Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaPoważnie.........

Troche dziwne że to kobiety

Polecane posty

cześć mam pytanie bardzo często się zdarza że komplementują mnie kobiety, tzn mówią np że się im bardzo podobają moje usta lub coś w tym stylu,przy czym faceci raczej mnie nie komplementują ;) czy to nie jest aby podejrzane? albo czy kobieta widzi coś czego facet nie dostrzega, albo jest to fałszywy zachwyt- tylko że te kobiety to dość równe babki, nie w głowie im jakieś nie jasne sprawy co wy na to?

Gość sdfdsfsf
o matko. zaloze sie ze masz mało lat. to nic nie znaczy. nie szukaj dziury w cąłum. o matko. jakas przewrazliwiona jestes na swoim punkcie.

dlaczego przewrażliwiona? jakby facet mi mówił jaka jest och i ach to było ok, ale kobieta? podstęp nie wiem nie mam tak mało tych lat, 23

Gość kobiecie kobieta też się
może podobać, czysto estetycznie... Ciesz się, że masz szczere, fajne znajome, które nie wstydzą się powiedzieć ci, że masz coś ładnego...

Gość sdfdsfsf
malo masz. wlansie tak msylalam ze tyle masz. to nic nie znaczy. to tak jakby ci kolezanka powiedziala ze masz ładne spodnie to nie znaczy ze chce je z ciebie zdjac. jestes przewrazliwiona.

no ok ale może inaczej-dlaczego więc faceci mnie nie komplementuja tak często jak robią to kobiety? może to głupie, no ale dziwi mnie to to, bo naprawdę dużo częściej mi się zdarza że to jakaś dziewczyna powie coś miłego (fałszywego?) niż facet a może jestem przewrażliwiona

może racja, będę mniej podejrzliwa chociaż..