Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jakby hmm

Co sądzicie o dziewczynie, która ma 23 lata i...

Polecane posty

Gość tak jakby hmm

7 letnie dziecko ?

Gość karo karo karo
Bardzo młoda mama.

Gość bumcykcyktrala
karo karo karo -strzal w 10

Gość omg!
no to rzeczywiście dużo danych żeby oceniać no zdarza się sytuacje są rózne sytuacje ja jej współczuje musi jej być cholernie ciężko no chyba że się mylę ale jak wyżej za mało danych jak na ocenę

Gość blakeeeeeeeeeeeee
Takiej właśnie dziewczyny szukam :)

Gość tak jakby hmm
chodzi o to, że poznałem dziewczyne. Ma 23 lata, 7 letnia corke. Mieszka z rodzicami, ale pracuje w sklepie. Ma wykształcenie podstawowe.

Gość blakeeeeeeeeeeeee
O to takiej nie szukam :(

Gość tak jakby hmm
związalibyście sie z taka osoba ?

Gość dkfhuhfoeho
Ty normalny chlopie jestes? Pelno normalnych kobiet dookola a ty z jakąs patologią chcesz sie wiązac Czy jestes taki zdesperowany bo u normalnej kobiety nie masz szans?

Gość karo karo karo
Mam znajomą z wyższym wykształceniem, wyszła za faceta z podstawowym i kochają się jak diabli. Z jej mężem można na każdy temat pogadać. Brak wykształcenia i wczesne macierzyństwo nie zawsze oznaczaja patologię.

Gość sdfghjkll
taaa dziewczyna, ktora urodzila w wieku 16 lat dziecku pewnie jakiemus przypadkowemu fagasowi, po podstawowce to na pewno idealny material na dziewczyne i absolutnie nie ma w tym nic patologicznego Autor czuje na silach zeby ryzykowac i bawic sie w tatusia obcemu dziecku to niech to robi, proste

Gość tak jakby hmm
Jak bym sie czul na silach, to bym nie pytal na forum. Niby fajna dziewczyna, ale nie wiem czy chce sie z nia wiazac z ww powodow. Ona do niedawna nawet nie pracowala, bo sie dzieckiem zajmowala. Teraz od niedawna pracuje w Tesco. Edukacje porzucila po urodzeniu dziecka, czyt. po podstawowce.

Gość myślę ża ma dobrze
Najgorsze już za nią. Teraz dziecko jest w miarę samodzielne, ona może pracować, uczyć się, iść od czasu do czasu na dyskotekę - co jej się zechce. A za 10 lat dziecko będzie praktycznie odchowane, a ona będzie mogła korzystać z życia, będąc jeszcze młodą osobą, podczas, gdy jej rówieśniczki będą zakładać tu topiki: jak nauczyć sikania na nocnik itp.

Gość sdfghjkll
ja nie wyobrazam sobie miec kobiety dla ktorej zyciowym wyzwaniem jest podjecie pracy w tesco, bez szkoly ale za to z dzieckiem. Zna wogole ojca? Zycie to nie organizacja charytatywna, za swoja trzeba nieraz placic cale zycie. W zyciu bym sie nie pakowal w takie gowno. Przyznam bez bicia ze jestem dosc uczuciowym facetem i nie zaryzykowalbym związku z panną mająca taką przeszlosc, bo sklonnoscc do nieodpowiedzialnych i idiotycznych zachowan czesto nie mija z wiekiem

Gość tak jakby hmm
up

a wogole to pytales sie jej jakie sa teraz jej plany na przyszlosc? Dziecko odchowala,prace znalazla-ze w tesco noi co z tego wazne ze jest- nie wyglada mi na osobe ktora chce siedziec na doopie i pierdziec w stolek.Moze laska chce zaczac sie uczyc co?moze najpierw zapytaj i wysluchaj jej planow na przyszlosc a nie ocen co niektorych na kafe,co sama ciemna strone widza.

znam dziewczynę w podobnej sytuacji. nie jest żadną patologią. zakochała się w chłopaku, poszła z nim do łóżka, wpadła. chłopak ją zostawiła, została sama z dzieckiem. ma wykształcenie zawodowe i pracuje w sklepie. jest bardzo fajną dziewczyną.

Gość kozibonk.......
wspolczuje

Gość anka567
lubi w kakao

Gość pytajnik56367
Daj jej szansę. Różnie się w życiu układa, każdy uczy się na swoich błędach. Jak ktoś wyżej napisał dziecko już odchowane, chodzi do szkoły a ona podjęła prace (a, że w Tesco to jakiś wstyd- nie każdy od razu rodzi się inżynierem) myślę, że pójdzie do jakiejś szkoły zda maturę. Tylko, żeby chęci były, wsparcie i pomoc bliskich osób. Pomyśl o tym możne została wykorzystana, młoda była i głupia. Nie każdy jest idealny! Jeżeli Ci się podoba i to dobra dziewczyna daj jej szansę. Oczywiście o ile się nie boisz, bo będziesz musiał się opiekować nie tylko nią ale i dzieckiem, które na pewno potrzebuje ojca. Zastanów się czy podołasz, żebyś nie odszedł od nich jak zdążą Cię pokochać, bo nie potrzebnie ją i to dziecko skrzywdzisz.