Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz Janusz

fejsbuk i eNKej to kicha!

Polecane posty

Gość Arkadiusz Janusz

najlepsze jest grono, fotka i twój stary! twój stary to noł-lajf, a mój to mega-stary! stara natomiast slucha rycha peji i notorjusa biajdżi . . . jak popijemy dyktensa to jest istny street fighter, tekken, mortal kombat i street fighter! tupac to mój stary! jestem biały ale mam czarną duszę! kocmouch jestem istny jak kominiarz w sadzy! ufufufuffffff dewiańć, dewiańc! atomicco siuto! popek pobił wczoraj pijany onara, który na fazie zbluzgał firmę, a świadkiem był karramba, który w dowodzie osobistym ma wpisane ernie i bernie . . . bernie to policjant, a ernie milicjantem jest! bimber pędzą na mirabelkach i gazują motorem w altance 3 x 2 metry! jechał hulajnogą na wrotkach z doczepioną deskorolką! zapaliły się kólka tak przyśpieszył! hurtownię wapna miał, a tam proch szedł zamiast wapna, które woził po medynach i rogiedlu kierowca Waldemar z Bartoszyc! das klajne hans to mój wujek niemiecko-polsko-rosyjski, który wódeczki się napił zwanej sierżant pietrienko . . . przepal dyktensa się zmienił w prfzypał! prawo jazdy miał na motorower ale mu zabrali, bo do baku ktoś soli nasypał dla listonosza, który paczkę z usa podmienił i zamiast czipsów czipsletten slaletry w kapslu nałożył i poleciała kaczuszko-żabusia podpalając tekturowo-bibułkowe UFO! z tasiemką niczym dla kwiadów danych kobiecie życia kradzionych kochance . . . babcia historyczka została historyczką jak zobaczyła jakie głupoty napisała! w gajerek dresiarza ubrali i ogolił se rów brzytwą podrdzewiałą . . . w ciąże zaszła historyczka z nieukiem w pozamaciczną jak jej anal zrobił to ściekło niczym po rynnie, a że kondomów nie kupywał to masełkiem nasmarował trzy dziury kobiety najpiękniejszej i najmądrzejszej!

Gość analattack
i fuckbook!!!