Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zohan

babcia umiera...

Polecane posty

Gość vfghnbg
w Urzedzie Cywilnym taki odpis aktu malzenstwa dostaniesz od reki bezplatnie jezeli jest to maisto, w ktorym twoi rodzice brali slub. na sciagniecie z innego miasta troche sie czeka.

Gość bumcykcyktrala
nie ma sie co smiac ja tez mam starych katolikow i jak mowie o paleniu cial to dostaja bialej goraczki wychodzi na to ze bede musial ich pochowac jak sobie tego zycza

Gość Zohan
Aha dziękuje za odpowiedź, myśle że babcia bedzie żyła jeszcze...chociaż jak piszesz to egoistyczne a tymbardziej ze wiem że Ona juz chce umrzeć...przykre to wszystko:(

Gość kurwakurwieleburwie
pewnie ze chce bo ja wszystko boli, i ta smierc jest straszna w bolach,

Gość Zohan
debilu nie patrze na kase, nie potrzebuje tych pieniędzy.Najnormalniej w świecie chce babcie godnie pochować czego mój ojciec a jej syn by nie zrobił, bo wolał by przechlać te pieniądze!!!Tępy kmieciu!!!Czytaj ze zrozumieniem

Gość vfghnbg
ku­rwa co ty mozesz wiedziec o 90letniej kobiece z zapchanymi plucami???? moja miala 82 lata i tylko ja na dole w plucu nolalo, dwa tygodnie lezala w szpitalu i wsyztsko bylo ok, ani chwili do glowyu mi nie przyszlo ze umrze, wzielismy ja dod domu a po 3 dniach dzwonilam po karetke bo bolalo ja tak ze wytrzymac nie mogla, na intensywnej terapii wyladowala z obrzekiem pluc, czego w tamtym szpitalu nie stwierdzili. w ogole dziwie sie ze ja wypisali z tamtego! polezala 4 dni i umarla. koniec historii, miesiac wczesniej nawet nei wiedzialam ze w szpitalu moglaby lezec a co dopiero ze mialaby umrzec!!! wciaz trudno mi uwierzyc w jej smierc. ale tak sie wlasnie dzieje, 90letnie staruszki z woda w plucach nie wychodza z tego. zwlaszcza u nas w szpitalach gdzie tej wody jej nie beda sciagac!!!

Gość Zohan
Mi lekarz powiedział ze ciężko bedzie jej z tego wyjść, dlatego sie martwie.Tabletkami jej mieli tą wodę ściagać ale okazało sie że serce tego nie wytrzymuje:( Więc ja sama sobie tego nie wymyśliłam że babcia umiera.

Gość vfghnbg
moja miala niewydolnosc serca do tego :( nigdy na serce nie narzekala, zaden lekarz przez wszystkie lata nie robil jej zadnych badan na serce (oprocz ekg przed operacjami zwiazanymi z lagodnymi guzkami) a nagle wyladowala na kardiologii bo ma niewydolnosc serca :O ja cie Zohan rozumiem, gdybym wiedziala wtedy to co wiem teraz inaczej i pogrzeb bym zalatwila i w ogole ze szpitala tego 1 bym jej nie brala, a jak umarla to w szpitalu naciskali zeby podac firme pogrzebowa bo musza cialo zabrac bo w szpitalu nie moze lezec, a kto jedzie do szpitala z lista firm pogrzebowych??? dobrze ze o takich rzeczach juz myslisz, babcia przeciez tez myslala nie? moja tez, za kazdym razem mowila mi co mam robic na wypadek pogrzebu. oby babcia zyla jak najdluzej ale ja po swoich doswiadczeniach nie mam tyle nadzieji :( lepiej byc przygotowanym :(

Gość Zohan
Narazie babcie zabrali do szpitala, ale jak wróci to oczywiste że wezmę ja do siebie.Jak wróci...

Gość Zohan
vfghnbg a dlaczego Ty pogrzeb załatwiałas jeśli mogę zapytać?

Gość milottta
zohan-rozumiem cię,bo sama nie raz myślalam ,że w takich sytuacjach nie wiedzialabym jak się zachowac.Najlepiej zapisac sobie ,bo jak już będzie nieszczęście ,to można nie myślec logicznie.Ja tak mam ,że tracę glowe i nie wiem jak sie nazywam:(

Gość milottta
zohan-rozumiem cię,bo sama nie raz myślalam ,że w takich sytuacjach nie wiedzialabym jak się zachowac.Najlepiej zapisac sobie ,bo jak już będzie nieszczęście ,to można nie myślec logicznie.Ja tak mam ,że tracę glowe i nie wiem jak sie nazywam:(

Gość vfghnbg
bo z babcia mieszkalam, wychowywala mnie od malego i na stare lata tylko ja jej zostalam.

Gość Zohan
No to rozumiem...przykro mi...:(