Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza, lat 22

zostawic go czy zostac?

Polecane posty

Gość iza, lat 22

jestem ze swoim chlopakiem juz dwa lata. ostatnio stwierdzilam ze nie jestem do konca szczesliwa. nie stara sie juz wcale. jedna jak i druga nasza rocznice olal totalnie, nawet kwiatow nie dostalam. nie mowie o dniach kobiet urodzinah imieninach. w codzinne dni tez nie pokazuje mi co do mnie czuje a same slowa (a mowic umie pieknie) niestety nie starczaja mi juz. wydaje mi sie ze moje uczucie zamienia sie w zal i w marzenia. rzeczywistosc jest inna...wiem ze zasluguje na cos wiecej ale ani rozmowy ani prosby ani placz nic mu nie pomagaja zrozumiec ze chce czegos wiecej. zastanawiam sie nad odejsciem.....czy dobrze robie? bedac przy nim jest mi bardzo dobrze ale co z tego ze na dluzsza mete jestem nieszczesliwa.....

Gość Klaussssssssssssssssssssss
To jak z tego kawałka WWO każdy ponad każdym mianowicie taki cytat " czuła się lepsza i czuła że należy jej się lepszy"

Gość iza, lat 22
nie czuje sie lepsza, czuje ze jego stc na wiecej a skoro tego nie robi to nie dba o nas.....

Gość Klaussssssssssssssssssssss
To sie wejz w garsc i odejdz a nie pierdolisz na forum jaka to jestes dobra a on ma wszystko gdzies. Moze ma inna?? Pomyslalas o tym??

Gość nigdy wiecej nie tancz ze mna
mam ten sam problem jestesmy razem 1,5 roku i tez sie nad tym zastanawiam obecnie mamy ciche dni spowodowane jego zachowaniem i w sumie to nie wiem czy jestesmy razem jeszcze czy nie..ale juz coraz mardziej mi to zwisa jak on sie tak zachowuje to ja plakac nie bede .. 3maj sie nie jestes sama

Gość Drzejzi
Kurcze jak czytam twój post to w malutkiej czesci widze siebie tylko ze moja luba była strasznie skryta nigdy nic nie mowiła, no i moja sytuacja inna troszke była oto ona: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4717414 Moja rada jest tak usiadzcie razem bez płaczu i lamentów nie rozklejaj sie przy nim powiedz mu dokładnie czego ci brakuje co robił na początku zwiazku a czego nie robi teraz, dajcie sobie czas na poprawe, bo on wiesz moze obsypac cie kwiatami przez tydzien a po tygodniu dupa ze tak powiem. powiedz mu to czego oczekuje ze nie chodzi o słowa ale jakies drobne gesty spacer, rozmowa, jakiś kwiat bez rzadnej rocznicy poprostu powiedz mu oco ci chodzi. ja od mojej nie słyszałem nic dopiero jak było juz naprawde zle to przez łzy napisała mi na kartce bo nie potrafiła powiedziec...:( Pozdrawiam i życzę wytrwałośći

Gość Iwienka
Wyglada na to ze twoj chlopak jest znudzony toba, a moze ma inna ktora ciagle adoruje a ty poszlas w odstawke, a moze kocha kogos innego i tym zaprzata sobie glowe nie zwracajac uwagi na ciebie.

Gość Mi$ka
na Twoim miejscu odeszla bym od niego...

Gość sedrftgyhjkldrfgh
wiesz to zalezy musisz faceta jak psa wytrenowac nie ma kwiatow nie ma seksu i zaraz beda kwiaty i staranie jak chcesz kwiaty na rocznice to go wytrenuj jak psa i beda on byc moze nie rozumie ze to wazne to go naucz http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s

skad takie glupie pytanie, to tak jakby ktos zapytal :,, mam kochac mojego faceta czy nie ? i bede szukac odpowiedzi na forum...ludzie no zastanowcie sie czasami nad soba!!!!!!