Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara wiesniara

po jakim czasie mniej wiecej pozwalalyscie swoim facetom na:

Polecane posty

Gość footjobfootjob
1. dotykanie piersi przez stanik 2. to samo tyle, ze juz bez stanika 3. dotykanie pupy 4. wlozenie rak do pipki 5. zrobienie minetki mniej wiecej po jakim czasie to nastapilo i ile mniej wiecej trzeba przetrzymac chlopaka, zeby nie wyjsc na latwa? glupie pytanie, ale mimo wszystko bede wdzieczna za odp. dodam, ze mam 22 lata i jestem dziewica.

Gość footjobfootjob
jakis kretyn sie podszywa:D:D:D ale musisz miec nudne zycie, koledzy cie nie lubia, a tata bzyka cie w pupę i aby uciec od złego swiata podszywasz sie pod ludzi:D:D:D ahh przezabawne:D

Gość footjobfootjob
Pupcian zgwalce cie moja dorodna cipa

Gość a anal po jakim czasie?
to probowalas anala czy nie?

Gość footjobfootjob
probowałam raz, i bolało:D i nie nigdy wiecej... na sama mysl mnie boli....

ja mam zamiar sprobowac anala, czy to jest wiekszy bol od bolu podczas pierwszego razu w piczy?

Gość tomeeeek
czemu mi nikt nie pomogl? Zwale sobie konia!

Summer nie spiesz się. A co do bólu to jest to bardzo indywidualna sprawa. Bo i ból przy pierwszym "dowcipnym" razie może być bardzo różny.

Gość tomeeeek
Czemu mi nikt nie pomógł? Zwale sobie konia!

Ja mojm malószkiem tak bym cie zruhał isz by cie nic nie bolalo, ja zafsze urzywam margaryny i na dodatek muj kótas ma niecałe 8 cm wienc nic a nic nie boli jak go wkładam.

Gość tomeeeek
Pupciaan a mi zapakujesz ??

Gość tomeeeek
Myslalem ze Bi jestes

Gość Fumfurumfu
wszystko po około 3 tygodnaich, nie pamiętam kolejnośc, czy cycki czy pupa, pipka, ale chyba zaczynalismy z grubej rury czyi od macania pupki,pipki no i cycki. razem 3,5 roku jestesmy

Gość do Fumfurumfu
a anal kiedy byl?

Daruj sobie tę margarynę :D Pupciaan-uważam, że na pierwszy anal lepszy żel niż ślina :p Mogą się zdenerwować, zaschnie im w ustach i będzie śliny za mało :p A nawilżenie w trakcie pierwszego razu jest bardzo ważne :)

Gość tomeeeek
wszystko po około 3 tygodnaich, nie pamiętam kolejnośc, czy cycki czy pupa, pipka, ale chyba zaczynalismy z grubej rury czyi od macania pupki,pipki no i cycki. razem 3,5 roku jestesmy CHUJ!!!!!!!!!!!!

oj, zartowalam, na sline tez da sie jechac?? mi sie wydaje ze slina szybko wysycha

1. dotykanie piersi przez stanik - po poltora roku znajomosci, po 4 mies ''chodzenia'', i w dzien oficjalnego chodzenia. 2. to samo tyle, ze juz bez stanika - jakos po miesiacu-dwoch oficjalnego chodzenia 3. dotykanie pupy -hahah nie pamietam, ale czy przez spodnie czy nagiej? i tak nie pamietam 4. wlozenie rak do pipki -po okolo 3 mies oficjal chodzenia 5. zrobienie minetki -po 8 miesiacach oficjal chodzenia