Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia78

BLADA II KRESKA NA TESCIE!!!!!

Polecane posty

Gość Anusia78

witam o dzidzie staram sie juz 1,5 roku z tych staran w marcu szykuje sie do In vitro wczoraj zrobilam po poludniu test wyszla 1 kreska po minucie poszlam do codziennych obowiazkow jak wrocilam do lazienki na tescie zobaczylam bladziuka 2 kreska czy to ciaza? planowany termin @ 20 stycznia

Gość Anusia78
Mam juz 11 letniego synka i tamta ciaze dostrzeglam po obiawach teraz nie mam zadnych piersi nie bola brzuch kuje w jajniku jak na @ ?????

Gość poczekaj do
dnia @ i zrób drugi test ale z samego rana i pierwszego moczu.Powodzenia:)

Gość Anusia78
mam taki zamiar bo szczerze nie wierze w ten wynik do konca

Gość poczekaj do
trzeba być dobrej mysli:).Jest duża szansa skoro pokazała się ta druga kreseczka.

a po jakim czasie wróciłaś do łazienki i była 2 kreska? bo po ok. 10 min, to już wynik jest nieważny...nie ma co się nakręcać, tym bardziej, że jesteś przed terminem okresu dopiero...

Gość kicia81
ja tez tak miałam,nie nakrecaj sie narazie za bardzo,na drugi dzień powtórzyłam test i była tylko 1 kreska,załamałam sie,chociaz zycze ci oby to była dzidzia bo moge sobie wyobrazic jak tego pragniesz

Gość Anusia78
po jakiejs godzinie na pocztku nie zobaczylam II kreski to sobie odpuscilam

Gość Anusia78
ja sie juz nie nakrecam moje rospoznanie to nieplodnosc wtorna jeden jajowod poskrecany 2 sprawny i drozny ale juz po wszystkich badaniach przestalam wiezyc w te wszystkie monitoringi usg gdzie riosna pecherzyki pekaja i nadal nic i badania meza idealne Mam zamowione leki do in vitro w dlugim protokole wiec ta 2 kreska nie jest fascynacja

to przykro mi, ale to nie miarodajny wynik, powtórz test w dniu spodziewanego pierwszego dnia okresu, nie wcześniej...

Gość Anusia78
dokladnie 2 dni wytrzymam tyle miesiecy czekalam z niecierpliwoscia teraz juz nie szukam w sobie objawow nie mysle calymi dniami poprostu dni mijaja

Gość to coś nas łączy
to coś nas łączy bo ja dziś też zrobiłam w południe test i też po minucie poszłam coś robić w kuchni, przychodzę a tu bledziutka druga kreseczka i też nie wiem co myśleć. Po drugie też mam na drugie Anka, a po trzecie 78 to też mój rocznik :) Okres mam nieregularnie więc nie wiem iedy powinnam dostać - ostatni miałam 17 grudnia. Mam już jedno dziecko, a po ciąży wszystko mi sie poprzestawiało. Robisz jutro z rana też testa? :)

Gość Anusia78
zrobilam i jest negatywny :-((

Gość to coś nas łączy
a ja zmierzylam temperature w pochwie i była rano 36,6 wiec tez ciązy brak. Za kilka dni znów zrobie test, głupia jeszcze sie łudze... Psychika jednak robi swoje. Bez sensu to wszystko.

Gość Anusia78
Ja rozzarowana jakos nie jestem no bo juz przywyklam do takiego wyniku dzis odebralam leki do in vitro mam nadzieje ze to ostatnia deska ratunku

Gość ło matko i córko .......
autorko,a może idź zrób betę? bo jeśli wczoraj na teście wyszła druga kreska i nie było to po czasie odczytu tylko w tym wskazanym,to coś to oznacza.Fakt,że robiłaś test przed a nie po terminie @... A jakiej marki testu użyłaś?

Gość Anusia78
ten z bobaskiem ale ja wiem ze sie nie udalo nie licze na cod tyle juz czasu sie staram ze nie wierze w inny wynik poczekam pare dni ale jutro wieczorem pewnie@ dostane bo to tez zawsze jak w zegarku

Gość to coś nas łączy
jak tam Anusia78 ?

Gość gg22
Witam serdecznie. od 2 tygodni jestem strasznie senna,straszny bol piersi,powiekszone brodawki, zmienne nastroje,bole w podbrzuszu.wszysko moze sugerowac wczesna ciaze jednak zaczelam przyjmowac luteine od tego cyklu i pomyslalam ze te objawy to pewnie dlatego.Wkoncu na 2 dni przed spodziewana miesiaczka zrobilam test i wyszla mi bardzo cieniutka druga kreska.jednak nie odrazu.zobaczylam ja dopiero po jakiejs godzinie.Dzisiaj rano straszny bol podbrzusza,i dostalam @ ale nie powstrzymalo mnie to od zrobienia testu.I znowu to samo.Po jakis 2 godzinach bardzo slaba druga kreska.Juz sama nie wiem co mam myslec. Wiem ze nie powinno sie odczytywac testu po tak dlugim czasie ale strasznie mnie zastanawia czy ktoras z was juz tak miala i byla w ciazy.