Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polll

najlepiej wrodzone kurestwo tlumaczyc temperamentem

Polecane posty

Gość polll
napraqwde sie nudzicie spojrzcie na wypociny naszej polskiej młodzieżyn na feriach włosy stają na głowie jak to sie czyta, co oni mają we łbach, pewnie puszczalskie szmaty porodziły te bachory

Gość Polll
Polll, przecież to jest lepsze niż twoje skurwienie rozsiane.

Gość pierwszy chłopak ninja
on by odszedł od ciebie wcześniej tylko ponoć świetne gołąbki zawijasz;) a sama wiesz jak ninja rzeczy z kapusty lubi:)

Gość polll
myślisz szmato że jak wstawisz duże Pe to mi coś przemówisz do rozumu??!! próżny trud!!!

Gość Polll
jaka szmaty, ty ciulu jebany. jestem facetem, idź już stąd wypierdalaj albo ciesz oczy podszywami, bo takie żałosne podszywy są i tak ciekawsze od twoich wypocin znudzonego kurwiarza

Gość polll ten prawdziwy
ruchałem ruchałem aż skończyła mi się kasa!! jeszcze się zemszczę, szmato dziwko!!!

Gość karolionkaaaaaaaa
co 2 kobiecie wysrczy powiedziec kilka milych slowek poadorowac i juz daje dupy.....

Gość polll
tak jest!! daje mi dupy, kurwiarzowi wielkiemu co się szmaci ze szmatami! :classic_cool:

Gość polll
moja stara to zlew na spermę i takie też miałem wszystkie kobiety, widac jestem patriotą i ciągnie mnie do domu :)

Gość polll
to ze jesteś facetem robi z ciebie jeszcze większą szmate ściero wywłoko zapinałem takich krzykaczy jak ty, też byś grzecznie kleknął :)

Gość polll
we wzwodzie mam wiecej niz w iq :classic_cool:

Gość karolionkaaaaaaaa
poll zachernij sie wtedy nie bedzie problemow

Gość polll
tak naprawde jestem lesbijka, ale brzydka i nawet pieniadze nie pomagaja. boze czyli jednak kobiety nie leca na kase!!! szok!! a to kurwy jebane

Gość karolionkaaaaaaaa
albo podaj mi mejla, wysle ci zdjęcie mojego kakaowego oczka wypełnionego butelką Johny Walkera Black Label 0,7 :) Na pewno spodoba Ci się ten widok. Może i kochanek ninja sie skusi. Jak będziecie grzeczni będziecie mogli wejść do dziurki jednocześnie :classic_cool:

Gość polll
wypierdalaj karolina z mojego tematu o bosze jak ja nienawidze szmat które mi coś karzą

Gość polll
najgorzej że nie wiem kto jest moim ojcem z urody to do jaruzelskiego jestem podobny ale mama nie pamięta niestety

Gość polll
nie dam wam tej satysfakcji i się nie zaczernię

Gość polll
my faceci nie szanujemy tych szmat na jedna noc owszem dymamy je i awansujemy na dyrektorki ale to wszystko :)

Gość była dziewczyna ninja kochanka
najpierw trzeba wiedzieć jak przygłupie

Gość była dziewczyna ninja kochanka
"awansujemy na dyrektorki" buahahahaha :D dobre :D siedząc na etacie pomocnika sprzątaczki na pół etaqtu awansujesz dyrektrki

Gość polll
ten z 10.08 to nie ja ja nie jestem taki wulgarny, jestem delikatny, mój ninja to wie a własnie gdzie jest mój ninja? poszedł załatwić dresa pedofila, powinien już wrócić, chyba nie spotkało go nic złego? :(

Gość polll
ech gimgowienka i inne piczony zal okropny co ta mlodziez wyrabia. piczono to byl podszyw ale jestes tylko glupia baba wiec nic dziwnego ze nie rozrozniasz. kurestwo to kurestwo i tyle, nic wiecej nie trzeba dodawac. w biblii jest wszystko napisane, to kobieta ma byc ulegla JEDNEMU mezczyznie, on ma podporzodkowac dla siebie caly swiat. bog wywyzszyl kobiety ale one same sie ponizyly na przestrzeni dziejow. nawet dymac sie was juz nie chce takie jestescie okropne

Gość ninja kochanek pollla
dlatego dymasz mnie mój kwiatuszku :) ❤️ WRÓCIŁEM, MISJA WYKONANA, DRES PEDOFIL WYKASTROWANY!!! a ty krowo szalona nie zdradzaj szczegółów z naszego współnego życia bo ja też mogę opisać to i owo, np o stroju strusia pędziwiatra aha, i co? zatkauo?

Gość polll
zostaw ją mój słodki, chodź do mnie, ona się już poniżyła na przestrzeni dziejów, teraz możemy się już zająć sobą :) ...czy zmęczony jesteś tym kastrowaniem?

Gość lady savona
polll ty jestes inteligentny........ inaczej

Gość polll
a co to jest gimgówno:classic_cool:

Gość polll
haha wlazlem tu dzisiaj z ciekawosci:D chyba jestescie na tyle inteligentne zeby sie skapowac ze to nie ja pisalem? z tematu juz nic bedzie wiec zegnam.. wyjdzie dzieciaki na dwor ,a nie marnujecie ferie przed monitorem

Gość polll
ten z 13.09 to nie ja chyba jesteście na tyle inteligentne żeby widzieć że to inny charakter pisma, tamten zasmarkaniec pisze a z niedomkniętym brzuszkiem i bardziej pochylone x

Gość ninja kochanek pollla
zostaw podszywacza kochanie, on się poniżył na przestrzeni pięciu stron choć posmaruje ci Pieszczoszka czekoladą :)

Gość polll
tak sie sklada ze nie mam polskich znakow od poczatku tematu :D