Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

escapelle 72h po stosunku

Polecane posty

ostatnio wspolzylam z chlopakiem i nie wiem jakim cudem pekla nam prezerwatywa, nastepnego dnia z samego rana polecialam do lekarza po recepte i zazylam tabletke : escapelle, minelo tak z 15 godz od stosunku, czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy, czy ta tabletka temu zapobiegla?? pierwszy raz mi sie to przytrafilo i nie wiem, miala ktoras tak

Gość asdffffffffffsdffaffd
Jest taka możliwość,a jak brałaś tą tabletkę i mimo to jesteś w ciąży to dziecko raczej urodzi się chore bądź upośledzone.Ty idiotko!!!!!!!!!!!

Gość Marlenka a ulotka
była w pudełeczku? :O nie jestes w ciazy, nie wymyslaj, po cos wzielas tą tabletke, prawda? noo....chili out 🖐️

tak:) była:) i czytalam ja chyba z piec razy i niby pisze tam ze jest skuteczna, ale wole miec opinie innych osob co juz mialy z ta tyabl, np stycznosc:) pierwszy raz mam z tym stycznosc wiec nie wiem...

Gość Marlenka a ulotka
ta tabletka JEST skuteczna. Inaczej nie mialoby sensu. Pomysl. Ja zarzylam jeszcze pozniej niz Ty i w ciaze nie zaszlam :) Wyluzuj.

No i co mordę cieszysz jak zabiłaś dziecko suko!!!!!!!!!!! Było się nie ruchać jak kondonów zakładać nie umiesz.

asdffffffffffsdffaffd - najpierw radziłabym poszerzyć swoją wiedzę zanim zaczniesz wyzywać, ta tabletka, jeśli dojdzie do zagnieżdżenia się zapłodnionego jejeczka to podtrzyma ciążę i nic dziecku nie będzie. Dlatego bierze się ją do 72h po, potem jest już za późno.

Gość a prace domowaOla juz odrobila
nie zabila dziecka, bo dziecka jeszcze nie bylo kretynie

asdffffffffffsdffaffd suka i idiotka to jestes ty... malo co wiesz na ten temat a sie udzielasz... jak ci cos nie pasuje. tu nie wchodz i nie pisz... a najpierw uzupelnij swoje ubytki we wiedzy na temat zaplodnienia!

Noctua Ty mi tu nie pierdol!!!!!Tabletkę to najłatwiej wziąć a to że się przy tym zabija jeszcze nie narodzone dziecko to co tam. Ale autorka dobrze zrobiła bo lepiej żeby te dziecko nie miało takiej suki zamiast matki!!

dziekuje:) kochane jestescie;) bo sie bac zaczelam:) wkoncu pierwszy raz mialam taka wpadke;/ asdffffffffffsdffaffd a ty jak musisz to wyzywaj... widocznie tylko to potrafisz:) pozdrawiam:P

Człowieku nie masz pojęcia jak działają tabletki 72h po. To nie są TABLETKI WCZESNOPORONNE. Mają za zadanie nie dopuścić do ewentualnego spotkania plemnika z komórką jajową, czyli nie dopuścić do zapłodnienia- więc jeśli nie dochodzi do zapłodnienia to co niby ma być zabite????

ale ty jestes pusta... jak bys nie wiedzial/la to do zaplodnienia dopiero dochodzi po 72 h a w 15 godz nawet sie nie zagniezdzilo tylko to byl jeszcze zwykly plemnik i krazyl. widac w szkole malo czasu spedzilas na nauce;p a tabletke wzielam po to zeby uniemozliwic temu plemnikowi zaplodnienie, tak trudno to zrozumiec.. mi wrzucasz, a jak stosuje sie antykoncepcje w formie prezerwatyw to te swoje "dzieci" do kosza wyrzucasz albo w kiblu spuszczasz... jeszcze lepiej no nie;p boze jaka ty tepa jestes haa

MarlenkaxD Nie przepraszać też potrafię :P co właśnie chcę zrobić :) Wybacz mi za moje głupie zachowanie,ale obiecuję że już więcej taki nie będę.

Gość Michał Zaradny
Witam Skuteczność tabletki antykoncepcji awaryjnej jest tym większa im szybciej tabletka została przyjęta. Najlepiej jest przyjąć ją w ciągu 12h po stosunku. Jeżeli jednak została przyjęta nie później niż w przeciągu 72h to nie powinnaś się martwić. W razie problemów najbliższego sobie lekarza znajdziesz na http://wpadka.pl/znajdz-lekarza, zaś kontakt z ekspertem na http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs