Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba tak

co mam zrobić?

Polecane posty

Witam! jestem z chłopakiem 3 lata mamy śliczną córeczkę, niestety niezbyt nam się układa, już w czasie ciąży usłyszałam pierwsze wyzwiska typu szmata czy dziwka, wybaczałam. Niestety dla niego stało się to normalne i umie nawet mi tak ubliżyć w zwykłej kłótni o nic. Wiecznie osądza mnie o zdradę a nigdy nie dawałam mu powodów do tego, zawsze liczył się tylko On. Ostatnio pare dni temu wysłał niechcący sms do mnie " a powiedz mi czego szukasz na fun scanie przygody czy co? :* " no i już wiedziałam o co chodzi, że to on szuka raczej przygody. :( Czasem widziałam u Niego nieznane numery albo zdjecie jakiejś tam panienki ale zawsze mówił że to jego brat korzystał z jego telefonu i to nie jego. Za chiny nie chciał się przyznać że pisze z jakąś dziewczyną. planowałam z Nim życie mieliśmy razem zamieszkać w marcu i jakoś sobie ułożyć ale nie chce przez Niego cierpieć, nie wiem co mam robić :( ja mam 20 lat a on 25.. nasza córcia dopiero 8 miesięcy ale nie chce jej pozbawiać taty... :(

Gość oł maj Gaaad
Dziewczyno. Prawda numer 1: ci, którzy są najbardziej zazdrośni i podejrzliwi, osądzają kobietę własną miarą = zdradzają aż wióry lecą. 2. Po co Tobie taki partner, a dziecku ojciec? Uwierz, zniszczysz tylko córce życie dając jej taki wzorzec mężczyzny.