zrobic fair,dac jej czas,pomoc.Ale ona ma to gdzies,mysli,ze jak ma dziecko to wolno jej wszystko,ze z malym dzieckiem ją nie wywalimy.Moj chlopak byl glupi,ze sie zgodzil zeby do niego przyjechala.Ona mu ciagle wypomina ile jej naobiecywał.denerwuje mnie ta cala sytuacja

Gość MałaMinkaMalwinka
Byl nierozsądny,ze tak szybko ją zabrał do siebie.Wczesniej mieszkała w Polsce.Nawet jak naobiecywał to kłotnia pomiedzy nami juz o to była.Rozmawialam z nią i to nie raz ale te rozmowy nic nie daja