Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thange

Wczesne ojcowstwo...

Polecane posty

Gość ojciec mojej
córeczki miał 19 lat i bardzo go kocham i córcie też:)

AUTORZE głowa do góry ten okres ciąży będzie bardzo ciężki ale dacie radę, radzę CIERPLIWOŚĆ CIERPLIWOŚĆ I JESZCZE RAZ CIERPLIWOŚĆ dla uściśnie nia to ja misiowa mamusia

Gość thange
Zdecydowaliśmy się odłożyć ślub... Poczekamy z tym.

masz rację z tym odłożeniem ślubu, wiem coś o tym, choć ja jestem po ślubie, teraz jest najważniejsze aby twoja dziewczyna dobrze się czuła i była spokojna, musicie myślec o wyprawce, jak byś potrzebowała jakieś pomocy, porady służę chętnie.ja mam 22lata i 16miesięczną córeczkę.

Gość thange
Dzięki... Rozstaliśmy się. W sensie, że ona odeszła. Powiedziała, że nie wie czy mnie kocha i czy na pewno chce ze mną być. Fajnie, że...

Gość thange
Chyba będę ojcem na weekendy. Dziecka nie zostawię. Tylko Ona mnie strasznie denerwuje z tym swoim gadaniem typu: a skąd wiesz, że jest w ogóle Twoje... Itd... No bez przesady.

Gość byc moze to nie twojeee
no własnie skąd wiesz, że to twoje, chyba ona lepiej wie, może puszczała sie na lewo i prawo jak tak mówi, a co do noicoooooo - mąż został ojcem jak mial 17 lat - ja nie mogę jak te gówniarze sie pieprzą

Gość szproket
czytam co napisales i naprawde jestem pod wrazeniem twojej odpowiedzialnosci.szkoda ze matka twojego dziecka nie umie tego docenic.ona albo nie dorosla do tego zeby zostac matka albo to po prostu hormony powoduja takie zachowanie. daj jej czas.niech wie ze zawsze moze na ciebie liczyc i zawsze bedziesz gdy bedzie ciebie potrzebowala. powodzenia.

Porozmawiajcie szczerze żebyś wiedział czy na pewno to dziecko jest twoje, widac że się starasz, że jestes odpowiedzialny, a można być szczęśliwym jak się nie ma ślubu!!!!!!

Gość thange
Sam nie wiem co jej odwaliło. Wiem, że jak zobaczę tego szkraba to nie ważne czy jest mój czy nie, już go kocham. W ciągu tych trzech miesięcy zmieniło się więcej niż w ciągu całego mojego życia... Po prostu masakra.

Gość b1eata
ktos napisal ze ojciec moze zwiac a ja slyszalam jak matka zwiala pierwsze dziecko urodzila w wieku 18 lat drugie 22 i choc on sie staral dala mu kosza bo opiekowal sie nimi. zycze szczescia