Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustttowanaa

2 girls one cup

Polecane posty

Gość Zdegustttowanaa
Naprawde dziwie się,że te filmiki jeszcze istnieją w internecie.Co lepsze ludzie to oglądają i wrzucają swoje reakcje :/

diff squad- Dzięki za info! Już wiem o kim mowa, słyszałam taką historię o gnojach co zabijały dla zabawy m.in kobietę w zaawansowanej ciąży i wszystko kręcili, jak dla mnie takie gówno, powinno się traktować na równi z ofiarami, ale nie dać im umrzeć, śmierć byłaby dla nich ucieczką, a te jebane gównojady powinno cierpiec do końca swych dni!!

Gość Zdegustttowanaa
I nh tam najlepiej zgniją w tym więzieniu.Zreszta i tak tam pewnie mają za dobrze.Za taką okrutną smierć powninna być śmierć za śmierć.

Widzisz, z jednej strony uwazam ten filmik za szkodliwy dla psychiki,ale z drugiej, mysle ze daje do myslenia, kazdy z nas ma czasem chec kogos uderzyc, skrzywdzic, zabic. to naturalne. a ten filmik pokazuje na jakiej zasadzie to polega, pokazuje cierpienie i okrucienstwo, jesli ktos podnieca sie tym, jest chory, ale sa tacy ktorzy po seansie zastanowia sie nad pewnymi rzeczami

Gość fcvgfbvgbh
przecież są odpowiednie organizacje do zwalczania takich rzeczy, nie ? poza tym jest to niezgodne z prawem, więc nie rozumiem co takie filmy robią w sieci - tzn. rozumiem gdy są wrzucane do jakiegoś znanego serwisu - wtedy trudno to skontrolować, ale jak np. powstają strony w całości poświęcone zoofilii czy pedofilii(bo są takie strony, sama na takie trafiłam) to jakim prawem one wogóle istnieją kurfa?

jeszcze jest jeden film, ale nie pamiętam nazwy... two guys one horses czy jakoś tak :O

Gość diff squad
A i jeszcze jedno-Bumbumszoko-to ważne-otóż zabójcy ci właśnie zaczynali od nagrywania jak katują zwierzęta i policja zarówno foto jak i materiały video i tego typu zabezpieczyła-między innym zakatowali dla zabawy psa i kota........i to wiele powinno dać a w szczególności ostrzeżenie właśnie w wypadkach znęcania się nad zwierzętami.

Gość żelazny czlowiek, żelazowy
Ogladalem ten film 3 guys 1 hammer jak mialem 16 lat i nie zrobil na mnie zadnego wrazenia, taki ze mnie zimny skurrwiel 🖐️ PS: nie plakalem po papiezu i kaczynskim 🖐️

Gość tak z ciekawosci pytam
a jest wogóle w sieci jakiś film z prawdziwym gwałtem? to by już było prawdziwe przegięcie

Popularnosc tego filmiku jest odpowiedzia,ludzie lubia takie rzeczy. na walki gladiatorow nie chodzilo sie by napic sie wina, ale by zobaczyc jak jeden czlowiek morduje drugiego. ludzie to lubia. sorry.

Gość fdfdsfds
a ogladaliscie filmik 2 guys one horse ? hehehe

Gość fdfdsfds
podobno jeden z tych facetow zginał w wyniku krecenia tego filmu

Gość Buahaha!
Polecam także filmik "1man 1cup". oraz jeśli podobał sie wam "2girls 1cup" to spodoba sie wam także "scat the movie" praktycznie to samo, tyle że trwa 40 minut...;)

diff squad - właśnie, jeśli ktoś potrafi zabić zwierzę (nie mówię tu o muchach :P) to nie będzie dla niego problemem człowiek... "a jest wogóle w sieci jakiś film z prawdziwym gwałtem? to by już było prawdziwe przegięcie" Na pewno gdzieś jest i to nie jeden :o Ale nie mam zamiaru szukać bo nie będę spać po nocach. Aż się żyć odechcewa.

Gość cfvcfgvgfbvghb
myślę, że może nie tyle co ''lubią'' co wzbudzają ich ciekawość na pewno choć i są tacy, którzy się tym jarają - ale oni chyba muszą mieć coś pod deklem

Gość abrakadabra________
ambasador jak trafiłeś na ten filmik? bo chyba pousuwali wszędzie

Gość every whisper
a widzieliście 1man 1jar ?

Gość fdfdsfds
obejrzyjcie sobie film 2 guys one horse i napiszczcie komentarz ..

Gość every whisper
a o czym jest ? tzn mordują tego konia czy co ?

Gość żelazny czlowiek, żelazowy
Wy jestscie jacys dziwni. Obejrzalem wszystkie filmiki tego typu (1 cup 2 girls, 2 men 1 horse, 1 man 1 jar, 3 men 1 hammer,egzekucje poprzez odciecie glowy) i nie bylo w nich nic co mogloby mnie przerazic lub obrzydzic, szczerze mowiac niektore z nich sa nawet smieszne, bo nie ma nic lepszego niz debil okaleczajacy sie, aby zdobyc slawe w internecie 🖐️

Ambasador Kosh - to może zajeb siebie będzie fajnie ludzie obejrza i się pocieszą... Jakbyś nie wiedział nie żyjemy w starożytności, a normalną reakcją na śmierć innego człowieka nie jest raczej uciecha, tylko rozpacz. 2 guys 1 horse jest o tym jak koń naparza jakiegoś gościa w tyłek...

Gość fdfdsfds
tzn mordują tego konia czy co ? nie ma tam widoku krwi wiec film chociaz brutalny da sie obejrzec .Podobno jedna osoba w nim zgineła .

Gość Zdegustttowanaa
Ja podzięuje za filmiki 1 guyes one cup,bo jesli to to samo to nie chce nawet oglądac.A o czym jest one guys one hors o seksie z koniem? :O

Gość fdfdsfds
byc moze zginał kon w tym filmie a byc moze zginał czlowiek . Po obejrzeniu sie przekonacie .

Gość abrakadabra________
o kurwa!! wpiszcie w grafike ''3 guys 1 hammer'' i zlookajcie ostatni obrazek, kurwa niedobrze mi, jeśli ten człowiek tak wyglądał pod koniec to nie chcę tego oglądać, najwyżej początek z ciekawości - bo bicie to bicie, ale jak później robią mu masakre z twarzy i wydłubują oko to podziękuję za takie obrzydlistwa