Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ledi medi milutka

karta multisport

Polecane posty

Gość ledi medi milutka

mam pytanie do osob znających sie w temacie. Czy jak firma zgłasza chęć udziału w tym programie to czy jakoś musi udowadniać imiennie pracownikow czy wystarczy ze zgłosi nazwiska i uisci opłatę. W mojej firmie jest 6 pracownikow a chcelibysmy dolaczyc do wlascicieli tej karty ....czy np corka wlasciciela tez moglaby byc zgłoszona jako pracownik

Gość pomózcie..przeciez tyle ludzi
pomozcie przeciez tyle ludzi ma tę karte

A dlaczego nie zadzwonisz do nich i nie zapytasz? U mnie w pracy od tego jest marketing wiec nie wiem.

Gość myszka uczenianiana 22011
u mnie na uczelni zalatwiają sobie studenci...wiec polak potrafi :)

Gość mmmmku
Jeśli chodzi o nas to kilka miesięcy temu zmieniliśmy dostawcę karnetów sportowych dla pracowników mojej firmy. Powodem zmiany głównie były obserwowane u dotychczasowego dostawcy nastawienie mało przyjazne do Klienta. Okazało się, że jest alternatywa na rynku w postaci oferty Multikarnetów Ok. System. Przesłana oferta i spotkanie z handlowcem utwierdziły mnie w przekonaniu, że warto z nimi rozmawiać. Są przyjaźnie nastawieni i uczciwie przedstawiają wady i zalety oferty oraz warunki cenowe jak i możliwości zmiany cen w przyszłości. Obawiałem się jednak zupełnie innej metody weryfikacji wejścia (odcisk palca i sms zamiast stosowanej dotąd karty imiennej). Po kilku miesiącach od wdrożenia Multikarnetów muszę przyznać, że moje obawy się nie sprawdziły. Pracownicy są zadowoleni, a inni pracownicy nie mają na głowie dystrybucji i rozliczania kart. Polecam i mam nadzieję, że wraz z rozwojem OK. System jakość usług i stosunek do klienta nie będą gorsze jak miało to miejsce w przypadku wcześniejszego dostawcy. Konkurencja na rynku jest bardzo ważna. Więc czasami warto coś zmienić, zeby odczuć jednak pozytywne skutki i tez zadowolenie samych pracowników.

Gość klara_jach8
MultikarnetOk daje jednak z tego co widze wiecej mozliwosci. Mozesz wybrać sobie indywidualnie nawet i 3 wejścia w tygodniu. A do tego oczywiscie duży wybór aktywności fizycznej od kregle po masaże. Więc dla każdego coś dobrego.