Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylinka,99

Co to mogło być????

Polecane posty

Gość tylinka,99

Byłam wczoraj na imprezie i trochę wypiłam. W sumie to wypiłam bardzo dużo, piliśmy wódkę w dużej ilości, do tego wypiłam 5 piw, albo 6 nawet:( Nie wiem o której poszłam spać, ale obudziło mnie nad ranem okropne kołatanie serca i taki jakby ucisk i ból w klatce piersiowej. Do tego niesamowity wręcz lek, czułam się, jakbym umierała. W życiu się tak nie wystraszyłam, już widziałam siebie umierającą z powodu przedawkowania alkoholu, rany ale wstyd by był. Albo jakby mnie musieli taka pijaną na pogotowie zawozić! Ktoś tak miał kiedykolwiek? Bałam się, że od tej ilości alkoholu dostaję właśnie jakiegoś zawału albo zatrzymania akcji serca. Już nigdy przenigdy nie rusze alkoholu w ilości większej niż 3 piwa, strasznie się bałam. Co to mogło być????

Gość prawde ci po
mogłaś mieć zawał i nawet o tym nie wiesz. Spieprzaj szybko do lekarza. A tak wogóle ile masz lat bo twój nick trochę mnie myli...

Gość tylinka,99
20 lat, byłam na imprezie w akademiku. Kurcze naprawdę mogłam mieć zawał???? Dzisiaj już się dobrze czuję, tylko lekki kac został. Boje się:(

Gość tylinka,99
A jak mówiłam mamie, że mnie te studia wykończą to mnie nie słuchała :(

Gość prawde ci po
nic ci nie zaszkodzi jak pójdziesz do lekarza. Zrobi ci ekg i będziesz wszystko wiedzieć. Moja mam miała zawał w wieku 24 lat, zabolało ją zemdlała, potem wstała i pracowała dalej. A po 25 latach lekarz jej powiedział że wtedy to był zawał.

Gość tylinka,99
Myślisz, że to mogło być od tego alkoholu? Ostatni raz w życiu wzięłam wódkę do ust, mam teraz traumę na całe życie:(

Gość tylinka,99
Już naprawdę nigdy nie wezmę wódki do ust, bedę ją piła przez sondę albo dożylnie :(

Gość prawde ci po
nie mam pojęcia czy od alkoholu. ALe możliwe, alkohol podnosi ciśnienie i przyspiesz puls.

Gość tylinka,99
głupi podszyw to wyżej, ciekawe czy podszywaczowi nigdy nie zdarzyło się większej ilości alkoholu wypić.

Gość prawde ci po
umiem rozpoznać podszyw i dlatego nie zareagowałam. Naprawdę radzę ci idź choćby jutro do lekarza rodzinnego i powiedz mu całą prawdę. Nie bój sie powiedziec o alkoholu, bo każdemu się zdaża. Zwłaszcza jeśli byłaś zdrowa i nie miałaś zastrzeżeń do picia alkoholu to można było ci się napić. A jeśli lekarz cie zjebie to zmień go na innego wyrozumiałego.

Gość tylinka,99
ciekawe czy podszywaczowi nigdy nie zdarzyło się większej ilości alkoholu wypić... Bo mi sie to zdarza codziennie

Gość prawde ci po
ok, ja juz napisałam wszystko co miałam napisać, chyba że masz jakieś pytania. Bo podszywów nie trawie i nie bedę na forum siedziec

Gość tylinka,99
dzięki wielkie za pomoc, pójdę do tego lekarza. Kurczę zawał w tym wieku, ale porażka.