Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

dzis pije bo.....

Polecane posty

Gość to bania
:P

Gość telefondzwoni
Też bym się napiła ale niestety nic nie zostało po wekendzie.

tyle nadziei zainwestowanych uczuc pieniedzy i nic nic sie nie zmienilo a obiecywał moje zycie jest bez sensu..butelka już w połowie pusta

byliśmy razem rok mieszkalismy pol roku problemy z kasa problemy w zwiazku..potem sie okazało przypadkiem że on caly czas mnie okłamywał...a ja mu dałam w twarz 3 razy.. i wróciłam i mimo że teraz powiedziałam ze to koniec to i tak wróce wiem że to chore ale nie potrafie zyc bez niego wiem jestem chora i dlatego pije.

kurczę ciężka sytuacja.Ja miałam podobnie bo byłam z facetem,wierzyłam jaki to on nie jest dobry ,kochany itp.Pare osób donosiło mi o jego wyskokach,ale gdzie tam ,nie wierzyłam.Aż w końcu sama go przyłapałam i taką awanturę mu zrobiłam przy ludziach ,nastrzelałam go po pysku tylko oddawało.Chociaż serce pękało ,bo kochałam.Ale nie można dać się tak wykorzystywać.I kopnełam go w dupe teraz jestem szcześliwa jak nigdy w życiu:)

najgorsze jest to że to mi cały czas cos przeszkadza i on mowi że sobie dużo rzeczy wymyślam..ale nie wymyślałam sobie że mnie okłamywał dzień dwa dni wytrzymam sie nie odzywać a potem i tak wymiekne bo jak głupia będę wierzyła że się zmieni...

Gość ciekawska hela
też bym się dzisiaj upiła, ale głupia, nie pomyślałam o tym idąc na zakupy:O

Gość ciekawska hela
najgorzej że nie ma z kim się upić, bo do lustra to porażka, dno i 2 metry mułu;(

to musisz się postawić w końcu ,bo wiem ,że jak tak dalej pójdzie to stracisz szacunek do siebie z czasem.A co najgorsze powiem Ci ,że on będzie to wykorzystywał,że wszystko mu wybaczasz. Ciekawska hela mogę sie z Toba podzielic mam duzo trunków:)

wiem że wykorzystuje moje uczucie ale ja w głębi chce mu wierzyć ze mnie kocha..ale wiem że na mnie nie zasługuje..ale gadam juz nie dorzeczy

Gość ciekawska hela
może jutro się z wami upiję, jeśli znajdzie się ktoś chętny

Gość ciekawska hela
pani tasmanowa znając życie pewnie jesteś z drugiego końca polski:)

Gość ciekawska hela
ja to mam kawałeczek do kielc, bardziej wschodnie rejony

Gość ciekawska hela
ok, jutro wieczorem degustuję piwko

Gość fejsbooch
Pokłociłam się z facetem i on wyprowadził się do kolegi.Siedzę sama w domu, bo nie chce mi się już nigdzie wychodzić i piję whisky. Zresztą piję codziennie, chyba jestem już alkoholiczką.

Gość aha i achhhh
dzisiaj nie mogę, ale z myśla o tobie wypiję w sobotę, bo mam podobny kłopot

wczoraj poległam nie z upicia..ale zasnęłam przed kompem...oczywiście wczoraj pisałam z moim facetem i sama myśle że to moja wina...i ja sobie to wszystko wymyślam...ech szkoda gadać.Lece do pracy bede wieczorem i mam nadzieje że ktoś napije sie wirtualnie razem ze mną pozdrawiam

Gość ciekawska hela
ja dziś jednak nie mogę degustować, tak bym chciała, ale mam jeszcze dużo do zrobienia...aż mnie głowa boli na samą myśl, w dodatku pod koniec wyjątkowo beznadziejnego i stresującego dnia:O