Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nękana

nękają mnie telefonami!!!

Polecane posty

Gość nękana

Od jakiegoś czasu wydzwania do mnie numer zastrzeżony, pierwszy raz jak dzwonił to odebrałam i usłyszałam jakąs reklamę że to firma provea i się rozłączyłam, od tego momentu wydzwaniaja do mnie kilka razy dziennie a ja nie odbieram, bo nie mam zamiaru wysłuchiwac ich głupiego gadania. Niedawno odebrałam, powiedziałam stanowczo że nie jestem zainteresowana i żeby więcej nie dzwonili. Był spokój 2 dni i znowu to samo. Już nie mam sił na te telefony, nie wiem co mam z nimi zrobić.

Gość nękana
nikt mi nie pomoże?

Gość xxxyz***
będą dzwonić dalej bo mają cię w komputerze

Gość masakra__
Odbierz, poczekaj aż się zgłosi konsultant czy jakiś inny ćwok i powiedz spokojnym tonem, że jeszcze raz zadzwonią to podasz ich na policję za nękanie Cię telefonami.

Gość nękana
a da to coś jak pójdę z tym na policję?

Gość masakra__
Zależy jak policja zareaguje. Ale po tych słowach konsultant powinien powiedzieć, że przepraszają i w ciągu 24 h twój nr zostanie usunięty z ich bazy danych :classic_cool:

Gość nękana
ja mu powiedziałam w czwartek to chyba było, tak: "proszę do mnie nie wydzwaniać, nie jestem zainteresowana, dowidzenia". Coś w tym stylu. No i był spokój do wczoraj. Wiem za każdym razem kto dzwoni, numer mam zarejestrowany, to sieć może udostępnić policji mój biling. A jak nie to jak będą następnym razem dzwonić to im powiem że podam ichj na policję o nękanie.

Gość nękana
tylko że wtedy oni mogą podać mnie o groźby