Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Teraz odpoczywam, niebawem rozpoczynam NOWE życie

Polecane posty

Od tygodnia spędzam sobie czas w domu, czasami odwiedzę babcię, sprawdzę czy nigdzie woda nie wybija z jakiejś studzienki i tak jakoś mi życie leci :) W sobotę bawiłem się z kumplem w klubie do 2 w nocy, było fajnie :) A wszystko to za sprawą tego że W KOŃCU zdałem egzamin na prawko i to za 1 podejściem!! Swoją przygodę z prawkiem rozpocząłem w 2003 roku, ojciec polecił mi (jak się później dowiedziałem) NAJGORSZĄ z możliwych szkółek w Bydzi - Automobilklub Bydgoski :( Instruktor fatalny nic nie nauczył a nakrzyczał, zestresował i zniechęcił. Kolejną próbę nauczenia jazd podjąłem w 2007 roku, instruktor lepszy, lecz mimo to za cholerę nie był w stanie mnie nauczyć :( Dopiero w czerwcu poznałem Adama, gościa po 60-tce, który mnie zmobilizował, a ja się nie poddałem. Wydałem multum kast na jazdy (z 2 tys lekko!!), ale widzę że opłacało się. Teraz czekam na prawko, pozbyłem się jednego z NAJWIĘKSZYCH moich kompleksów, a co do moich umiejętności prowadzenia auta: może nie jestem jeszcze mistrzem kierownicy, ale staram się jeździć UWAŻNIE, rozsądnie i przepisowo. Za parę dni odbiorę prawko to będę mógł odbyć jazdę z moim starym peugeotem 406. Fakt, to trochę za duże auto jak na mój niski wzrost, ale możliwości jazdy innym autem to nie mam. A od lutego zabieram się za wysyłanie swojego wypasionego CV do firm!! Jestem inżynierem, w dodatku mam prawko (a brak prawka był bezpośrednią przyczyną braku odzewu ze stron pracodawcy, którzy odrzucali moje CV), więc chyba mogę powiedzieć że rozpocząłem właśnie NOWE życie!! :) Narazie sobie odpoczywam, maham sobie hantelkami w celu poprawienia sylwetki, bo na siłkę specjalnie na drugi koniec miasta nie mam zamiaru jeździć :) A że mam 169 cm i zakola... no cóż, jestem kurduplem, ale kurdupel z PRAWEM JAZDY to już jest ktoś!! Najgorsi to są kurduple BEZ prawa jazdy... a ja już taki nie jestem :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Na kafeterii jestem monotematyczny, to oczywiste! W końcu tutaj najważniejszy jest wzrost, prawo jazdy, stopy, włosy, penisy, muskulatura i inne tego typu. Ja już jestem kimś bo MIMO WZROSTU I WYGLĄDU mam to wymarzone prawo jazdy!! :D

Gość Patrycja1992
noi ch..j, kogo to obchodzi ciulu?

A piszę żebyście sobie widziały że kurdupel TEŻ MOŻE być kierowcą i mieć prawko!! A nie jak te młode wysokie pizdy z dużymi stopami zdają prawko i potem uważają że jak koleś niski to nie powinien mieć prawka!! A ja mam i nie pozwolę sobie go odebrać mimo mojego wzrostu i wyglądu!! :)

Gość zazdraszczam
To trzeba było iść na pilota, czułbyś się jak gość. Tak naprawdę, nie wpędzaj się w kompleksy, nie jest tak źle.Prawko już masz, GRATULUJĘ

No tak, gdyż zarówno oni jak i ja zdawaliśmy u FACETA!! Jakby mi (na nieszczeście) przyszło zdawać u młodej ładnej egzaminatorki, to jestem pewien że bym nie zdał... Ale miałem super egzaminatora, który mało się odzywał, nie krzyczał i nic o wzroście moim niskim nie gadał (choć sam był bardzo wysoki) w przeciwieństwie do młodych egzaminatorek :)

Gość Ty tak serio czy to prowo?
Bo jak serio, to naprawdę masz coś z beretem. I to mocno 🖐️

Jak najbardziej na serio!! Dostałem informację że prawko do odbioru i jutro idę do urzędu po odbiór :D No to jestem kurduplem z prawkiem, a to już ktoś :D

Gość buhaha też mi sukces
prawko w dzisiejszych czasach ma każdy debil :D co jest trudnego w prowadzeniu auta? :D

A to, że niski brzydki koleś może oblać egzamin za samo to jak wygląda i że jest niski!! Ja na szczęście zdawałem u kolesia, który ocenił TYLKO moje umiejętności a nie jak to niektórzy (zwłaszcza młode kobiety egzaminatorki) potrafią uwalić gościa bo jest niski...

Gość no i naprawdę myślisz że
teraz z prawkiem dostaniesz pracę? :D przecież szefowie też nie chcą mieć takiej pokraki w firmie :D zaproszą cię na rozmowę, zobaczą, jak wyglądasz, i wyśmieją :D

Akurat w moim fachu wygląd nie ma znaczenia. Co innego gdybym miał do czynienia z klientami, a moja praca będzie polegała że będę siedział zamknięty w pomieszczeniu i naprawiał komputery :P

tak ci się wydaje :D zobaczysz reakcję szefów na rozmowach :D

A ty co, zazdrościsz że mam prawko i będę mógł mieć pracę? :P Jakoś faceci odbierają mnie NORMALNIE, większość dojrzałych kobiet również!! Nikt nie czepia się mojego wyglądu, uważają że jestem normalny Jedynie młode atrakcyjne pizdy (wysokie najczęściej) traktują mnie jak gówno, ale przecież mało prawdopodobne że moją szefową będzie atrakcyjna 20-latka :)

taaak, zazdroszczę, że musiałeś się napalać na to prawko od 2003 roku :D :D :D

Tak, bo w 2003 moja budowa i niedowaga blokowały mi możliwość zrobienia prawka, teraz jednak jestem dojrzalszy, grubszy i ogólnie bardziej się do tego nadaję :)