Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

jak nic nie jesc ?

Polecane posty

Dziewczyny jak skutecznie stosowac dietę i nic nie jeść ? Mam bardzo słabą silna wolę :P nie wiem co robic...

Tak wiem ale ja nei moge sie powstryzmaci jem ciągle słodycze itp wiec pytam jakie macie sposoby czy są jakies tabletki na zmniejszeni apetytu ???

Gość haibane renmei
pij dużo wody. Duzo to nie 2 litry dziennie tylko np butelka 2l naraz. Skutecznie daje uczucie sytosci.

Gość rereg
możesz spróbować lykac chrom w tabletkach, pij duzo wody mineralnej, a kiedy masz ochotę na cos slodkiego idz na spacer to dziala!;) mozesz rowniez zuc gume by nic nie podjadac

lykac chrom??? problem w tym ze mam sesje na studiach i nonstop siedze w domu i sie ucze.. a przy tym caly czas cos jem wiec nie moge isc na spacer..

Gość jedz zupę nic
jw

Gość fsfdg
Mam problemy z tradzikiem, zaden dermatolog, u ktorego do tej pory bylam mi nie pomogl, dlatego zdecydowalam sie sama sobie poradzic z problemem. Postanowilam ograniczyc slodycze i efekty byly szybko zauwazalne, wiec prawie zupelnie odstawilam slodkosci, oczywiscie slodze herbate i czasem przegryze jakies ciasto, ale nie kilogramami. To wszystko spowodowalo, ze zaczelam ograniczac tez jedzenie, jem regularnie - 5 posilkow dziennie, dwa sniadania, obiad, podwieczorek i kolacje, albo 4 , rezygnujac z podwieczorka i jezdzac kolacje o 18. Przez pierwsze 2 dni bylo ciezko, ale teraz wstaje rano i moge nic nie jesc do obiadu, obiad skromny, kolacja tez i juz widac efekty na wadze:) Polecam to i tobie, moze gdyby nie problemy z cera, dieta nie wychodzilaby mi tak dobrze, ale trzymam kciuki za twoja motywacje! Pozdrawiam!